מבצע 2 מליון סיבות טובות של בנק לאומי

מבצע 2 מליון סיבות טובות של בנק לאומי

שלום, עזרו לנו לנצח בתחרות ולזכות בתרומה מבנק לאומי. כל מה שצריך לעשות זה להיכנס ללינק להצביע לסרטון שלנו, להזין את הקוד (עם הקפדה על אותיות גדולות וקטנות כפי שמופיע בקוד) וזהו. ניתן להצביע מכל מחשב פעם ביום. אז תעבירו בבקשה לכל חבריכם ומכריכם שיעזרו לנו לזכות. ההצבעות הן עד ה- 20/12, אז קדימה. http://www.youtube.com/leumi2million?x=dOdBuhJVLyk

orii

New member
רק להדגיש: ניתן להצביע מכל מחשב פעם ביום

בדיוק מה שרציתי לכתוב כבר אתמול

הנה אני מצביעה גם היום

אלישבע9

New member
זה לא מספיק

נכון שאתם הצבעתם אתמול, והצבעתם היום, ותצביעו מחר. אבל, בשביל להגיע למקום הגבוה צריך להשקיע ושכל אחד יעביר לרשימת התפוצה שלו במייל, לכל החברים בפיסבוק ועוד רעיונות כיד הדימיון הטובה שלכם! כמבון, עם תזכורת יומיומית להצבעה חוזרת!

אלישבע9

New member
התקדמנו

מיום ליום אני רואה שהאגוד עולה בדרגה, אז, קדימה, אולי אם נשקיע יותר, נזכה להכנס לרשימת הזוכים!

זה הבנק שהכניס לשם את הפוליטיקה

אם הם היו דואגים לסנן את "אם תרצו" מראש, הלחץ הציבורי לא היה מתעורר. יש לקוות גם, שבעתיד הם ימצאו דרך לתמוך בעמותות שתהיה ראויה יותר מתחרות הצבעות בסגנון "כוכב נולד". עם כל זה שהכוונה היא טובה, הרי שחשיבותה של עמותה אינה נמדדת בכמות הלייקים שהיא מצליחה לאסוף. מה גם שמצבה של עמותה שיכולה לגייס תמיכה שכזו כנראה טוב יותר מלכתחילה. דווקא העמותות שמתקשות לאסוף תמיכה הן כנראה הנזקקות יותר.

sapir8

New member
איזה "לחץ ציבורי" בסה"כ איש שמאל שהגיב

בפייסבוק מטעם ארגון שמאל ( שאח"כ מפעילה את אנשיה בתקשורת) והתקשורת כרגיל מפמפמת ועושה את כל הרעש. תאמין לי אם לא הייתי קורא את הידיעה היום ב ynet בכלל לא הייתי יודע שקיים בכלל רעש מזה, אף אחד בסביבה של כל אחד מאיתנו לא מדבר על כך חוץ מהתקשורת כי זה פשוט לא מעניין אף אחד. דרך אגב לא היה צריך בכלל לזכות במקום הראשון, ה-60 הראשונות שזכו למרב הקולות היו אמורות להתחלק בסכום של 2,000,000 שזה 33,000 בערך והאיגוד כפי ששמתי לב היתה בן ה- 60. בסופו של דבר יצא לטובה,כל מי שהשתתף יזכה ל- 10,000 שגם זה משהו, אף אחד לא יוצא מקופח כולל "אם תרצו" אך אומרים השמאל(בלעם) בא לקלל(לקלקל) ויצאו מברכים. ליאור אני יכול להסכים בחלק מדבריך שלא צריכים לעשות תחרות בסגנון כוכב נולד אלא באמת לסייע לאלו שהמטרות שלהם הרבה יותר חיוניות והמשאבים שהם זקוקים להם גדולים יותר.

orenkulu

New member
הרע במיעוטו

עם כל האהבה לאיגוד, כנראה שמקום ראשון לא היינו זוכים אז גם 10,000 ש"ח זו תרומה יפה.

דברים טובים? לבנק לאומי יש חופש לתרום

למי שהוא רוצה בלי לגרום לכל המסכנים על פני הארץ להתחנן ולנפנף במסכנות שלהם מי יותר מסכן, אני ואת? ילד מפגר? אדם רעב? כלב עזוב? חתול עלוב? מתנחל גלמוד? סתם דוחה...

למעלה