מבצע שדרוג באוראנג´?

leibovic

New member
מבצע שדרוג באוראנג´?

שמעתי שעוד מעט יהיה מבצע שדרוג לאנשים הותיקים באוראנג´. האם זה נכון ומתי זה מתחיל?

eranavni

New member
מה הכוונה

כמה זמן זה ותיק? וגם מנויי ביגטוק יוכלו לשדרג?

m e i r

New member
אז ככה

ותיק, הכוונה היא לקוח הנמצא ברשת מעל 16 חודשים. השדרוג הולך ומשתפר ככל שהלקוח ותיק יותר וככל שרמת השימוש שלו גבוהה יותר. נכון להיום, לקוחות ביגטוק לא יכולים לבצע שדרוג.

carmonle

New member
חבל על הזמן מציעים מכשיר במחיר מלא

וכנגד כל 100 ש"ח בחשבון 5 ש"ח זיכוי ערן

m e i r

New member
כנראה שאתה לא כ"כ ותיק!!

אז מה, עברו 16 חודש ברשת ורצת מהר מהר לשדרג? אם תמתין עוד כמה חודשים ההצעה תשתפר. בנוסף, ההצעה הזו מאפשרת לך, בהתאם לרמת השימוש שלך לכסות את מלוא עלות המכשיר. לעומת זאת, בתור לקוח שנמצא 6 שנים ברשת אחרת (אני לא יגיד איזו כי אני עלול להכעיס את אריאלה וחבר מרעיה) ועם מכשיר שבידי כ-30 חודשים, הציעו לי לשלם מחיר מלא ולקבל החזר בדקות של 5 ש"ח כל חודש, בלא אפשרות לכסות יותר באמצעות שימוש במכשיר או כל דרך אחרת. אני חושב שההצעה שקיבלת מorange משתווה ואף עולה על מה שאני קיבלתי בחברה המתחרה, אני לא רואה סיבה שפרטנר תסבסד לך מכשירים אם אתה לא מדבר ברמה מסוימת, שמביאה אותה לרווח ראשוני. אנשים שוכחים שקנו, לפני כשנה וחצי מכשירים במחירים נמוכים מהמחירון, כמו 3210 ב540ש"ח במקום מחיר מחירון 864ש"ח- הטבה של 324ש"ח, בלי התחייבות, עם קבלת חבילת שירותים ללא כל תשלום כמו תא קולי מורחב, כולל תיבת פקס, שיחה מזוהה ועוד ועוד בחינם. מסקרים שרצו פה, יוצא שהרבה אנשים פה מדברים בחודש ב10, 20 ש"ח. כלומר, אם דיברת 16 חודש ב20 ש"ח עדיין לא כיסית את הסבסוד הראשוני שהחברה השקיעה בך. אני לא מבין על מה הטענות, פרטנר אינה מלכ"ר (מוסד ללא כוונות רווח) אלא חברה שמטרתה להרוויח, ולא הגיוני שהחברה גם תתן מכשיר בחינם וגם ללא התחייבות. תהיו אמיתיים וכנים עם עצמכם, ותסכימו איתי.

carmonle

New member
ברשותי 6 מכשירים למשפחה מתוכם 4

פעילים. באוגוסט שנתיים באורנג´ אחד מתוך ארבעת המכשירים מגיע לחשבון חודשי של כ-300 ש"ח ועדיין הציעו זיכוי של 5 ש"ח לכל 100. כנראה באם יחזור מבצע פלאפון משפחה אשקול לעזוב את אורנג ולהעביר המשפחה לפלאפון. אני רוצה להחליף 3 מכשירי נוקיה 5110 אולם לא בתנאים שאורנג´ מציאה לי. לא מצפה לטלפון בחינם אולם כאמור אחד מה-5110 מבצע כ-300 ש"ח בחודש. ערן

reshef

New member
אני כבר שלוש שנים והציעו לי

זיכוי של 10 ש"ח לחודש. זה לא משתלם לי בכלל, אז לקחתי פלאפון חדש באורנג´ במחיר משתלם. הם ממילא לא צריכים את הפלאפון הישן שלי. אולי אני אמצא מה לעשות בו ביום מן הימים..

carmonle

New member
הבעיה בד"כ היא הצורך להחליף מספר

על מנת לממש ההטבה בקניית טלפון חדש. ערן

idan3k

New member
באורנג´, אין את הבעיה הזאת...

תמיד אפשר להחליף סים

carmonle

New member
נכון אבל ההטבה שאתה מקבל על המספר

החדש לא ניתנת למימוש, לדוגמא זיכוי כנגד דיבור ובאם לא תדבר לא תקבל זיכוי. ערן

carmonle

New member
דרך אגב בפברואר השבתתי מכשיר נוסף

בסלקום ה-5 במספר ונותר לי עוד אחד בודד להשבתה ב-12/2002 תום 3 שנים. ערן

אלכס נ

New member
זה מצוין, מה הבעיה?

אם מדברים ב 300 ש"ח לחודש אז מקבלים 15 ש"ח לחודש זיכוי? זה מצוין. זה מכסה עד מלוא מחיר המכשיר, אם קונים לדוג´ את המוטורולה החדש ב 15 ש"ח לחודש.

m e i r

New member
רעיון מה לעשות עם הסים החדש

קורה שההצעה שאתה מקבל בשדרוג לא נשמעת לך ואתה שומע על מבצע נוסף בorange בצירוף מכשיר נוסף עם קו חדש, ואז אתה רוצה לעשות זאת אבל חושב "ומה עם ההטבה בדקות וכדומה שאני מקבל?!" אז יש לי תשובה: תשאיר את המכשיר הישן עם הסים החדש בבית ובכל פעם שצריכים להתקשר אליך מהבית, יתקשרו אליך ממנו ככה תשלם על דקת שיחה מהבית אליך רק 12 אגורות לדקה במקום למעלה מ60 אגורות לדקה! אני חושב שזה פתרון יפה, והייתי ממליץ ךorange לאמץ זאת.

geostant

New member
מבצע שדרוג ?

באיזה אופן שידרוג ? מכשיר או מסלול ? ואם מכשיר אז אילו מכשירים נמצאים ברשימת השדרוגים ?

למעלה