מבקשת את עזרתכם

מבקשת את עזרתכם

פרסתי שאלה לגבי משהו ששלחתי למישהו שהיה איתי בקשר פעם לאחר ששמעתי שהוא זקוק לעזרה ואני חוששת שהוא יגיב בכעס כאילו פגיעה באגו. ההינו פעם חברים ולאחר מחשבה והתלבטות שלחתי משהו שיעזור לו בלי שום כוונות אחרות ואני חוששת שיבין לא נכון. אשמח לקבל עזרתכם בתשובה כי אני לא אובייקטיבית. שאלתי: כיצד -ארבע חרבות X -שבעה גביעים יגיב -שלושה מטבעות לאחר -אביר הגביעים שיקבל-מלך המטבעות את החבילה -שטן ששלחתי?-שני מטות סיכום:ארבעה גביעים מקוה לקבל תשובה בקרוב ותודה רבה

צ ל י ל 8

New member
שלום קליל ../images/Emo140.gif

מספר המילים אינו מחולק נכון בפריסה. עלייך לעשות שוב פריסת שאלה: איך יגיב X כאשר יקבל את החבילה ששלחתי לו? 6 קלפים+קלף סיכום

פרסתי שוב...

תודה על התגובה המהירה פרסתי ויצא איך-אוהבים יגיב-תשעה מטבעות X-כוח כאשר יקבל-מלכת המטות את החבילה-שתי חרבות ששלחתי לו?-שוטה סיכום-שני מטבעות אבל יש לי שאלה לא צריכים להסתמך על הפריסה הראשונה שעושים ? כלומר פתחתי פעמיים לאותה פריסה האם התשובה עלולה להטעות? אני מצרפת שוב את הפריסה הקודמת לשם השוואה בתשובות האם התשובות לא רחוקות מלהיות דומות אני למדתי שהפתיחה הראשונה היא שקובעת לא? תקנו אותי אם אני טועה

אופס לא צירפתי

הפריסה הראשונה לשם השוואה: כיצד -ארבע חרבות X -שבעה גביעים יגיב -שלושה מטבעות לאחר -אביר הגביעים שיקבל-מלך המטבעות את החבילה -שטן ששלחתי?-שני מטות סיכום:ארבעה גביעים

צ ל י ל 8

New member
גם בפריסה הראשונה

4 חרבות ו-4 גביעים מעידים על אדישות וחוסר תזוזה. מה שבהחלט יכול לסמן את אי קבלת החבילה. X נראה כאן כאדם מבולבל מאוד. החבילה לא נראית כאן טוב, כאילו זה אולי ירגיז אותו.

צ ל י ל 8

New member
לגבי הפריסה השנייה

יש משהו במה שאת אומרת.. אבל מצד שני יש לנסח שאלה מדוייקת ככל האפשר על מנת לקבל תשובה מדוייקת. כמו כן, לחלק נכון את המילים בפריסה. איך-אוהבים יגיב-תשעה מטבעות X-כוח כאשר יקבל-מלכת המטות את החבילה-שתי חרבות ששלחתי לו?-שוטה סיכום-שני מטבעות האוהבים+2 מטבעות מעידים על הקושי לאמר לך איך הוא יגיב. מכיוון שעדיין הוא לא קיבל את החבילה (וזאת נראה גם ע"י הפריסה), קשה לנחש איך הוא יגיב. בכל אופן, השוטה מראה על האמונה הפנימית שלך שהייתה כאשר שלחת לו את החבילה. האמנת באמת ובתמים שזה יעזור לו. X נראה כאדם שקצת נאבק במשהו, אך כנראה הוא עושה זאת בצורה לא נכונה. לא צירפת הרבה רקע, כך שקשה לדעת בבירור. בכל אופן, אני ממליצה לעשות שוב פריסה רק לאחר שהוא יקבל את החבילה בפועל.

ואיך זה נראה לפי הפריסה המקורית

הכוונה שלי היא האם היא נותנת תשובה או לא אומרת כלום?

סליחה על שאני מתפרצת לדלת פתוחה

לפי הראיה שלי יהיה כעס ופגיעה מצידו,ירגע ויבין שהכוונה היתה לטובה.לפעמים עזרה מרחוק עדיפה.(מחשבות חיוביות,שליחת אנרגיות חיוביות וכ'ו).

למעלה