מבקשת את עזרתכם

מבקשת את עזרתכם

שלום לכולם, אני מדריכה בתנועת הצופים ובפעולה האחרונה נתתי לחניכיי לכתוב מכתבים למשפחות החטופים. רציתי לדעת כיצד אוכל ליצור עימם קשר, האם יש כתובת שאפשר לשלוח אליה את המכתבים בבקשה? תודה רבה לעוזרים. מי יתן והסיוט הזה יגמר מהר. שבת שלום.

הכתובת המועדפת

את המכתבים המיועדים למשפחותיהם של אודי, אלדד וגלעד רצוי לשלוח לכתובת 'אתר הבנים': [email protected] אם מדובר במכתבים שנכתבו על נייר, רצוי - או לסרוק אותם או לצלם, או להעתיק לקובץ Word ולשלוח לאותה ה הכתובת. או - לשאול בכתובת הזאת לאן לשלוח ב'דואר ישראל'. ככל שהבנתי, במשפחות מעדיפים את הקשר באמצעות האתר ולא ישירות, אלא אם הבנתי לא נכון, ומישהו כאן יתקן את טעותי.

רגב ת

New member
מתקנת את טעותך

ישנן יוזמות שונות שמגיעות אלינו אישית יותר קל לנו שיש מי שמרכז את הדברים עבורנו אבל אפשר ליצור קשר איתנו פה דרך המסרים

תודה תאיר. התכוונתי לכך שלא כדאי "להעמיס"

תודה תאיר על התיקון, שמשמעותו: עדיף להעביר באמצעות 'אתר הבנים' או דרך ה'פורום' כאן. להבנתי - זה אינו סותר את מה שהתכוונתי אליו בהודעתי: לא להעמיס ישירות על בני-המשפחות (בעיקר - הורים ואחים/אחיות) התקשרויות ישירות, בטלפון, בדואר אלקטרוני ובדואר ישראל. לפי הניחוש שלי יש להם די טרדות ודאגות בלי ש'עם-ישראל' יציף אותם בהודעות ובמכתבים (למרות שאני יודע שרבים מהמסרים גם מעודדים לא פעם את מקבליהם במשפחות !) יש לי מספרי-הטלפון, כתובות הדוא"ל וגם כתובות-המגורים של 3 המשפחות, אבל חשבתי - שוב אולי בטעות - שפרסום פריטי-מידע אלה ברבים עלול כאמור להעמיס, ואולי אפילו לכוון נודניקים או חורשי-רע וכל מיני 'מזיקין' שששים לקפוץ על כל הזדמנות שכזאת, בכוונות טובות או פחות טובות. לכן כתבתי מה שכתבתי והפניתי אל אתר 'הבנים.' (אתר 'מטה החברים' - 'הביתה' - נמצא כמו שנמסר לי בשדרוג/בניה מחדש, וכיום איננו מעודכן. כאשר אראה שהוא "חי", ודינאמי ומתעדכן, בשמחה אפרסם ככל יכולתי גם את כתובתו ! כמו שאני עושה כמיטב יכולותי לגבי 'אתר הבנים' וה'פורום' כאן. כל כוונתי לטובה ולשם סיוע.

רגב ת

New member
אני יודעת שהכוונות שלך טובות

ובעיקרון הצדק איתך החיים שלנו מורכבים היום גם כך ועלינו לתפקד ולהתנהל בכ"כ הרבה תחומים שבאמת עדיף את המחוות דרך האתר שלנו או פשוט לוותר על המחווה ולהפשיל שרוולים ולהצטרף לעשייה של החברים

למעלה