כנראה שאתה לא כ"כ ותיק!!
אז מה, עברו 16 חודש ברשת ורצת מהר מהר לשדרג? אם תמתין עוד כמה חודשים ההצעה תשתפר. בנוסף, ההצעה הזו מאפשרת לך, בהתאם לרמת השימוש שלך לכסות את מלוא עלות המכשיר. לעומת זאת, בתור לקוח שנמצא 6 שנים ברשת אחרת (אני לא יגיד איזו כי אני עלול להכעיס את אריאלה וחבר מרעיה) ועם מכשיר שבידי כ-30 חודשים, הציעו לי לשלם מחיר מלא ולקבל החזר בדקות של 5 ש"ח כל חודש, בלא אפשרות לכסות יותר באמצעות שימוש במכשיר או כל דרך אחרת. אני חושב שההצעה שקיבלת מorange משתווה ואף עולה על מה שאני קיבלתי בחברה המתחרה, אני לא רואה סיבה שפרטנר תסבסד לך מכשירים אם אתה לא מדבר ברמה מסוימת, שמביאה אותה לרווח ראשוני. אנשים שוכחים שקנו, לפני כשנה וחצי מכשירים במחירים נמוכים מהמחירון, כמו 3210 ב540ש"ח במקום מחיר מחירון 864ש"ח- הטבה של 324ש"ח, בלי התחייבות, עם קבלת חבילת שירותים ללא כל תשלום כמו תא קולי מורחב, כולל תיבת פקס, שיחה מזוהה ועוד ועוד בחינם. מסקרים שרצו פה, יוצא שהרבה אנשים פה מדברים בחודש ב10, 20 ש"ח. כלומר, אם דיברת 16 חודש ב20 ש"ח עדיין לא כיסית את הסבסוד הראשוני שהחברה השקיעה בך. אני לא מבין על מה הטענות, פרטנר אינה מלכ"ר (מוסד ללא כוונות רווח) אלא חברה שמטרתה להרוויח, ולא הגיוני שהחברה גם תתן מכשיר בחינם וגם ללא התחייבות. תהיו אמיתיים וכנים עם עצמכם, ותסכימו איתי.