מבקשת את עזרתכם....

• פותח הנושא ordv
  • פורסם בתאריך

ordv

New member
מבקשת את עזרתכם....

במציאת משחת שיניים שאינה עושה ניסויים בבעלי חיים. עד היום השתמשנו (אני וחברי) בקולגייט. אבל הבנתי שהם עושים ניסויים בבעלי חיים לכן אני רוצה להחליף (את השמפו כבר החלפתי מפנטן לד"ר פישר) אבל איזה משחה אחרת יש נורמלית? מה עם אקווה פרש? (זה גם פרוקטור אנד גמבל?) הכי טוב אם כל אחד יכתוב לי מה המשחה שהוא משתמש או אם הוא מכיר משחות נוספות אודה לכם מראש, אורית.

אקווה פרש זאת אפשרות...

אין לי מושג של איזה חברה זה, אבל היא לא עושה ניסויים. גם אלמקס של טבע טובה מאוד, אני משתמש בה. מידע נוסף תמצאי במדריך הקוסמטיקה של ISAV

K A R I N

New member
לגבי אקווה פרש אין מידע במדריך החדש

פעם הם הצהירו שם לא עושים ניסויים, עכשיו לא... יש את מרידול, ואת אלמקס שלא עושות.

Talia E

New member
תראי

במשחות שיניים זה קצת מורכב, כי ישנן משחות שידוע שככל הנראה לא בוצעו בעבורן ניסויים, אך הן חברות בת של חברות שעושות ניסויים, כדוגמת "טבע" (מרידול, פרודונטקס ועוד), אבל זה עדיף על קולגייט. אני יכולה להמליץ על משחה מעולה - הכי טובה שהשתמשתי בה עד כה, ושב- 100% לא בוצעו בעבורה ניסויים - של חברת WELEDA השויצרית. יש כמה סוגים, עם צמחי מרפא בפנים. הבעיה היחידה אתה היא שמחירה גבוה (אגב, אם מישהו נוסע לאירופה - זה הרבה יותר זול שם, במיוחד בשוויץ). ראיתי אותה נמכרת בחנויות טבע, למשל, ב"עומר" ברח´ קינג ג´ורג´ בת"א. אני קבלתי משוויץ, אבל היא שווה לי גם במחירים של הארץ, והיא מחזיקה די הרבה זמן מעמד (משתמשים ממש בקצת). נראה לי שיש לה אפילו "פטנט": שמתי לב שהיא "צובעת בלבן" חתיכות מזון שנתקעו בין השיניים/על קו החניכיים, ועושה את הניקוי בחוט דנטלי הרבה יותר קל! כמו כן, ראיתי בפארמים משחות שיניים הומאופתיות, יש אחת שנראית כמו שפורפרת של צבע צהוב, בטעם לימון, והיא לא רעה בעיני.

Flames

New member
למישהו יש עיצה? ../images/Emo26.gif

גורת כלבים של ידיד שלי נכנסת להסטריה מוחלטת כשעוזבים את הבית, שכוללת יללות רמות וקורעות לב. השכנים מתלוננים, וקשה מאוד למצוא לה בית שיחזיק בה. למישהו יש עיצה? אנא שלחו לי אימייל ל: [email protected]

m_shy

New member
עצה של אמא../images/Emo8.gif

איך להרגיל גור להשאר לבד (אבל רק כשחייבים!) פרידה מהבעלים והשארות לבד הם מהדברים היותר קשים לכלכ ועל אחת כמה וכמה גור. כלב שהושאר בעבר לזמן רב או זה שבזמן זה גם חווה חוויה שלילית, מפחידה, יתנגד בכל דרך אפשרית לחזור לאותו מצב. אין לבודד כלב בשטח שלא מוכר לו. גור זקוק למירב בטחון ואת "מלאכת ההשארות לבד" יש ללמדו לאט ובסבלנות רבה. 1. יש ליצור שיגרה שתעזור לו, לגור, לקבל את הדבר הקשה והנוגד את מהותו הכלבית - בהיותו בעל חיים חברתי. תעזור השיגרה, לפיה משאירים אותו לאחר טיול ולפני האכלה, כאשר משאירים את האוכל היבש והאהוב, מיים, צעצוע אהוב על הגור והשמור למטרת העדרותו של הבעלים- ויוצאים ללא "טכסים" ופרידות רשמיות. 2. רצוי להתחיל בהעדרות קצרה של מספר דקות. במידה ששתק הגור תוך פרק זמן זה, על הבעלים להכנס בחביבות, ללטפו ולספר לו איזה כלכ נהדר הוא: ברור, שאיו לכעום אם לכלך , למשל. הוא יכול ללמוד רק משימה אחת בכל פעם. אם גם למחרת שתק הגור אותו מםפר דקות, ניתן להמשיך ולהאריך את הזמן במעט. הלימוד חייב להיות בדרך ההישג החיובי והעקביות ובשום אופן אין להענישו או לנהוג "היםטריה נגדית": זה פשוט לא יעיל. כל שנשקיע בגור- נקבל עם רבית דריבית כשיגדל. כאלה הם ותאמינו שבעיות שנת החיים הראשונה חולפות ואנו זוכים בבעל חיים מםור ונאמן - כלב אמיתי. עם זאת רצוי להמנע מלהשאיר גור זמן רב לבד... מומלץ ביותר םפרם של סגל ו...לא זוכרת "אלף את כלבך במו ידיך" , המכיל עצות פרקטיות לחינוכו של גור ולבעיות התנהגות נפוצות ביותר. א. משולם

למעלה