מבקשת את עזרתכן במציאת תרשים

הינדה 54

New member
מבקשת את עזרתכן במציאת תרשים

לאינדבלי ראיתי עכשיו בערוץ 32 צמיד אינדבלי ורוצה להכין אבל לא הבנתי מה בדיוק עושים לכן אני צריכה הסבר או תרשים בתודה מראש

Lilach434

New member
הנה בדיוק מה שהיה בתכנית../images/Emo9.gif

מהאתר של התכנית
אני מקווה שזה זה
כאן

הינדה 54

New member
לילך זה בדיוק זה תודה עכשיו אני צרי

צריכה הסבר אם מישהי תוכל לומר לי איך בדיוק עושים את זה

Lilach434

New member
לא זוכרת בדיוק איך זה הלך שם...

כשאני אגיע הביתה אני אנסה לתרגם את ההוראות

wildspirit

New member
בבקהש הסבר:

לוקחים חוט ולא קושרים אותו ולא מקפלים לשניים משחילים 20 חרוזים על החוט ומשאירים קצה חוט בערך 20 סמ לפי מה שכתוב שם יש להשחיל בעזרת מחט את החוט מכיוון החרוז ה - 20 לתוך החרוז ה 18 וה 17, ואחר כך שוב לחרוז 16 ו 15 לפי תמונה A כך שיצרו לך 10 זוגות אחר כך להתחיל שןרה נוספת את משחילה על החוט 2 חרוזים ונכנסת בחרוז השלישי שכבר קיים בבסיס שלך. מעבירה את החוט לתוך החרוז מספר 5 ושוב משחילה 2 חרוזים. כך ממשיכים עד החרוז ה 19. כנראה שצריך לחזור עם החוט חזרה לחרוז 17 ולהוציא כלפי מעלה ומתחיל להיווצר צורה כמו בתרשים B אחרי שורה 5 יוצרים את החור לכפתור באותה שיטה אבל שלא יהיה גדול מדי או קטן מדי.

wildspirit

New member
מוסיפה לך דוגמאות של הטכניקה../images/Emo43.gif

שיהיה לך קל יותר להבין מה שכתבתי

הינדה 54

New member
תודה מקרב לב לכל מי שעזרה לי

מאז שמצאתי את הפורום הזה אני נהנית לחרוז ויש אפילו מכירה של שרשראות סרוגות שלי בהצלחה רבה אין לכן מושג מה זה למתחילה כמוני שיש לה בעיה מבקשת את העזרה וישר יש נשמות טובות כמוכן שיתנו את הטוב ביותר סליחה שזה ארוך ומצטערת שאין לי מצלמה לצלם עבודות שלי למרות שקיבלתי מצלמת אינטרנט אין לי שמץ של מושג מה עושים איתה

wildspirit

New member
../images/Emo9.gif מתוקה שלי את יודעת שהכל בא מהלב

וזו המהות של המקום עזרה ונתינה כמה שאפשר ואני שמחה לשמוע שיש לך הצלחה ואני מאחלת לך עוד המון הצלחה
ונקווה שבקרוב תדעי לתפעל אותה ונוכל לראות את העבודות שלך כי אני מאמינה שהן מקסימות

../images/Emo24.gif

הינדה אולי תכתבי לנו אזור מגורים בכללי ואם יש מישהי מהסביבה ותוכל להגיע לעזור לך לתפעל את המצלמה זה יהיה כיף לכולנו

wildspirit

New member
בהוט יש ערוץ 32

זה ערוץ שיש שם די הרבה רעיונות לעיצובים של בתים ושל גינות ועוד ויש גם מדי פעם תוכניות של אומנות בעבר היה אומנות רב שימושית עכשיו יש של תכשיטים אבל יש להם גם אתר כמו שראית בקישור למעלה

הינדה 54

New member
אם תרצו לדעת אני מאזור השרון

וכן יש לי הרבה עבודות שהייתי רוצה להראות וגם כאלה שלצערי נתתי בלי לצלם ויש לי עבודות שנמצאות בפרו אצל המשפחה

למעלה