מבקשת את עזרת הפורום...

קבלה

New member
מבקשת את עזרת הפורום...../images/Emo53.gif

שאלות לפורוםו קבלה ו√ שלום לכולם אני חדשה כאן, ויש לי כמה שאלות אולי אתם תוכלו לעזור לי ולענות לי על השאלות שיש לי כי לי אין תשובה עליהן,השאלות מתיחסות על דברים שאני חווה לאחרונה דרך חלומות שאני חולמת ,כאשר החלומות ניראים כמציאות לחלוטין ,בחלום האחרון שחלמת הרגשתי תחושה שדיי קשה לתאר אותה הרגשתי שיש לי יכולת לעבור למימדים אחרים וזה נחמד אבל המעבר עצמו למימד האחר מפחיד אותי ,וכאשר אני נמצאת במימד "האחר" אני רואה אור סגול כחול כהה זורח כמו אנרגיה שמדברת אליי בטלפתיה ואני שואלת שאלות מבלי שאדבר כלל ומקבלת תשובות ,במהלך החלום נאמר לי על סימן שישאר לי ביד ואכן הרגשתי צריבה מסוימת בבוקר כשקמתי לא יחסתי לכך חשיבות יתרה ובמהלך היום כול הזמן צרב לי ביד ופתאום כשאני הופכת את היד אני רואה סימן עגול וקטן של צריבה {עד היום הוא נימצא על היד} האמת היא שאין לי שום דרך להסביר את מה שקרה לי ,יש לי המון תופעות משונות בחלומות שאני חולמת [בעבר הרחוק חוויתי תופעה של יציאה מהגוף וריחוף ראיתי את עצמי במצב שינה ונורא ניבהלתי} אחותי אומרת שזהו סוג של תיקשור {דרך החלומות שאני חולמת} ושאני אזרום עם זה אבל אני ממש מפחדת מהתופעות הללו כי לפעמים מגיעים דברים הרבה יותר מפחידים שקשה לי לתאר אותם אפילו שאלתי הראשונה היא אים משהו חווה חוייה דומה ומוכן לשתף? והאים זה אכן סוג של תיקשור? ואיך באמת לגרום לכך שלא אפחד מהדברים הללו? אשמח לקבל מכם עצות ותשובות תודה......

urifelsher

New member
מי זה שמפחד שם?

התשובה היא המיינד השכל הטוב והחביב שלנו. כל דבר לא מובן שהוא לא יכול לתפוס ולהגדיר מפחיד אותו. זה השיעור הנוכחי שלך.ללמוד שיש משהו מעבר לשכל,משהו לא מוסבר. ולתת לזה מקום בחייך או שלא.הבחירה בידך. אור ואהבה אורי

נכון אורי נכון- והמיינד לא משחרר

יש לו אינסוף תוכניות גיבוי בשביל שלא יאפשר לנו לשנות את דפוסי החשיבה הישנים ואת תבניות ההתנהגותיות העתיקות כן- המיינד הזה די דופק אותנו בלשון המעטה בימי שינוי מימד אלו- אך כמו שאמרת צריך לעבוד על זה ועם הרבה סבלנות ונפילות פה ושם הוא בסוף משנה את התוכנה מהשורש אביגיל

קרנוש20

New member
אתם ממש נותנים לי כוח להמשיך את

השינוי שמתחולל בי דעת תקופה ארוכה קצת אמנם... אבל אתם עשר יום מלא אור ואהבה שיהיה לכולם!

קרנוש20

New member
ד"א לקבלה

כמה שזה כואב להגיע לשורש רק בפעמים הראשונות זה כואב אחרי זה הכל משתנה לטובה! בהבטחה!

urifelsher

New member
נכון אורי נכון- והמיינד לא משחרר

אז אני בר מזל לדבריך? כי אצלי הוא משחרר בכף
וכן אני עושה כבר 5 שנים עבודה מתמשכת בנמודעות. בעזרת מורי היקרים,לבדי,ובסדנאות. ומלא דפוסים הרגלים רעיונות מי אני ,ומי לא ,פשוט עפו פרחו להן. והמסע הדרך נמשכת באהבה מסירות ועוצמה. אור ואהבה אורי

למעלה