מבקשת את עזרתכם...

מבקשת את עזרתכם...

אני אם חד הורית ומאוד מתקשה להתקיים ביום יום .מאוד מבקשת את עזרתכם... אני צריכה לרכוש לילדיי את סיפרי הלימוד והציוד לבי"ס ואין באפשרותי.אשמח לכל עזרה אפשרית ממזון ועד סיפרי לימוד משומשים וציוד בסיסי לבי"ס כמו מחברות ספירלה פוליו שורה ומתמטיקה קלסרים דפדפות דפים שורה אחת . מפרסמת את רשימת הספרים והיא בהחלט חלקית ואולי אוכל להעזר ע"י. להלן הרשימה: תנ"ך- תנ"ך לקראת בגרות\ פלורה וניצקי בהוצאת רכס לשון והבעה- נגה גנאל ויפעת אבירם- תרגלת הצלחת היסטוריה-1.מהפכה ותמורה מבט על 1870 1920, ש.ענבר, הוצ' לילך תשס"ד 2004 2. א. דומקה (עורך) העולם והיהודים בדורות האחרונים- חלק ב' בהוצאת מרכז שז"ר תשנ"ט+השוואה (בערכה). מתמטיקה- בני גורן- מתמטיקה חלק ה'. שאלון 035005 (כולל מבחנים) צבע ירוק+תכלת. אנגלית-1. TEN BOOK+WORKBOOK )KOMET\ PARTOUCHE) 2. GRAMMAR IN FOCUS\ MARCELLA DRAY JEAN KOREN TAMI RONEN 3. PRACTICAL GRAMMAR IN FOCUS\ NARCELLA DRAY,JEAN KOREN, TAMI RONEN JACK BAUM,TOVA SEBA הספרים לילדים העולים לכיתה י'. תודה מראש

ת9וזינה

New member
אמליץ לך לפנות ל"כוח לתת"

הם מארגנים מבצע של איסוף ספרי לימוד http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3107457,00.html

tzlilonit1

New member
את רוצה אולי שאני אשלח לך כמה מחברו

מחברות,עפרונות וכאלה דברים?

נירה63

New member
אנא עזרו ושלחו אל אפרוחים.המצב

במשפחה מאוד לא פשוט במילים עדינות. אני נמצאת בקשר עם אפרוחים וילדיה. הם זקוקים לעזרה, יהיה נהדר אם תשלחו לה מחברות וציוד שיעזור לשני ילדיה העולים לכיתה ט'. תודה מראש.

נירה63

New member
אני מודה לך מאוד מאוד.

כל מה שתשלחי עבור שני הילדים יהיה נהדר!!!!!!!!!!!!!

נירה63

New member
צליל,שלחתי לך במסר את הכתובת של

אפרוחים. ושוב תודות רבות.

tzlilonit1

New member
טוב,למרות שהיא כבר שלחה לי את הכתוב

הכתובת אבל לא משנה,אני אשלח ביום ראשון

למעלה