מבצע פסח לביעור פושעים

Nightwish-boy

New member
מבצע פסח לביעור פושעים

אוקי, אני צריך קצת מידע בקשר לחברות קוסמטיות מסוימות המבצעות\לא מבצעות ניסויים (למרות שיש תרופות, ולא מוצרים קוסמטיים, שנוסו שאני חייב להשתמש בהן, מכיוון שיש לי בעיות עור). אשמח לקבל תחליפים לכל אחד מהמוצרים אם הם אכן פושעים. אז הנה הן באות, פושעות או לא.: ניוטריג´ינה דוקטור פישר (זה בדוק?) טבע ומה גזר הדין? שלכם
דור

אדווה ג

New member
לפי מה שידוע לי...

דוקטור פישר לא מבצעים ניסויים בבעלי חיים. לגבי טבע, אני לא חושבת שהם עורכים ניסויים בתחום הקוסמטיקה. עוד חברות "בטוחות": נטורל פורמולה, קרליין. אגב, בהזדמנות זאת אני אציין שאני חדשה פה. בכל מקרה ,אני צמחונית כבר למעלה משנה, ואני בת 16.

Nightwish-boy

New member
תודה, על קרליין ידעתי...

אבל טוב לדעת שנטורל פורמולה גם בטוחים. גם ג´ילט "התבטחו" והפסיקו לבצע את הניסויים שהוציאו להם שם רע בעבר. שלך
דור

שאלה לגבי ניסויים

האם חברת Dana (שהיא חברה איטלקית למיטב ידיעתי) עושה ניסויים בבעלי חיים? האם יש אתר שמרכז את המידע על כל החברות שעושות / לא עושות ניסויים בבעלי-חיים?

K A R I N

New member
באתרים האלו....../images/Emo140.gif

תוכל למצוא מידע לגבי חברות שעושות/ לא עושות ניסויים. אוהבת, קארין

diday

Member
אולי אתה יכול להשתמש בתחליפי תרופות

של חברות שלא עושות נסויים בבעלי חיים כמו למשל וולדה. וולדה היא חברת תרופות שמיצרת גם מוצרים קוסמטים באיכות שרק חברת תרופות יכולה לספק. וולדה לא עושה ולא עשתה אף פעם נסוים בבעלי חיים.

Nightwish-boy

New member
לא לא... אני מקבל את זה ישירות

מרופאת עור... אני לא יכול לקבל מוצרים קוסמטיים. ואגב, חברת שרינג פלאו עושים ניסויים בבעלי חיים? שלך
דור

diday

Member
סליחה, התכוונתי לתרופות חלופיות

ולא למוצרים קוסמטים. נסה לבדוק האם יש תרופות אחרות שבאות בחשבון ללא נסויים.

Nightwish-boy

New member
אני פשוט לא יכול לדעת...

מסיבה לא ברורה, לא כתוב שום דבר בנושא על תרופות, ולא משנה של איזה חברה. חשבתי שכולם עושים ניסויים, אבל גם דוקטור פישר וטבע שידוע לי שלא עושים ניסויים בבעלי חיים לא כותבים דבר, ככה שאין לי שום אפשרות לדעת (אלה חברות רפואיות ולא קוסמטיות שלא מופיעות במדריך). יש לך במקרה מדריך תרופתי? שלך
דור

dylan

New member
נראה לי

שכדי שתרופה תקבל אישור של משרד הבריאות (לא רק הישראלי) ותזכה במעמד של תרופה - מוצר רפואי היא חייבת להיות מנוסה על בעלי חיים.

שמשוני

New member
היכן משיגים מוצרים של חברה זו

והאם את יכולה לתת דוגמא של מוצר שלה?

למעלה