מבקרים חד פעמיים...

eliela

New member
מבקרים חד פעמיים...

מבקרים חד פעמיים הם כמו פרחים חד עונתיים. מייפים את גינתי לתקופה קצרה בלבד התרגשות הזריעה, הנביטה, תענוג הפרחים הראשוניים הראיה אותם כחלק מנופי... ובבת אחת הפרחים נובלים משאירים בגינתי את עלוותם ואני נקרעת בין לשתול באותו מקום מיד אחרי שנבלו או לשקוע בגעגועים על צבעם ועל חסרונם... כי הרי ... צבעים, ריחות, לא ניתנים לשיחזור

אפרת.א

New member
תמיד יש תקווה ש....

תמיד ישנה תקווה ש... יום יבוא בו תשתלי בגינתך פרח. פרח - רב עונתי לא שיגרתי... העונה על כל הצרכים כזה, שכל כך אוהבים משקים... תמיד יש תקווה שההוא, ההוא מעבר לפינה... ההוא, אי מזה בא... ההוא עם הפרח בידו.. חכי לו הוא יבוא!!! אוהבת אותך - אפרת

eliela

New member
רוצה אותו, מחכה לו...

רוצה אותו, כאן ועכשיו מחכה לו עם זר ביד ממתינה לבעל ``ה``פרח שאככב בגינתו כמו הורד של ``הנסיך הקטן`` אזהיר אותו שאני פרח כמו יתר הפרחים רק שאני הפרח שלו אבל רק שאלה... איך לעזאזל אדע להבדיל בין מי שמגיע עם עציץ ענק של פרחים חד עונתיים?? המסנוורים עם צבעם המשגעים עם ריחם אך נובלים מהר ומשאירים עציץ, גינה ולב... ריקים תודה! גם אני אוהבת אותך!!!!! גוליגלגולי

בחירה קשה

זה שבא עם פרח קטף אותו בגינה אחרת יש לו מספריים והוא יודע לקטוף זה שבא בידיים ריקות ורק מריח לא קוטף ילטף קצת ויעבור לפרח אחר בגינה אחרת זה שבא עם אגרטל או עם עציץ צריך הרבה הרבה פרחים כל הזמן אז למה לך? אל תתעסקי עם גננים חפשי לך אולי איזה משורר אצלם כל אות היא פרח כל מילה עציץ כל משפט גינה והאהבה היא שיר אלא שלהם מספיקות המילים וקצת קשה להחליט אם זה טוב או רע אז אולי תסתפקי בדבורה זומ זומ זומה זומ זומ זומה

התשובה פשוטה

איך תדעי? פיקחי עיניים יקירתי, התבונני כך תבדילי בין חד עונתי לתמידי הכל טמון בעיניים ומעט בראש אל תמתיני, אל תחכי אם ירצה הוא ימצא את שביל הזהב בואי נתפלל בשבילו שלא יהיה מאוחר 007

למעלה