מבקשת את עצתכם

מבקשת את עצתכם

אבל זה קצת מסובך כי אני לא יכולה לחשוף יותר מידי פרטים מחשש לזיהוי. יש 2 אנשים שקרובים לי, ועושים דברים רעים מאד מאד מאד. ניסיתי לדבר, להתחנן, לאיים אבל הם לא מפסיקים. החלטתי להפעיל את היקום למען המטרה ה שלי- שיפסיקו את מעשיהם , אבל קשה לי כי כל פעם שאני חושבת על זה- יש לי הרגשה כל כך נוראית ממש כמעט בחילה ממעשיהם שאני לא יכוה להתחבר לטוב ואני מרגישה שבגלל זה היקום לא מקשיב לי. איך אפשר להעביר את ההרגשה הזאת ולהתחבר לטוב ולאור, כשהמעשים עצמם מגעילים אותי ברמה שאני לא יכולה לתאר? אשמח מאד לעצתכם.

ע ו פ ר ה

New member
היי מלכישועית

לשנות אחרים זה לא אפשרי. את השינוי אנחנו יכולים לעשות רק עם עצמנו. ולגבי האנשים הקרובים האלה: תבדקי איזה תכונות או דברים את אוהבת בהם. אפילו משהו קטן. תתחילי להודות ליקום שהאנשים האלה יש בהם גם דברים טובים. אם הדברים הרעים שהם עושים אינם שייכים לך שחררי אותם. אם הם פוגעים בך, תזמני מהיקום דברים אחרים וטובים במקום. אל תתמקדי במה שהם לא עושים או עושים רע. זה רק ממגנט אנרגיה דומה. ושאלה נוספת: מדוע את מזמנת אותם לחיים שלך? האם קיימת אפשרות לנתק אותם מחייך ולהתחיל לזמן אנרגיה טובה יותר? באהבה עופרה

תודה לך על התשובה

רק כדי להבהיר- יש הרבה תכונות טובות לאנשים האלה, הבעיה היא המעשים שהם עושים, שפוגעים באנשים אחרים. אומנם לא אליי ישירות, אבל ממש קשה לי שיש כזה אי צדק ואף אחד לא עוצר אותם. אי אפשר לנתק אותם מחיי, הם שם מאז ומתמיד. נתת לי נקודה למחשבה איך למגנט אליי אנרגיה טובה. תודה.

רותי 11

New member
מלכישועית

הדבר שאת יכולה לעשות הוא בעצם לשלוח להם אהבה, לשלוח מצ'אקרת הלב שלך קרן של אהבה ישירות לצ'אקרת הלב שלהם זה רק יכול לשנות בצורה מסויימת את התדר שלהם ועוד משהו - את הרי לא יודעת מה נכון ולא נכון את לא יודעת מה השיעור או התיקון של אותם אלה שפוגעים ואלה שנפגעים, לכן את לא יכולה לדעת למה זה קורה. בכל מקרה אור ואהבה אלה הם תדרים שאפשר לשלוח גם ללא בקשתם, מקסימום הם יכולים לדחות את זה (לא במודע)

gils33

New member
משהו קטן להוסיף שאולי ישבור מיתוס

עפרה - אמרת שלא ניתן לשנות אחרים או להשפיע על אחרים, לא מדוייק כ"כ,סיפור קטן על עצמי,אני רציתי ללכת למקום מסויים ואישתי רצתה ללכת למקום מסויים אחר באותו הזמן, כל מה שניסיתי כדי להגיע למקום שאני רציתי ללכת עלה בתוהו. כל הסימנים הראו שאני חייב ללכת למקום שאישתי רצתה, לא יודע איך להסביר את זה אבל הלכנו בסוף למקום שהיא כי לשלי לא היה שום מצב ללכת. נראה לי שהרצון שלה והשאיפה שלה התגברו על הרצון שלי ואפילו השפיעו על הרצונות שלי. גם אני וגם היא ראינו את עצמנו הולכים למקומות שרצינו אבל שוב הגענו בסוף לרצונה. אשמח לשמוע תגובות ע"כ.

ע ו פ ר ה

New member
להשפיע על אחרים

בהחלט אפשר וכשאנחנו חיים בזוג תמיד יהיה ויתור של אחד הצדדים. אני יכולה להוסיף על זה שכשכועסים על מישהו או מישהו מרגיז ושולחים לשם אהבה, כמו שרותי הציעה, זה בהחלט משפיע. וכשאנחנו משנים את החשיבה שלנו ואת צורות התגובה שלנו, זה משפיע גם על הסביבה הקרובה שרגילה לתגובות אחרות שלנו. במה שכתבתי התכוונתי שכשאנחנו רוצים לשנות מצב מסויים, אנחנו יכולים לשנות רק את הראיה והחשיבה שלנו ואין לנו שליטה על החשיבה של האחר. אפשר להשפיע על אחרים אבל אנחנו לא יכולים לשנות אותם אלא את עצמנו בלבד. באהבה עופרה

כאי לשים לב

היי מלכישועית, מה שלומך? זו לא הפעם הראשונה שאת כותבת בפורום על דברים רעים שאנשים מסביבך עושים, ועולה לי השאלה למה דוקא לדברים הללו את שמה לב יותר ונותנת להם משקל? האם את יכולה לנסות לשנות את הפוקוס שלך לדברים הטובים שיש באנשים סביבך ובעצמך? שווה בדיקה. בהצלחה

היי תודה רבה על כל ההתחסויות

כנראה שאני אדם רגיש שלא מסוגל לסבול איצדק שהוא קורה. אני משתדלת לשנות את הפוקוס- אבל אני כמו רובינו עדיין בעבודה על עצמי.... תודה לכולכם.

למעלה