מבקשים הדרכה

ד ג י

New member
מבקשים הדרכה

שלום! אני ואחי רוצים להשתתף באר, אבל בגלל שמעולם לא השתתפנו באר, אנו לא יודעים מה לעשות בשביל שנוכל להשתתף. לכן ברצוננו לקבל הדרכה צעד אחר צעד, כדי שנוכל להשתתף גם אנחנו בארים הבאים. ניתן להשיג אותנו באיי סי קיו הבאים: TIS: 132702243 ד ג י: 164953219 או במסרים אישיים. בתודה ד ג י ואחיו TIS

אם אתם רוצים להצטרף...

אז זה לא בעיה - אתם צריכים להירשם, לבחור את העיר בה תהיו (אני מציע לכם להצטרף לקדר - רק צרו קשר עם אופיר או סימון) וגם מקצוע שתרצו לשחק, לא משנה מה, כל מקצוע שעולה לכם בראש, למשל - אני מקים גלדת אלכימאים (אתם מוזמנים לבוא אם יש לכם עניין) מובן שיש ערים נוספות ומקצועות נוספים רבים וכמובן גם גילדות נוספות. אבל חשוב שתדעו את חוקי המשחק הכללים ואת חוקי העיר שלכם ו/או הגילדה ואתם גם צריכים לבנות דמות עם היסטוריה מושקעת כמובן... מכאן והלאה אני נותן לאחרים להסביר ביתר פירוט, וכמובן שגם להתלונן עלי ועל דברי ולהגיד שאני מדבר שטויות (לא שאני צריך לתת למישהו לעשות זאת, אתם עושים את זה בכל מקרה)

5נדב

New member
אני ממליץ

שקודם תבחרו עיר. למיטב ידיעתי, הערים המאושרות היחידיות שמגייסות כרגע הם אמור וקדר (אם יש קפטן שחולק על דעתי, הוא מזמן לתקן אותי). על אמור אפשר לקרוא באתר אמור, ועל קדר אפשר לקרוא באתר קדר. אחרי שבחרתם עיר, תפנו אל הקפטן שלה, והוא ידריך אתכם משם. מסיבות ברורות, אני ממליץ לכם לבחור באמור - ארץ הצדק, ההגנה, החוכמה והתבונה. קיראו את הודעת הגיוס לאמור.

למעלה