מבקשת את דעתכן, מה הייתן עושות

אמאאור

New member
מבקשת את דעתכן, מה הייתן עושות../images/Emo35.gif

פנו אלי מעיתון "לאישה". אחת הכותבות הקבועות שלהן, אישה נעימה ולבבית, עושה כתבה בנושא תכניות לידה, ומה קורה איתן במציאות. היא ביקשה ממני להתראיין, תחת הכובע של מדריכת הכנה ללידה ותומכת לידה, ולחשוף את הסיפור האישי שלי. בקצרה - הריון עם רעלת, הגעה ללידת היי-ריסק עם תכנית לידה ברורה מאוד, כולל סירוב לפרוטוקולים רפואיים שמקובלים במקרה של לידה עם רעלת פעילה, וסוף טוב. הכתבה גם דורשת חשיפה שלי - שם מלא ותמונה שלי ושל הבת שלי. הכתבת הבטיחה לי שתשלח אלי העתק מלא של הכתבה לפני הדפסתה, שאוכל לעבור עליו ולשנות במידת הצורך. הייתן הולכות על זה? מצד אחד, אני בטוחה שהסיפור שלי יעודד ויתמוך באחרות. מצד שני, זו חשיפה מלאה, כולל תמונות, גם של בתי.

lulyK

New member
אל תשכחי שזו גם פרסומת חינם.

מובן שהייתי עושה את זה (ואת הבת שלך מסכימה לצלם רק מהגב).

anatina

New member
לא כדאי לוותר על האפשרות לפרסום

וזה בידיים שלך מה להגיד ומה לא, ואת מה לאשר לפרסום ומה לא.

ו שתי

New member
עשיתי משהו כזה בעבר

והייתי עושה את זה שוב, כי יש בכך תועלת מקצועית. התובנה היחידה שלי- לקבל התחיבות בכתב לאות את מה שכותבים לפני ההדפסה, ולשמור לעמצך את הזכות לגנוז את הראיון איתך לאחר העיון. בהצלחה,

sipor

New member
עושה מה שאת עושה, אבל דואגת

שאת הילדה לא יצלמו ממשה, אלא צללית ,את הגב, בכל מקרה שומרת על הפרטיות של הקטנה. מאוד חשוב הסיפור שלך לכלל לדעת ובטח חשוב להתקדמות ולפרסום שלך.. מחכים לקרוא!

מעיןבר

New member
הייתי הולכת על זה ../images/Emo13.gif

ואפילו מפרסמת תמונה של הסופגניה, הרי תינוקות כ"כ משתנים ובעוד חצי שנה לא ידעו שזו היא אבל לכם תישאר מזכרת נפלאה, שלא לדבר על הפרסום חינם. חברה שלי התראיינה בזמנו על "אמהות ללא אמהות" והיתה להם חוויה נהדרת

דפנה מי

New member
בטוח שזו תהיה חשיפה ופרסומת

אולי תתייעצי גם עם איושי שכבר התראיינה והתפרסמה? את גם יכולה לקצץ קצת דברים שאת לא רוצה להיכנס אליהם ולא להעמיק עד הסוף ולא להגיע לחשיפה טוטאלית

She Dolphin

New member
בתור אחת שהיתה כבר בכותרות ../images/Emo8.gif

בעיקר תמונות ופחות החלק של הראיון, אני יכולה להגיד שהחוויה הסתכמה כחיובית ביותר. במקרה שלי לא היתה לזה משמעות מבחינת פרסום העיסוק שלי (אלא אם מניקה מוגדר כעיסוק
) כך שאצלך יש גם את הערך המוסף הזה. לנו היה חשוב שלא יראו את הפנים של הילדים, אבל אין לי בעיה עקרונית עם מי שכן רוצה להראות. קיבלתי תגובות נהדרות על הכתבה/תמונה (גם ביקורת לא נחסכה ממני כמובן) ובסופו של דבר הרגשתי שתרמתי הרבה בכך שהסכמתי.

אמאאור

New member
תודה לכולכן, יש החלטה.

החלטתי ללכת על זה
מכיוון שאני לא המרואיינת היחידה, אלא אחת מכמה נשים, החלק שלי קצר יחסית. דרגת החשיפה מתאימה לי, ואפילו כבר עברתי על החומר, וזה ממש בסדר גמור מבחינתי. מסתבר שגם לא בטוח שתהיה תמונה, זה תלוי בעורכת, שתבחר מבין כל המרואיינות את מי לצלם. אעדכן אתכן לקראת הפרסום

IcNיה

New member
מסר של הסיפור שלך חשוב מאוד

וכפי שאני מכירה אותך - תדעי להעביר אותו על הצד הטוב ביותר. בהחלט

עצה

אני תומכת בעצות שניתנו לך לגבי סגירת העניין בכתב-במיוחד שלא תצא הכתבה ללא אישורך. כמה שכתבת יכולה להיות נחמדה-עורך לוחץ יכול לגרום להרבה שינויים. בנוסף: לפני הפגישה תכתבי לך בנקודות מה חשוב לך שיעבור בכתבה-כמובן גם בתחום המקצועי שלך.זו הזדמנות פז שחבל לפספס. בהצלחה.

למעלה