מבקשת את עזרתכם

מבקשת את עזרתכם

שלום לכם, אולי כמו הרבה אנשים, גם אני יכולה להגיד שאני לא ממש מאמינה בכל התחום הזה שאתם עוסקים בו. אבל זה לא בגלל שאני לא רוצה להאמין בו. לאורך שנים האחרונות, כל פעם שפניתי למישהי שטענתה היתה כי תוכל לעזור לי, התאכזבתי ממנה ובעצם לא קיבלתי שום תוצאה מספקת. ממש לאחרונה שילמתי סכום ענק (בעיניי) , להפתעתי קיבלתי את התוצאה הרצויה, אך התוצאה נלקחה ממנה כמעט מיד עם הופעתה. בתקופה האחרונה אני נמצאת במצב קשה מאוד בעיקר מבחינה נפשית, אבל הגורם העיקרי לזה הוא גורם פיזי. אני מיואשת, אבודה ולא יודעת מאיפה לשאוף כוחות. אני יודעת שאתם עוסקים בנושא ומאמינים בו. גם אני רוצה להאמין בו שוב, אני רוצה שיהיה מישהו שבאמת יכול לעזור ולא סתם לתת תקוות שוא. האם יש סיכוי שתמליצו לי על אנשים אמיתיים, אליהם אפשר לפנות, והם נחשבים ל"אמינים" בתחום הזה? אני מאיזור תל אביב. מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה מראש

arafell

New member
תגובה

את מוזמנת להכנס לקישור למטה וליצור קשר, אנסה לעזור או להפנותך לאנשים המתאימים ערפל

Bastat

New member
אשמח לעזור לך, תשלחי לי במסר

את כל פרטי המקרה

אמת יש רק אחת!

כואב לשמוע את זעקת ליבך. ואולי יהיה כואב לשמוע את המענה לזעקתך... אין פתרון קסם. אין כישופי סתרים. אין הוקוס פוקוס והבעיות נעלמות. זה לא קיים. כל מי שיגיד לך אחרת הוא טועה במקרה הטוב או מטעה במקרה הפחות טוב. יציאה ממשברים דורשת עבודה ויגיעה. אם היה פתרון קסם היינו כעולם מושלם - בלי בעיות, בלי כאבים. לא שאין פתרון, לא שאין דרך. חס ושלום. רק שהיא לא קלה. היא דורשת לתת מעצמך באמת. יש דרך והיא דרך המלך. הדרך בה הלכו אבות אבותינו - דרך האמת האחת והיחידה. בורא עולם מקשיב לך. אוהב אותך. אכפת לו ממך באופן אישי. את כבתו היחידה ממש. רק מהאמת היחידה - מעצם המציאות עצמה - הקב"ה, רק ממנו אפשר לשאוב את הכוחות כדי להתגבר על כל המכשולים. נכון, אי אפשר לקנות בכסף את העזרה שלו. כל הכסף שבעולם לא יעזור אם נעבודה היא לא פנימית ואמיתית. הפיתרון נמצא בתוכך. אל ייאוש! אל פחד! את יהודייה ויש בך כוחות ריפוי עצמיים נעלמים שרק צריכים להתגלות. אני מקווה שנשמע בקרוב בשורות טובות, וההמלצה הפרקטית יותר היא לפנות לבית חב"ד הקרוב לביתך. חג שבועות ומתן תורה שמח.

Bastat

New member
רק אל תתחיל עם המשפטים האלה..

"את יהודייה ויש בך כוחות ריפוי עצמיים נעלמים שרק צריכים להתגלות" רק בגלל שהיא יהודיה יש לה כוחות ריפויי נסתרים ??? מי מסתיר לה את כוחות הריפוי הגויים ??? בבקשה לא פה את הגזענות הרוחנית הזו !!!

למעלה