מבקשת את עזרתכם

gaia20

New member
מבקשת את עזרתכם../images/Emo65.gif

החלטתי שהפורום זקוק לקצת התחדשות, שינוי והוספה של מידע על כן, אני רוצה לפתוח כמה קטגוריות חדשות ולשם כך אני צריכה את עזרתכם הקטגוריה הראשונה שהיתי רוצה לפתוח היא תאור מצבים שקורים לחולי לופוס, דרכי טיפול, זמני החלמה... למשל- כשל כלייתי, אנמיה, נשירת שיער, כאבי פרקים וכו'... מכם אני מבקשת להעלות מצבים שאתם מכירים, מצבים שאתם סובלים מהם או שאחרים סובלים מהם, על מנת שאוכל למצוא מידע בנושא. הקטגוריה השניה שברצוני לפתוח היא קטגוריית מילון מונחים הרבה זמן חשבתי לפתוח קטגוריה כזאת, למרות שזה קצת בעייתי, כולנו יודעים שפירוש של מצב או תופעה יכול להיות שונה מאחד לאחד (למשל אנמיה עקב חוסר ברזל ויש גם אנמיה על רקע חוסר כדוריות דם אדומות\לבנות...) בכל זאת, אני רוצה לנסות לפתוח קטגוריה כזאת. מה שאני צריכה זה רשימה של מושגים\תופעות שקשורות ללופוס אין צורך לתת גם פירוש (אבל כמובן שאם בכל זאת רוצים, אני אשמח) *כמו כן, אני לא יודעת מי מכם נכנס מידי פעם לקישורים, אבל נוספה קטגוריה של מרפאות מיוחדות ללופוס, מחלות פרקים וגם רשימת מרפאות לראומטלוגיה, אתם מוזמנים לעיין. *עוד רעיונות לשיפור, חידוש הפורום, יתקבלו בברכה פה בפורום או במע' המסרים. תודה לכולם ולילה טוב

ritarita

New member
אממ..בקשר למרפאות..

רמבם בחיפה הפתעת אותי..המרפאה שציינת בקישורים..זאת לא המרפאה שהלכתי אליה.. גם רשום שם כאילו רק לכליות..וזה דווקא לא מה שהיה לי.. אני בעצם גם הגעתי דרך האתר..אבל חיפשתי מראש אוטואימוניות..כי זה מה שידעתי לחפש..ולכן הגעתי לאן שהגעתי.. עשיתי שוב חיפוש..וראי מה מצאתי.. אני אשאל שם בפעם הבאה שאני אהיה..אבל אולי זה יקח קצת זמן.. מוזר..כאילו יש כמה מרפאות שם שמטפלות באותו הדבר..רק עכשיו אני רואה.. אני הלכתי לראשונה..הייתי אצל דר.מרגלית לורבר

gaia20

New member
התחלתי לבנות את הקטגוריות

אתם מוזמנים להסתכל קארין, אני מקווה שלא איכפת לך, השתמשתי גם בפירוט שהבאת לבדיקות

קאריני21

New member
מממש לא איכפת לי

להיפך!! זה נועד להיות שם!!
כל הכבוד על היוזמה!! אל תשכחי להכניס גם את ה - APLA שכן יש כאן כמה בננות שה- APLA תקפה אותן גם בנוסף ללופוס.

ל3

New member
רעיון נהדר

כל הכבוד על היוזמה. הדר, אני כרגע לא במצב מזהיר אך כשאתאושש מתי שהוא אשמח לעזור במה שאוכל.

gaia20

New member
מה זאת אומרת לא במצב מזהיר????

את לא מרגישה טוב? מה קורה איתך?

כל הכבוד על היוזמה ! ../images/Emo127.gif

מבחינת רשימת מושגים, כרגע עולים לי כל ה-"אנטים" למיניהם (כי כולם יצאו לי חיוביים בבדיקות האחרונות...
) אז: Anti-DNA Anti-La Anti-Ro Anti-Histon מה עוד?? מממ... זהו להפעם. אחשוב על הנושא ואעלה עוד רעיונות...

ל3

New member
הי הדרי

אכן עוברים עלי ימים של עייפות כללית ונראה לי שאני עוברת איזה משברון. אני לא רוצה להרחיב בפרטים אך רק אספר שאני משתדלת לתפקד כרגיל למרות שזה קשה. תודה על הדאגה שירי

קאריני21

New member
שלום ../images/Emo24.gif

קודם כל
לשירי!! תהיי חזקה ואל תתני לזה לשבור אותך! שנית, לדעתי, צריכים לכתוב מאמר כזה על מתי גילו את הלופוס, מי גילה, איך גילו כל מיני דברים כאלה ואחרים. להעלות כאן כל מיני מחקרים או כל מיני נושאים ושאלות שאנשים חולים מחו"ל מדסכסים. יש אלף ואחת דברים שאפשר לשים כאן!!

gaia20

New member
האמת היא שיש דבר כזה

יש חלק במאמרים שנקרא "סיפורים אישיים" ושם אנשים סיפרו איך מה למה ומתי

gaia20

New member
שירי, אין צורך להרחיב אם את לא רוצה

אנחנו כאן היום מחר וגם בעוד שבוע, מתי שרק תרצי חיבוק

למעלה