מבקשת את דעתכן

אביטלתל

New member
מבקשת את דעתכן

שאלתי גם בפורום הורים לתינוקות הכל מתחיל מזה שאני עוזבת את העבודה עוד שבועיים (סוף סוף אחרי התבשלות ארוכה...) אני מנסה למצוא עבודה שתאפשר לי להיות קצת יותר זמן בבית עבודה מהבית תהיה נהדר לאחרונה התחלתי לסרוג, ואמנם אני רחוקה מלהיות מקצוענית... אבל בכל זאת... האם הייתן מוכנות לשלם עבור בגדים/בובות/מוצרים שונים שסרוגים בעבודה יד ? את המוצרים שמקבילים שמיוצרים במכונה, אפשר לרוב למצוא בשוק במחירים די זולים. בחנויות אני מניחה שקצת יותר יקר. ולעומת זאת עבודת יד תהיה יקרה יותר. מה אתן חושבות ?

אמאאור

New member
קודם כל: מזל טוב על הדרך החדשה

שמחה שהבשלת והגעת להחלטות ואת מתחילה לעבטר לשלב הפרקטיקה. מברוק! מבחינתי האישית - אני לא קונה פוטנציאלית, מוצרים סרוגים לא ממש מדברים אלי. מצד שני, אני לא ממש מכירה את ההיצע שיש בשוק, יכול להיות שיש דברים שאוהב.

אביטלתל

New member
תודה אור ../images/Emo13.gif

ותודה על ההפניות המתאימות לייעוץ היה לך חלק בהבשלה שלי לגבי ההיצע - יש בגדים שונים אפודות למשל זה משהו שיכול להיות אחלה מלבישים לקטנים על חולצה עבה, זה מוסיף שכבה מחממת למעלה בלי לסרבל את הקטנים (חשוב בגילאים שבו הקטנים מתרוצצים) יש גם צעצועים קטנים - חיות רכות למשל יש תיקים, מפות וכו'

אמאאור

New member
אני חושבת שאם את סגורה על משהו

אז את מיצרת את השוק שלך, הקהל הפוטנציאלי שלך, הלקוחות שלך, הנישה שלך. אני מאמינה שהחיים מובילים אותנו למקומות הנכונים, ואנחנו פשוט צריכים לזרום ולא להפריע. אני רואה את זה שוב ושוב, ושוב ושוב, ובימים האחרונים אני ממש מרגישה עד כמה זה נכון לאנשים להרשות לעצמם ללכת עם מה שקורה ולא לנסות "לדעת מראש". אני למשל הייתי אשת הייטק הרבה מאוד שנים, עוד מהצבא (נדמה לי שסיפרתי לך במסר), וכשעשיתי את הסוויץ' לכיוון הרפואה המשלימה בכלל לא ידעתי שאני אעבוד עם נשים בהריון ואלווה לידות - אפילו לא ידעתי שיש כזה דבר. הלכתי ללמוד תחום מסוים ואז הרחבתי והמשכתי והעמקתי, הכרתי אנשים, שמעתי וראיתי דברים, זרמתי, ותראי מה נהיה. היום אני במקום אחר לגמרי מבחינה מקצועית, ואפילו שהדרך לא קלה ולא פשוטה, (במיוחד לא לאנשי הייטק שמוותרים על משכורת של 5 ספרות לטובת הלא נודע), היא הדרך החדשה שלי, ואני לא מצטערת לרגע על הבחירות שלי.

lulyK

New member
כן, בעיקר דברים כמו

בובות של חיות, נעלי בית, צעיפים. בגדים פחות מדברים אליי (אם כי כמובן תלוי איך זה נראה). האמת, גם לעצמי הייתי קונה...... בהצלחה, נראה לי שעצם העשייה תהיה כייפית.

בימבילי

New member
כשהבן שלי יולד חיפשתי שמיכת שעשויה

מריבועי צמר סרוג. כזו של סבתות. הייתי מוכנה לשלם עליה הרבה. בסופו של דבר קיבלתי כזו מתנה מאמא של חברה. כך שאני כן לקוחה פוטנציאלית של מוצרים כאלו (לא בשבילי, אבל בובות, שמיכות - מאוד).

מאז

New member
ברטים

בציבור הדתי (כיפות סרוגות) הולכת היום חזק אופנה של "כיפות" לנשים. את יכולה להכנס לחנויות כובעים ולראות (אם תרצי תשלחי לי מסר ואפנה אותך לחנויות). עבור דברים יפים ומיוחדים אפשר לקבל מחיר לא רע (אני חושבת). בכל מקרה, לילד לא הייתי משקיעה כסף בעבודת יד, אלא אם כן מדובר בארוע מיוחד, (או במתנה, וגם אז הייתי תמיד מעדיפה לקנות במקום כמו שילב, שאפשר להחליף)

sharonmx

New member
לא הייתי בונה על זה פרנסה...

גם אני סורגת להנאתי, אבל לא הייתי קונה לתינוקות שום דבר כזה- קשה לכבס, וזה די יקר, ובשביל פעם אחת או בשביל צעצוע לא הייתי מוציאה את הכסף. אולי אם זה משהו כמו צעיף או שמיכה או באמת משהו מיוחד שמאוד מאוד מדבר אלי. אני מאוד מזדהה עם הכיף של לסרוג- תענוג וניקוי מח, הלוואי שהיה לי יותר זמן!

שיפסלה

New member
ברכות על הדרך החדשה

שיהיה המון המון בהצלחה אני לא כ"כ גרופית של מוצרי סריגה. רק מתנות שאני מקבלת מהסבתות. בובות סרוגות אני לא אוהבת. אבל בגדים זה דוקא לא רע. הבן שלי התחיל לזחול עכשיו. ואני חושבת שאפודת צמר שתחמם לו את הגחון ועדיין תשאיר אותו חופשי בידיים ואולי אפילו מכנסי צמר - זה משהו שבכיף הייתי משתמשת בו. הוא נמצא במעון, והגיע לשם איזו סבתא שגרה לא רחוק, והציעה למכור נעליים מצמר שהיא סרגה. אני לא יודעת כמה קופצים היו על ההצעה. אבל כקהל פוטנציאלי - את יכולה לחשוב על זה. לגבי סריגה ביד ובמכונה: לאמא שלי יש מכונת סריגה. הרבה יותר קל ומהר לסרוג בה -> מקבלים את המוצר המוגמר מהר יותר. אבל הצמר שאפשר להשתמש במכונה הוא פחות עבה מהבגדים שהיא סורגת ביד (חוט עם אחוז צמר גבוה). כך שלימי החורף הקרים באמת אני בעד סריגה ידנית.

yaelia

New member
שמיכות דווקא כן

להלל יש אחת סרוגה מתוקה ונעימה נורא. בגדים אולי, מעילים או שכמיות (פונצ'ו הולך מאוד חזק השנה). שווה לנסות בקטנה ולראות איך יצמח.

rona25

New member
בובות מיוחדות נשמעות אחלה

גם אפודות סרוגות ומושקעות ששמים על חולצה בחורף זה רעיון טוב מה שאצלנו הלך זה בעיקר בגדים סרוגים בעבודת יד , עליונים לימי החורף לתינוק ממש פיצי בן יומי יש דברים משגעים!

rona25

New member
ועוד משהו - קיבלנו מספרד מעין

סוודר קפוצ'ון סרוג, שנסגר עם ריץ'רץ' מקדימה, סרוג בעבודת יד בצבע סגול מהמם ותפורים עליו כל מיני דוגמאות עדינות של פרחים, עננים ושמש משהו ממש יפה ועדין שאני שמה לתומר מעל בגדי היומיום ומורידה כשמגיעים לגן

עינבלית

New member
הייתי משקיעה בבובות סרוגות

יש לי משפחת ארנבים עבודת יד שעלתה בסביבות 150$ ממש מעשה פלאים. וגם באפודות יפות לליה- זה נראה לי מאוד פרקטי ויפה (כמובן שבצבעים נשיים
) בהצלחה לך בדרך החדשה. אם את סגורה עליה, הפרנסה כבר תגיע מכוח המחשבה והרצון שלך. יתכן שזה יקח קצת זמן אבל זה יקרה.

אביטלתל

New member
תודה לכולכן על התגובות

אני לא סגורה על שום דבר יותר נכון להגיד שאני יורה לכל מיני כיוונים ומקווה שמשהו יפגע, ותרד אצבע אלוהים מהשמיים ותצביע כדי להגיד לי "זו הדרך"
אבל זה נראה כיוון לא רע בטוח לא יביא מזכורת מלאה, אבל בתור השלמת הכנסה יכול להיות טוב

ornaok

New member
לי יש המון סרוגים בעבודת יד

שאמא שלי המוכשרת והזריזה מכינה. אני מאוד אוהבת אותם, אבל בד"כ נמנעת מלהלביש אותם כי רק המחשבה על לכבס אותם מפחידה אותי... נראה לי שמה שבאמת פרקטי לנסות למכור זה אפודות ופונצ'ו וכובע ונעלולים. סוודרים וקרדיגנים פחות. אוברולים בכלל לא. שיהיה לך המון בהצלחה!!!

מקווה שתצליחי ותדעי ששמיכות צמר

זה ממש מדליק, למרות שהיום יש את הפליסים שלהם יש חיוניות גם כן. יש פורום שנקרא אמנות שימושית בתפוז וראיתי שם דוגמאות של חיות סרוגות. תחפשי שם בכותרים סריגה וסוס... לנו יש שמיכת צמר סרוגה וזה כיף אמיתי. בהצלחה

למעלה