כל קולף ירקות עושה את העבודה
יפה מאוד על דלורית.
אני לא נתקלתי בקשיים עם הקולף הסטנדרטי שלי.
לגבי אבוקדו - ככל הידוע לי יש מכשיר (כלי) מיוחד שפורס אבוקדו.
מצרפת קיושר - שווה להשוות מחירים.
זו התוצאה הראשונה בחיפוש בגוגל על "פורס אבוקדו".
רעיה
מסכימה עם חנה קולפן לאבוקדו - גם אני התלהבתי וקניתי פורס לאבוקדו ,
ולבסוף התברר כלא יעיל וחבל על הכסף
 
אישית אני נהנית מאוד מקולפן דו צדדי שאצלי במטבח מככב
אבוקדו:
זה תלוי בקליפה. בתחילת העונה יש את הקליפה הדקה, ושם זה אולי עם קולפן.
עכשיו יש את האס עם נקליפה העבה והמחוספסת. זה עם סכין מטבח, פורס ל-2
מוציא את הגלעין (מכה בו עם הלהב ושולף).
ואח"כ חוצה כל חצי ל-2 (סה"כ רבעים). כף מוציאה את התוכן בקלות.
אפשר לגרד שאריות עד הקליפה, לקבלת 100% מהתוכן.