מבקשת ביקורת על החנות

MashkinV

New member
מבקשת ביקורת על החנות

כבר יומיים מבררת עם עצמי האם זה זמן המתאים לבקשה - מכירות של חגים בחו"ל ובנוסף הסערה סביב נושא של פורום וטים, ובסוף החלתתי שאם זה כל כך חשוב לי אני אבקש.
אז חברים וחברות אני אמשח לקבל פידבק על החנות בעיקר על מה "לא בסדר" ודורש תיקון. יש לי תחושה שאני מפספסת משהו חשוב אבל מה??????. תודה לכולכם

לימיצ

New member
אני חושבת שכדאי שתתקני את החתימה שלך../images/Emo13.gif

יש שם בלגן עם קישור לחנות, אשמח להגיב, אבל הכל מסתבך שם.

marinalevy

New member
לעין הבלתי מקצועית שלי, החנות שלך

נראת טוב, תמונות יפות ומושקעות, נראה מקצועי מאוד.

היי

טכנית: התכשיטים מהממים! יש תחושה של עומס בחלק מהתמונות , אני חושבת שבתכשיטים צבעוניים צריך רקע מאד מאד נייטרלי. כמו כן התמונות לא מספיק מוארות ( סימבולי, כי עכשיו חנוכה , אפשר להאיר אותן :) ) יש לי דעה שהיא מאד מאד אישית ואני חולקת איתך אותה, הטכניקה של החריזה היא טכניקה מאד מאד פופולרית אצל החורזות וטיפטיפונת פחות אופנתית כרגע אצל הקונות... מה לעשות? לימונדה מהלימונים! כיוון שיש כל כך הרבה שאוהבות לחרוז את יכולה לעשות מאמרים ( tutorial ) בנוסף לתכשיטים , אפשר אפילו לעשות עמו אריזות מתנה של מאמר עם חרוזים וכל מה שצריך לעשות את התכשיט וכו... כלומר למצוא דרך לשלב בין מה שאת מאד אוהבת לדברים שנמכרים הייטב. המון בהצלחה :)

MashkinV

New member
המון תודה

נויה המון תודה במיוחד על הדעה אישית שלך. זה רק מחזק את רצון שלי להמשיך "ללמד" (כי אני מורה במקצוע), כלומר ליצור מאמרים. אריזות מתנה ליצירת תשכיט זנ גם רעיון נפלה, אז המון תודה שוב וכמובן על דעה שלך לגבי התמונות :)

RolyzCreations

New member
הסתכלתי בחנות שלך

ולא משהו מצאתי שצעוק "לא בסדר". התמונות שלך לא רעות. תמיד יש מקום לשיפור, יש כאלה שטובות יותר וכאלה שקצת פחות אבל בגדול התמונות שלך די טובות. התאור שלך טוב, את רושמת מידות. בתאור של טבעות הייתי מוסיפה קישור לאתר שמסביר איך בודקים מידה של טבעת. אבל זה קריטי. את משתמשת בתגיות ורושמת את החומרים ממנו עשוי הפריט. יש לך פיליסי לחנות לגבי המחירים אין לי מושג איך התמחור בתחום הזה, תנסי לבדוק חנויות דומות. בקיצור החנות נראית טוב, ועכשיו צריך לנסות ולשווק בכל דרך אפשרית (פיסייבוק, טוויטר, אוצרות) וכמובן שצריך סבלנות, כי תכשיטים מאוד קשה להתחיל למכור באטסי.

MashkinV

New member
תרדה רבה

אני במיוחד מעריכה את ביקורת שלך מכוון שהתרשמתי מחד עין שלך ויכולת להגיד את הדברים כפי שהם נראים לך ביקורת שלך מעדדת אותי, אז.... נמשיך בדרך תודה :)

anatbarshalom

New member
מצטרפת לנויה בעניין האופנתיות ומוסיפה

אני באופן אישי מאד אוהבת את השרשרת של מלכת השבט אבל הגולגלות לא נראות לי ממש שייכות לשם, התליון המשולש של העוצמה הפנימית מקסים. אני הייתי מוסיפה עוד פריטים מהסגנון של שני אלו ופחות מתמקדת בצמידים ובעגילים/תליונים טבעתיים (לא בגלל איך שהם נראים, כי הם ממש יפים, אלא בגלל שנראה לי שהם פחות UPDATED מבחינת האופנה העכשווית) חוץ מזה, התמונות טובות ובכל זאת הייתי מנסה אולי לתת מראה יותר אחיד לרקע (משנה תפאורה משנה מזל, YOU KNOW....) לחדש, לחדש, לחדש..... מנסיוני למדתי שעדיף לחדש כל כמה שעות מעט פריטים בכל פעם מאשר פעם או פעמיים ביום הרבה פריטים. בהצלחה!

MashkinV

New member
תודה

ענת, הפידבק שלך מחזיר אותי לחיים :). שתי היצירות שציינת הן בעצם מתוך הרשימה של עבודות מהבטן ובאיזה שהוא שלב התחלתי לערר עם עצמי אולי בכל זאת צריך ללכת בעקבות של מה שעין תופסת בחוץ, (ככל הנראה לא רק שזה צד לא החזק שלי אלא גם נורא מתסכל.) אז שוב תודה ובמובן אני לקחתי לצומת לבי את העיניין של אחידות לרקע וחידושים מריה

לדעתי החנות שלך יפהפיה...יחד עם זאת

וכחורזת בעצמי, אני יכולה לאמר לך לגבי המחירים, שהם לטעמי נמוכים מידי.זה "מוזיל" את העבודה שאת משקיעה ומי כמוני יודעת כמה את משקיעה ברקמת חרוזים. את יכולה להרשות לעצמך להעלות מחירים לפחות ב 20% ...לפעמים פריט מושקע וזול מידי זה גם לא טוב בעיני לקוח...

MashkinV

New member
נושא הערכה של העבודה שלי הוא נושא חם אצלי

תודה רבה. היה לי מאוד חשוב לשמוע את מה אמרת. אם רק שכל יודע זה לא תמיד עובד -פריט מושקע וזול מידי זה גם לא טוב בעיני לקוח... יודעת את זה !!!!!! אני אנסה תודה מריה

לימיצ

New member
אני חושבת שיש בעיה בתמונות שלך..

לא משהו שבגללו הייתי רצה להחליף את כל החנות אבל אם וכשאת מצלמת שוב תשימי לב. התמונות שלך לא בפוקוס...כאילו משהו במאקרו של המצלמה לא בסדר... תראי כאן למשל. זה לא רק שהתאורה לא מספיק טובה (והיא לא)..זה גם משהו בחוסר החדות שקפץ לי ישר לעין. אני חייבת לציין שהחנות עברה שיור אדיר ומילוי בשבועיים האחרונים, לא? אנ זוכרת שבפעם הקודמת שהצצתי היו בה מעט פריטים והיום ממש הופתעתי כשנכסתי. קיבלת כאן פידבקים מצוינים, טוטוריאלז זה רעיון מעולה, ואם את מורה אז בכלל
בהצלחה! לימיצ

MashkinV

New member
תודה

לקחתי את כל מה שציינת לגבי התמונות - הרושם הראשוני אכן נכון שבשבועים האחרונות הכנסתי הרבה דברים חדשים. השתדלתי בכל יום משהו חדש. בזכות הפורום שבו כל הזמן מדברים על איך ומה נכון לעשותן רק מתוך קריאה למדתי. תודה לך על המקום הזה מריה

למעלה