מבקר המדינה 2005=100!!!!

RossandRachel

New member
מבקר המדינה 2005=100!!!!

הצגה מעולה!פשוט מצחיקה ברמות ועם אחלה מסר!! וטלי פשוט ענקית!!רציתי לדבר אתה בסוף אבל היא ממש מיהרה והתחפפה בטרמפ מוכן...חחח היא כ"כ הצחיקה אותי עם חנה לאסלו- פשוט אדיר! ויש קטע שהיא אומרת "אולי אני אשנה את השם שלי לסממית?" נשמע מוכר?? הקיצר- מדהים! וממולץ בחום!!

שירנטע

New member
חחחחח טלי תמיד ממהרת....

והיא לא אומרת שהיא רוצה לשנות את השם לסממית. היא רוצה לשנות אותו לשאנטל ואז אמא שלי אומרת לה: "למה מה רע בשם נופית??" אז היא עושה: "טוב שלא קראתם לי סממית..."

mary lou

New member
נאמ... כשאני הייתי היא אמרה...

שהיא רוצה לשנות לסממית, ואחר כך לשאנטל. מה ששירן אמרה נשמע יותר נורמלי אבל כנראה היא משנה :) נגה, שמחה שנהנית אני אישית פחות אהבתי את המסר כי הוא צפוי ולא מחדש אבל ההצגה עצמה (וטלי בפרט) מעולה !

miamor18

New member
אני וחבר שלי התלבטנו אם לראות אותה

עברתי על כמה הצגות בין השאר ה"הבימה" שמוצגות בסוף החודש (כי אז נהיה בת"א) וראיתי שבאותם תאריכים יש את הקומדיה הזאת... תודה על ההמלצה :) אני אזמין מחר.. אני מקוה שנשאר כרטיסים

miri a

New member
אני הייתי אתמול ב"אאידה" עם עדי כהן

זה מועלה בתיאטרון היהלום, שוב הצגה של בית צבי מה זה יפה. מומלץ. עדי כהן בתפקיד הראשי, בתפקיד אאידה. מדהימה. בתפקיד הראשי יחד איתה ניר שלמון ששיחק ברמת אביב ג' (למי שזוכר)... איך הוא התבגר, ממש נהיה גבר. בקיצור ממש נחמד, הכל LIVE.

זהו, החלטתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני רוצה ללכת ל"מבקר המדינה"!! (החלטה קשה זאת הייתה חחחחח..
) אז...מי בא איתי

למעלה