מבקרים מאירופה בסאו פאולו

HELLAS

New member
מבקרים מאירופה בסאו פאולו

נתחיל עם ALITALIA אשר הפעילה B747 בקו לרומא דרך ריו. מספר חודשים הופעל MD11 בטיסה ישירה לרומא. עד לפני זמן לא רב, היה זה B767 אשר הגיע ממילאנו (רוב הטיסות למילאנו עכשיו). כיום, מגיע B777 החדש של החברה.

HELLAS

New member
רגע אחרי ההמראה בדרך

לבירת ארץ המגף..... מטוס מלא נוסעים ומטען. וגם מספר לא קטן של דיילות מדהימות ודיילים לא פחות חתיכים !!!

HELLAS

New member
ועכשיו, הרכינו ראש !

SWISSAIR ז"ל
MD11 בטיסה יומית לציריך. SWISS הנוכחית הפעילה את אותו מטוס על לפני מספר חודשים ועכשיו מופעל A340 החדש שלהם. SWISSAIR הייתה ממשיכה את הקו שלה עד לבואנוס איירס אבל כיום כבר לא.

HELLAS

New member
TAP - AIR PORTUGAL

אחלה חברה, נורא נהנית איתם ! A340 ממתין לשעות אחה"צ ליציאה חזרה לליסבון. החברה מפעילה קרוב ל-6 טיסות יומיות מליסבון לברזיל. A340 מגיע לסאו פאולו ולריו (מטוס לכל יעד). A310 מגיע לערים FORTALEZA, SALVADOR, NATAL ו RECIFE אשר בצפון ברזיל.

HELLAS

New member
AIR FRANCE

עם A340 מפריז. תקופה מסויימת היה מגיע A330 ואילו היום מדובר על B777 אשר עושה את הדרך מאיר האורות לסאו פאולו ישירות. את הקו לריו מבצע כיום B744 (בלי מסכים אישיים !!!)

HELLAS

New member
ולא רק נוסעים מביאה איתה

AIR FRANCE..... גם מטען מגיע מספר פעמים בשבוע. הנה B747 בדרכו למסלול ההמראה בדרכו לפריז.

HELLAS

New member
גלגלים כבר מתחילים להיכנס...

להתראות סאו פאולו.... טוב, בפעם הבאה אני אעלה תמונות משנותיי בלונדון. סופ"ש נהדר לכולם.

DUDDDD

New member
תמונות יפות...

אחלה תמונות בעיקר אלה של אייר פרנס...

MrHankeY

New member
סחטיין על התמונות

אחת אחת! היה לי את העונג המפוקפק לטוס ב 742 של אליטליה חח דבר אחד שאני זוכר ממש לטובה במטוס הזה הוא שהחלון קצת שקוע בהשוואה ל"קירות" דבר שמאוד עזר לי לישון חח
מחכה לתמונות מלונדון!

למעלה