מבצע "צוק איתן" ב
|תפוז|
אנשים

מבצע "צוק איתן" ב
|תפוז|
אנשים

לאור ההסלמה בשעות האחרונות והיציאה למבצע "צוק איתן" החלטנו לפתוח למענכם את פורום מבצע "צוק איתן". פורום זה יאפשר לכולנו לשפוך את הלב, להשאר מעודכנים בהתפתחויות האירועים. אנא גלו אחריות ואנא אל תפרסמו מיקומים של נפילת טילים אתם מוזמנים להיכנס כבר עכשיו ולהתעדכן בכל מה שקורה בשטח http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?forumid=1770 בתקווה לימים שקטים יותר
|@|

ניצלוש. התחלתי שתי סדרות חדשות וחייבת להמליץ

הנותרים - בוקר אחד 2% מהאוכלסייה פשוט נעלם (זה נשמע מעט אבל זה ממש הרבה אנשים) והסדרה קופצת כמה שנים קדימה ומתמקדת בעיקר האלו שנשארו, ההתמודדות והמיסתורין. ראיתי את הפרק הראשון, נראה טוב.

רודן - הסדרה מצולמת ברובה בארץ והיא על רודן במדינה ערבית (שמאוד מאוד מזכיר את אסד ותחילת ההתקוממות). הסדרה אמריקאית, משחקת שם ג'נפר פנינג (ברידג'ט מהיפים ןהאמיצים) ועוד כצה שחקנים אמריקאים, חוץ מזה גם מורן אטיאס שם וטלי שרון.
ראיתי את שני הפרקים הראשונים והם ממש הרשימו אותי, היא לא צעקנית, יש בה מתח שנבנה לאט, הדבר היחיד שהפריע לי זה שהם תמיד מדברים אנגלית, גם שהדמויות הערביות מדברות זו עם זו, הן עושות זאת באנגלית עם מבטא ערבי, זה פוגע לי באמינות קצת, אבל הבנתי שעשו זאת כדי לא ליצור מרחק וניכור מהצופה האמריקאי הממוצע.
בקיצור אני ממליצה.

ובהתאם להודעה הראשית אני רוצה לומר שאני מקווה שהמבצע הזה יגמר מהר ובלי נפגעים לכוחותינו, ומתפללת שלא יתחילו מבצע קרקעי כי זה ממש מלחיץ אותי לחשוב על כמה הם יהיו פגיעים שם.

אני לא אהבתי את הרודן

הקטע שגבר מכניס אצבע לכלה כדי לבדוק אם היא בתולה
זה היה אחד הקטעים הכי דוחים והכי מגעילים שראיתי בכל הסדרות שראיתי בטלוויזיה אז ויתרתי...

לרודן (גם מעלי^^)

בכוונה הראו את הניגודיות, הבן הוא בעל חינוך אמריקאי מערבי שבא לראות ולהזכר בברבריות של הרודנות של אבא שלו ועכשיו של האח המפלצת שקיבל את המושכות.
שמעתי שכל מיני ארגונים מוסלמים זועמים על הסדרה, אבל סוף סוף להראות את כמות הרוע שלהם, היחס שלהן לנשים. לא שזה ישנה משהו, אבל זו סדרה מאוד חזקה בנתיים.

אפשר להראות את הניגודיות

אבל הקטע שהוא חושד שהכלה שלו בוגדת בבן שלו ואז מפה לשמה לא הייתה שום התפתחות בעניין בפרק הראשון
אז הקטע הזה מיותר בהחלט..

התחלתי לצפות בהנותרים, מזכיר את אבודים...

מנצלשת ניצלוש- פרנטהוד

כדי להסיח את דעתי לפני שאני מתחילה לבכות ולא מפסיקה (סורי, ברחתי בעור שיניי מב"ש אחרי שבוטלו לי מבחנים שעשיתי לקראתם לילות לבנים בסטרס מטורף ואזעקות, בדיוק לאזעקה בשרון).

סוף עונה של פרנטהוד!
טוב, אז לאור עונה ממש ממש מעולה, הפרק האחרון היה... סביר. חמוד כזה, אבל קצת פרווה. בגלל שהאנק נהיה כל כך מושי ורגשני אז לא כל כך ריגש אותי ששרה הסכימה להיות איתו- זה מרגיש כאילו היא הסכימה רק כי היא ריחמה עליו קצת כי הוא כזה מסכן כי *אולי* יש לו אספרגר. וקו העלילה של האדי היה כ-ל כ-ך מפוספס! זה משהו ממש רציני וגדול ואני מתה על האדי וזה היה יכול להיות מעניין (מעניין שרק אחרי 5 עונות הכניסו דמות הומו-לסבית, לא מתאים לTV האמריקאית) אבל זה היה ממש שטחי- בקושי הראו לנו את הקשיים של האדי, וכריסטינה ואדם היו "אממ. אוקיי. סבבה", ולמרות שראו שלכריסטינה זה לא בא בטוב, לא פיתחו את זה לשום מקום וממש ממש חבל.
דרו ואיך-קוראים-לה-ששכבה-עם-השותף-שלו, לא הכי מעניין. למרות שזה היה ממש מתוק שהוא דמע קצת כשזיק נתן לו את האוטו.
ואוף, ריאן חזר! חשבתי שנפטרו ממנו לנצח, הוא כל כך מעצבן!!! והמערכת יחסים שלו עם אמבר כל כך לא אמינה. זה היה מיותר.

אבל אבל אבל ג'וליה וג'ואל!!! אני אוהבת את איך שהציגו את ההתמודדות של סידני, כמו שילדה אמורה להגיב לפרידה של ההורים שלה, ואז שהם שכבו יחד במיטה והחזיקו ידיים!!! אני כל כך רוצה שהם יישארו יחד! וג'ואל באמת נראה בקטע של לחזור. והיום כיף והגאווה שלהם על ויקטור היה הדבר הכי מקסים שיש.
קרוסבי וג'ואל משתובבים במעבר דירה גם היה ממש חמוד.

וזהו. הפרק לפני לעומת זאת היה מעולה ומיררתי בבכי מהרגע שכריסטינה קיבלה את הטלפון על גוון, וכל ההתמודדות של כריסטינה. גם פגע לי בנקודה רגישה, אבל זה היה עשוי ממש טוב, וגוון היתה אישה מדהימה לאורך כל השהות שלה בסדרה, והיה לי נורא עצוב (והייתי בסטרס מטורף ככה שלראות פרנטהוד היה הניקוי ראש שלי)

לילה שקט לכולנו

יסמין@

New member
בקשר להאנק

זה לא "אולי" שיש לו אספרגר. לא אולי ולא בין מרכאות. יש לו אספרגר. יש לו המון מאפיינים אופייניים. וממילא מדובר על קשת, על רצף. ושרה היא אישה כל כך רגשנית, מתקשרת, ורבלית וכו'. הרי זה לא שהוא ממש יוכל להשתנות. כל הדינמיקה הזאת מאוד מזכירה לי את היחסים בין לורליי לבין לוק - גם לוק נראה לי כנמצא על הרצף האוטיסטי, בחלק המאוד מתפקד כמובן, אבל בהחלט שם.

אני דווקא לא הבנתי את זה ככה...

כלומר, לא הבנתי את השיחה שלו עם הפסיכולוג בזה שיש לו אספרגר. ממה שזכור לי, בגלל שאספרגר זה בין השאר גם נוירולוגי אז אי אפשר לאבחן אותו עכשיו (מאוד יכול להיות שאני טועה, כי הוסחה דעתי בקטע הזה).
ברור שיש ספקטרום וכו', אבל יכול להיות, ולדעתי זה גם המצב, שיש לו "סתם" (במרכאות כי זה לא פשוט בכלל) קשיים רגשיים וחברתיים. גם לוק, אגב, נראה לי כזה- לא כל מי שיש לו קשיים חברתיים ורגשיים בהכרח נמצא על הספקטרום האוטיסטי.

בכל מקרה, לא משנה מה נכון, אני חושבת ששרה ילדותית מדי/לא בשלה מספיק כדי לדאוג לו ולהיכנס למערכת יחסים כזו, וזה קצת הרגיש כאילו היא עושה זאת מתוך הכרח.

יסמין@

New member
קודם כל

הוא עצמו אבחן את עצמו. הוא קרא ספר על המאפיינים של אספרגר ומצא את עצמו בספר. הוא ראה שיש לו מאפיינים רבים לאורך כל חייו. שנית, הוא הלך לפסיכולוג המתמחה באספרגר והוא מנסה לטפל בו, ללמד אותו להרחיב מעט את גבולותיו, לתפקד נכון יותר וכו'.

ולגבי שרה, הנושא הוא לא לדאוג לו אלא אני חשבתי עליה: האם הוא יכול לתת לה מה שהיא צריכה? או שהיא דנה את עצמה לחיים של ויתור על הצרכים הרגשיים העצומים שלה, לחיים של חוסר סיפוק רגשי ורומנטי, לקשיי תקשורת וכו'.

לגמרי על הכל

התבאסתי לגמרי שראיין חזר, דמות כ"כ לא מתאימה לאמבר, היא כזו מתוקה ואוהבת והוא כ"כ חלש ודביק ולא פשוט לא בשבילה.

האדי חזרה יפייפיה ובאמת שחבל שלא פיתחו את זה יותר, הרגיש שהכניסו את זה כדי לסמן וי על הנושא וחבל.
הבית החדש חמוד, קרוסבי נסיך.
קריסטינה - אני אוהבת אותה. הסיפור עם החברה שלה גרם לי לבכות המון!
וג'ואל וג'וליה סוף סוף התקרבו. בקיצור אני מסכימה איתך על הכל!
ממש מבאס שהעונה הבאה היא חצי עונה וגם האחרונה, יש עוד כ"כ הרבה מה לעשות עם הסדרה.

יסמין@

New member
מתי מתחילה העונה הבאה

וכמה פרקים יש לה? אפשר לקבל לינק למידע על הנושא?

למעלה