מבקשת את האצבעות שלכם

חגיתלה

New member
מבקשת את האצבעות שלכם

מחר יש לנו תור להודיה לבית חולים דנה לבירור על האוזן שלה. מחזיקה אצבעות שלא נצטרך התערבות כירורגית ושהיא תוכל לחיות עם החור בשלום ובשלווה עד גיל 120. לחוצה נורא וחוששת כי עדיין יש לה ימים של נפיחות באיזור והפרשות מוגלתיות שומניות בהם היא מתלוננת שכואב לה. מצרפת תמונה של הנסיכה סתם כי מזמן לא ראיתם אותה.

baby4me

New member
קודם כל מחזיקה אצבעות ../images/Emo45.gif

ועכשיו גם רוצה להגיד לך שהילדה שלך מ-ה-מ-מ-ת ולא רק בתמונה, גם בלייב! אני בטוחה שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר
מחכה לעדכונים.

יופיופ6

New member
../images/Emo32.gif אהבתי את האתר שלך. מאוד מרשים!!

לקפה לא הצלחתי עדיין להכנס...כרגיל יש שם בעיות

3קטנה

New member
מחזיקה אצבעות

שהבדיקה תעבור בשלום והכל היה כשורה הרבה בריאות לסופגניונת המתוקה.

יופיופ6

New member
מחזיקה אצבעות ../images/Emo57.gif../images/Emo45.gif

שיהיה בהצלחה לנסיכה המתוקה הזו!

osi28

New member
בבקשה ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo57.gif

מצטרפת לתפילה שלך לבריאות שלמה לנסיכה היפה שלך, עדיף ללא התערבות כירורגית.

אפרסקה

New member
יקירתי, כמובן שמחזיקה אצבעות ../images/Emo140.gif

טוב לשמוע ממך, חבל שבנסיבות של בעיות רפואיות
מקווה שתצאי מחר מהתור רגועה יותר. כשתתפני, עוד אפשר לפתוח את השירשור ליומולדת של הודיה המקסימה, שלא תחשבי שלא שמתי לב שלא פתחת! מבינה שאת מאוד מאוד עמוסה אבל עומדת על זכויותיה של הילדה הגדולה שלך
גדול גדול

chompi1

New member
מחזיקה אצבעות יחד איתך ../images/Emo45.gif

מקווה שהבירור מחר ייתן רק את התשובות הרצויות, ובכלל שהכל יעבור בשלום ועם הרבה בריאות
. והנסיכה שלך היא מלכה אמיתית. מצטרפת לאפרסקה ודורשת שרשור יומולדת הולם, שנוכל לחזות במדהימה הזו יותר... בהצלחה מחר
.

h i l a l

New member
בהצלחה ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ומחזיקה אצבעות לבשורות טובות

מירל36

New member
חגיתלה יקירה../images/Emo24.gif

קודם כל חייבת להגיד שהודיה יפתה והישתנתה.. ממש נהייתה כזו בוגרת, ממש נראת גדולה
. מחזיקה לך אצבעות למחר לבשורות טובות דרך אגב..מגיע להודיה מזל טוב ענקי ליום הולדתה , יכול להיות שפספסתי את זה כי לא יוצא לי להיות הרבה במחשב, אז הנה אמנם באיחור אך לפחות שיצא לי לברך את הבובה הזאת. הודיה..שתגדלי ותהיי לתפארת הורייך, שתמיד תמיד תזכי במה שתחפצי ושתמיד תהיי מאושרת
..אמןןןןן

חגיתלה

New member
../images/Emo7.gif חזרנו מבית החולים

ורק עכשיו מזדמן לי כמה שניות זמן מחשב לעדכן. לצערי כל האצבעות לא עזרו. אנחנו עומדים בפני ניתוח. זו כבר חו"ד שניה שממליצה על ניתוח. לא מסוגלת כרגע להסביר ולהרחיב. תודה על כל האצבעות והתקוות. אפשר להיות חצופה ולבקש שתשמרו לי אותן לעוד חודש וחצי לניתוח?
אולי אח"כ אצליח לנשום ולהרחיב...

למעלה