תודה לך, ובכן:
את צודקת, אני אכן לא ברורה בעליל. באשר לנוף, שאלתי בנוגע לנוף שניתן לראות מהמושב עצמו, ולא רק מהצימרים שציינתי. מרמות, אני מבינה, הנוף יהיה שונה כי המושב נמוך יותר מחד נס. לכן, חשבתי שאולי הונף מחד נס יהיה יותר מרשים. מצד שני, אני רואה שברמות, באופן די גורף הצימרים יקרים יותר מאשר מחד נס. לכן אני מנסה לאגור כמה שיותר מידע על איפה עדיף לשהות, איפה הנוף יפה יותר וכו'. אני לא מחפשת מקומות ממש זולים- אבל לא יקרים מדי. 350 ש"ח נראה לי סביר למדי. אני לא מחפשת מקום כמו הצימר טאג'-מאהל או צימרים עם כורסאות עור שמייקרות את הכל- כי אלה דברים שמרשימים אותי פחות ואני לא רואה שום סיבה בשבילי להוסיף עוד 100 ש"ח בשבילם. זה לא עניין של חיסכון - זה יותר עניין של חוסר רצון לבזבז. קצת קשה לי למצוא את הצימר המושלם, כי מבין כל אתרי האיטרנט שעברתי בהם (ועברתי בהרבה) לא מצאתי אחד שעונה על כל הדרישות. ו-אוהו, הן רבות: ראשית; ג'אקוזי זוגי, מקרר וטלוויזיה. סטנדרטי. צריך להיות נוף לכינרת (רצוי נוף גם לשקיעה), אבל שלא יהיו באופק גדרות תיל למינהן, צריך שהבקתה תהיה מעץ גם מבפנים, צריך שתהיה פרטיות. דברים שמעצבנים אותי בצימרים: וילונות בורדו (כנראה אאלץ להתפשר בקשר לזה), מצעי מיטה מכוערים (גם בקשר לזה), דקלים בחצרות, תמונות שלא מתאימות לצבע העץ של הקיר (כנ"ל שטיחים, ספות וכו'). אז כפי שאת רואה, אני איומה.