מבקשת ביקורת

dafnaleh

New member
מבקשת ביקורת

על מלון 'רימונים חרמון' בנווה אטיב. וגם המלצה על צימרים באיזור חד נס, אם אפשר. ובכלל. בעצם, אני בכלל לא יודעת איפה עדיף. איפה כדאי במיוחד לשהות לארבעה ימים באמצע שבוע (תחילת ספטמבר) באיזור רמת הגולן\ גליל עליון? חשבתי על חד נס, אבל עכשיו אני כבר לא בטוחה בכלל. עזרה?

dafnaleh

New member
קצת מיקוד-

האם יש במושב 'רמות' צימר טוב (לא כזה עם וילונות בורדו. וילונות בורדו מעצבנים אותי), בקתת עץ, עם נוף לכינרת (רצוי נוף מהג'קוזי. נוף ממרפסת או גינה גם טוב)? אנחנו צריכים (צריכים!) גם ג'קוזי, טלויזיה+לוויין, מקרר. תודה לעוזרים!

drtrip

New member
על מנת שנוכל לעזור, מתי אתם

מתכוונים לצאת לנופש??? יש כ"כ הרבה מקומות רק השאלה מה פנוי!!!

dafnaleh

New member
בתאריכים

4-7 בספטמבר לא ראיתי שיש בעיית מקומות פנויים עד כה. שאזדרז? שאלה נוספת: מאיפה הנוף יותר יפה- רמות או חד נס? ובכלל, מה עדיף מבין שני המקומות?

katam

New member
תנסי להריץ חיפוש בפורם.

היינו ברמות במקום שנראה צימר עץ - משפחת סביר והיה נחמד מאד אבל היינו בצימר המשפחתי ואני לא יודעת איך בזוגי. אבל גם בחד נס יש דברים נחמדים. את צודקת לא צריכה להיות בעיה של מקום באריכים שציינת.

dafnaleh

New member
תודה אבל,

אני שואלת את זה לאחר הרבה חיפושים של כל וריאציה של השמות הנ"ל (חד נס חיפוש בנושא ההודעה, חד נס חיפוש בתוכן, רמות חיפוש בנושא ההודעה רמות חיפוש בתוכן, נוף כינרת בנושא... וכו') מאיזה צימר יש הרבה נוף, ללא גדרות תיל, יפה? ואיזה איזור (מבין השניים) מומלץ יותר לתיירות?

ShirShir

New member
כחל וחד-נס../images/Emo82.gif

תציצי כאן. עכשיו אחפש לך על רמות

איריסג

New member
בשן בגולן

של נירה ואייל בשן, ברמות. יש להם בדיוק מה שאתם מחפשים, הם נורא נחמדים ומהצימרים יש נוף של כל הכינרת פרושה מלמטה. רק תקפידו לבקש את ביקתות העץ ולא את היחידה שנמצאת על גג הבית שלהם.

ShirShir

New member
תודה על ההמלצה, נראה מקום מקסים!!

לפי הצצה קצרה באתר שלהם....

dafnaleh

New member
הצילו!

מה גבוה יותר- חד נס או רמות? עד עכשיו הייתם נחמדים ביותר והצעתם צימרים, אך אני מעוניינת לדעת איזה מושב עדיף לנופש מבין השניים. איזה מהם נמצא גבוה יותר מעל הכנרת? לפי התמונות הבנתי שרמות יותר נמוך. אני צודקת?

drtrip

New member
כן, רמות יותר נמוך ויותר קרוב לכנרת

חד נס יותר גבוה וכן מעלה גמלא שניהם מציעים נופש נהדר. השאלה מה את מחפשת קרוב לכנרת, מקום יותר גבוה או בכלל צפון רמת הגולן???

dafnaleh

New member
סליחה על בלבול הראש,

הוא נובע מבלבול פנימי עז אצלי. אני מחפשת מקום - או ברמות או בחד נס- מה שחשוב לי בבחירה בינהם זה בעיקר הנוף. הקירבה לכינרת קצת פחות חשובה- לשני לילות. בינתיים ההתמקדות שלי היא בצימר 'נגה' ברמות ובצימר של רחלי מחד נס. ללילה נוסף אני רוצה מקום צפונה, באיזור הגושרים. אבל הגושרים רוצים 470 ש"ח ללילה, וזה קצת מעבר להוצאה שתיכננתי. תודה שוב

drtrip

New member
באמת בלבול עז../images/Emo8.gif,אנסה לעזור...

האם בדקת שלשניהם יש נוף כי איני מכירה את הצימרים שציינת. לגבי אזור צפונה, המחירים לחדרים נורמליים ומעלה הם אלו שציינת. באיזה מחיר את מחפשת? כי אם את רוצה ממש זול יש אכסניית מעיין ברוך שלוקחת 50 ש"ח לאדם רק לחדר עם מיזוג מיטות ומטבח. השאלה באיזה רמה את מחפשת. אני לא הייתי גומרת את החופשה שלי עם חדר פחות טוב מהצימר שאת רוצה ללון בו כי אז הטעם לא היה נשאר מתוק!!! אבל תלוי בך. לגבי אירוח אשמח לתת לך טיפים רק צריכה לדעת סביב איזה מחיר את מחפשת.

איריסג

New member
אופס... ../images/Emo5.gif

טעיתי. בשן בגולן של נירה ואייל בשן זה כמובן במעלה גמלא. יצאתי אהבלה.... ועדיין - כל שאר הדברים שאמרתי נשארים על כנם. מדובר בצימרים מקסימים (אייל השקיע שם עבודות נפחות מדהימה), עם ג'קוזי גדול ונוף אינסופי

dafnaleh

New member
תודה לך, ובכן:

את צודקת, אני אכן לא ברורה בעליל. באשר לנוף, שאלתי בנוגע לנוף שניתן לראות מהמושב עצמו, ולא רק מהצימרים שציינתי. מרמות, אני מבינה, הנוף יהיה שונה כי המושב נמוך יותר מחד נס. לכן, חשבתי שאולי הונף מחד נס יהיה יותר מרשים. מצד שני, אני רואה שברמות, באופן די גורף הצימרים יקרים יותר מאשר מחד נס. לכן אני מנסה לאגור כמה שיותר מידע על איפה עדיף לשהות, איפה הנוף יפה יותר וכו'. אני לא מחפשת מקומות ממש זולים- אבל לא יקרים מדי. 350 ש"ח נראה לי סביר למדי. אני לא מחפשת מקום כמו הצימר טאג'-מאהל או צימרים עם כורסאות עור שמייקרות את הכל- כי אלה דברים שמרשימים אותי פחות ואני לא רואה שום סיבה בשבילי להוסיף עוד 100 ש"ח בשבילם. זה לא עניין של חיסכון - זה יותר עניין של חוסר רצון לבזבז. קצת קשה לי למצוא את הצימר המושלם, כי מבין כל אתרי האיטרנט שעברתי בהם (ועברתי בהרבה) לא מצאתי אחד שעונה על כל הדרישות. ו-אוהו, הן רבות: ראשית; ג'אקוזי זוגי, מקרר וטלוויזיה. סטנדרטי. צריך להיות נוף לכינרת (רצוי נוף גם לשקיעה), אבל שלא יהיו באופק גדרות תיל למינהן, צריך שהבקתה תהיה מעץ גם מבפנים, צריך שתהיה פרטיות. דברים שמעצבנים אותי בצימרים: וילונות בורדו (כנראה אאלץ להתפשר בקשר לזה), מצעי מיטה מכוערים (גם בקשר לזה), דקלים בחצרות, תמונות שלא מתאימות לצבע העץ של הקיר (כנ"ל שטיחים, ספות וכו'). אז כפי שאת רואה, אני איומה.

למעלה