מבקשת את תשובתכם

orquidea

New member
מבקשת את תשובתכם

אם תוכלו לפרוס לי, אני מקווה שעשיתי נכון במקום עבודתי כרגע יש מאבקי כוח, הבוס הישיר שלי עוזב, זו שעבדה איתי שמה לי רגל והשפיע על המעמד שלי בחברה וברצוני לדעת אם לא אפוטר אחרי עזיבתו. מה - כוח אני - 6 מטות צריכה לעשות - מלכת מטבעות כדי להצליח - 8 מטות בעבודה הנוכחית - אביר המטות בתקופה הקרובה - 3 חרבות סיכום - 8 מטבעות תודה על תגובתכם

Aristotle

New member
היי תגובה...

היי, קודם כל קחי נשימה עמוקה ותרגעי!!! בואי נתחיל מזה שהדברים לא נראים גרועים עד כדי כך כמו שאת חושבת. כפי שהבנתי ע"פ הפריסה שלך את אדם חרוץ שמשקיע בעבודה שלו, עומדת בדרישות הניתנים לך ואת לא נרתעת מדברים קשים (בתחום העבודה). בואי נתחיל מכך שקודם כל את צריכה להרגע, כמו שאמרתי לך לקחת נשימה עמוקה ולהרגע, כרגע יש הרבה התרחשויות בתחום העבודה שלך וכביכול דברים קורים מהר מידי, כאילו את מרגישה שאין לך זמן(בהקשר לנושא) את צריכה עכשיו לאגור את כל כוחות המרץ שיש לך ולהתחיל לפעול על מנת שמצב כמו שאת מתארת לא יקרה, תוכיחי את עצמך, תשארי עם שתי רגליים על הקרקע ותמשיכי להתמיד בעבודתך ההשקעה תשתלם לך, הכל תלוי בך, תעבדי, תתמידי, תוכיחי את היכולות שלך, תסתדרי עם כל עמיתייך לעבודה, זה ישתלם לך!

batgalim

New member
...ושמך בעברית...?../images/Emo140.gif

מה - כוח אני - 6 מטות צריכה לעשות - מלכת מטבעות כדי להצליח - 8 מטות בעבודה הנוכחית - אביר המטות בתקופה הקרובה - 3 חרבות סיכום - 8 מטבעות נראה שתעבור עליך תקופה לא קלה, תעשי את העבודה מתוך פסימיות וחוסר חשק, נראה שיהיו שינויים שלא לטובתך ואת לא תאהבי כל כך את מה שתקבלי. לא נראה לי שתפוטרי, אך יכול להיות מצב בו תעברי לעבוד בתפקיד אחר. ההצעה בפריסה זו היא לממש את הפוטנציאל הטמון בך ולא להגיע למצב הנראה בסופה. מלכת המטבעות קוראת לך לבסס את מעמדך במקום העבודה, לא להתייאש מהמצב העכשוי, הסתכלות לטווח הארוך יותר תביא אותך להצלחה. עליך להראות עצמך לא כדמות של קורבן אלא כדמות של המצליחה, זו המושכת בחוטים ומשתלטת על כל הדרוש על מנת להצליח. עליך לנהוג בעדינות אך בתקיפות, לא להראות חולשה, אך עם זאת לא להיות פזיזה ורגוזה, אלא להראות את כוחך מתוך שליטה עצמית ואיפוק.

למעלה