מבקשת את עזרתכם

hagitnach

New member
מבקשת את עזרתכם

שלום לכולכם , מרגש לראות כמה תמיכה ואהבה מרוכזת בצ´ט אחד... שמי חגית נחמני ואני סטודנטית שנה רביעית בנטורופתיה (ריפוי בצורה טבעית) את עבודת הגמר שלי אני עושה על הטרשת הנפוצה ורציתי לשאול שני דברים: האם אתם חושבים שתהיה היענות ושיתוף פעולה (יש לי צורך בעוד-6 אנשים ,2 כבר יש לי) שזה אומר ראיון עם כל אחד? ובנוסף אני מחפשת חומר כתוב ,יותר לגבי המחקרים האחרונים (בעיקר בתחום הטיפולים החדשים) ניסיתי לפנות לעמותה ולא נענתי אשמח לקבל תשובה בהקדם מודה לכם מראש

RomiVais

New member
היי חגית...

אני לא כל כך יודעת לגבי היענות של אנשים אני מקווה שבכל זאת תמצאי את מספר האנשים שאת צריכה. לגבי מחקרים, חיפשת ברשת? יש המון חומר באנגלית, לצערי פחות בעברית... מאחלת לך המון בהצלחה ואת מוזמנת להתעניין ולשאול כאן כל מה שרק תרצי. ערב נעים

סיאמית

New member
חגית יקרה ../images/Emo39.gif

אני אשמח להיות לך לעזר ולענות על כל שאלה שתרצי לשאול. בהצלחה!

סיאמית

New member
ועוד שלושה ודי ../images/Emo13.gif

אם תרצי עוד - רק תגידי... יש לי עוד מלאן! רוצים לראות שאת מקבלת 10 בעבודה הזאת!!!

hagitnach

New member
את מקסימה ../images/Emo57.gif

תודה על האתרים וההענות הרבה את רוב החומר הכתוב כבר יש לי עכשיו רק נותר לי למצוא עוד שני אנשים שיעזרו לי בפרוייקט סליחה על הסחטנות אבל זה עשוי להיות מעניין לכל הצדדים אני אשמח לפרסם אח"כ את העבודה ומאמינה שיהיו שם דברים שיעניינו אותכם דרך אגב העבודה תהיה בעילום שם. תודה

RomiVais

New member
המון המון ../images/Emo50.gif

אני בהחלט אשמח לקרוא את העבודה. וסיאמית שלנו באמת מקסימה... קלטת אותה ישר, אה?
חגית, אני מקווה שיהיו לך מספיק אנשים ושתצליחי בעבודה זו. ערב נפלא

Navva

New member
עזרתי, או תרומתי הצנועה למדע

אם את עדיין צריכה עוד "מטורפצים" לראיון, אז אני מוכנה. צרי קשר דרך המסרים. נאוה

למעלה