מבקשות המלצה למלון באילת

la nina

New member
מבקשות המלצה למלון באילת

אני וחברתי הטובה מתכננות נסיעה לאילת בתחילת נובמבר ל-3 לילות וממש מתלבטות בבחירת מלון. אנחנו מעוניינות במלון 5* או 5*+ ואפשר גם 4* אם הוא נחמד באופן מיוחד.. חשוב לנו שהחדר יהיה נקי ונעים ושייתן תחושת "חדש" ללא שטיחים מוכתמים ווילונות מאובקים. בנוסף רצוי שחדר האוכל והבריכה יהיו מרווחים ושיתנו תחושת space נשמח להמלצותיכם
תודה

מלון באילת

אני אישית מעדיפה את הדן על פני כל המפוארים יותר אני יודעת גם שאורכידאה מעולה האמת היא אפשר למצוא גם בתי מלון זולים יותר ומצויינים. נסיעה טובה

רחלי ג

New member
דן פנורמה נהדר-עדין ומצויין.

אמנם לא מפואר כמו הגדולים שם אבל, ממש חמוד חדרים יפים נקי מאוד אוכל נהדר בריכה נחמדה רק דברים טובים יש לי להגיד עליו- תבקשי חדר שפונה למרינה - מקסים.

la nina

New member
תודה למגיבים ! ומה אתם חושבים..

ומה אתם חושבים על הרויאל ביץ', מלכת שבא או הרודס פאלאס? האם הם נותנים תחושה לא נוחה של פאר יתר ? אגב, לגבי האורכידאה הבנו שהוא בסגנון שאנטי תאילנדי או משהו בסגנון וזה פחות מדבר אלינו..

רחלי ג

New member
../images/Emo140.gifמלון אורכידיאה נחמד ,אבל

יש בחדרים ריח חזק של עץ ושמן של עץ(פוליש) המלון על צלע הר- אז, מזמינים טוק-טוק כדי לעלות ולרדת(אם יש לך חדר גבוה) הבריכה חמודה האוכל נחמד- לא יותר- המלון מרוחק מהמרכז והטיילת(מול המצפה התת-ימי) בקיצור, זול שם יחסית ואם את רוצה לשלם קצת יותר- תהני יותר באחד מהיוקרתיים- כמה פעמים בשנה את נוסעת לאילת? אני הייתי מפרגנת לעצמי מלון יותר במרכז. לבנות או חברות- הייתי ממליצה בחום על דן פנורמה שאיננו יוקרתי אך, נעים ומפנק למדי ולקחת חדר מול המרינה. למשפחות- לכו על הטובים ביותר...

אין על הרויאל ביץ'

אני נוסעת בקביעות מדי שנה ומעולם לא התאכזבתי. הרמה נותרת גבוהה ונעימה, השהייה מפנקת מאוד והאוכל- מצויין!! ממליצה בחום על מסעדת ראנץ' האוס אם אתן בעניין בשרים טובים.. חופשה נעימה!

nofar25

New member
אירוח במושב דובב

סוויטה רומנטית שם האתר בצימר 0524492884 .........

nofar25

New member
סוויטה רומנטית מושב דובב

http://www.zimmer.co.il/SiteShow.asp?site_id=176

ערן שחר

New member
אני מציע לך ללכת על מלון דן פנורמה

ולקחת חדרי אקזקיוטיב שמקנה לך כניסה לטרקלין כרמל בטרקלין כרמל מגישים אוכל ושתיה כל היום אפשר לאכול שם ארוחת בוקר היא לא בכמות של ח"א הכללי אבל הם הולכים על האיכות גבינות טובות סלומון וכ"ו בחופשה האחונה שלי שם הייתה לקום בבוקר לאכול שם ארוחת בוקר לרדת לחדר כושר בריכה עוד פעם לטרקלין לאכול ללכת לישון עוד פעם לטרקלין ואז לצאת לבלות וככה שבוע שלם

למעלה