מבקשת דעה

מבקשת דעה

אני לא מבינה כמוכם בנגני MP3 ורק השבוע התחלתי לחפש לי נגן. קראתי את המאמרים של הפורום - שאני מוכרחה להודות עזרו לי מאוד, תודה רבה ! עכשיו אני מבקשת את דעתכם, כי את הנגן הזה לא איתרתי בחיפוש הפורום או במאמרים. מה אתם אומרים על iAudio U2 ? לנגן הזה יש את המראה שאני מחפשת, ובמשקל של חצי ג'יגה הוא עולה 700 שקל. האם הוא נגן טוב ואמין ?

מוסיפה

אני מתלבשת גם בין עוד נגן, שהוא יותר זול ויותר פשוט: Umax Vega 107 - 500 שקל לג'יגה או מצד שני, אני ממש ממש רוצה את האייפוד שופל, אבל אמרו לי עליו ש"עדיף כבר נגן MP3".

matke

New member
סתם שאלה...

מה הבדל בין האיפוד שאפל לנגן MP3.

matke

New member
LOL

למרות שלפי מה שאני רואה לנגני MP3 מהסוג שהיא הביאה המסך מפסיק לעבוד אחרי כמה זמן.
(תגיד השתמשת פעם בשאפל?) תאמת הוא הרבה הרבה יותר מגניב מבתמונות

amitamit23

New member
תאמת עדיף את הנאנו שהוא מחליף את

המיני אבל היא אמור בעיני להחפיל את השאפל ולמרות שאינלי שאפל אני ממש אוהב את הרעיון כי לי יש אייפוד 20 GB וכשאני שומע מוזיקה אני שם אותו על שאפל והוא בכיס אז אני גם ככה לא מסתכל

stardust19

New member
אכן עדיף את הננו מאשר את השופל

השופל זה סתם טעות שיצאה מבית אפל

כן הבנתי שהשופל זה נפילה של אפל...

למרות שאין לי ואף פעם לא היה לי נגן MP3 אז לא יהיה חסר לי מסך :) שאלתי ידיד של המשפחה שלי שהוא מבין בעניין יותר ממני והוא אמר לי שמכל אלה אני צריכה לקנות את הiAudio, וגם התקשרתי לחנות והם אמרו לי שהשופל זה כישלון והיומקס לא שווה קניה והכי עדיף את האייאודיו... את מי אני אשאל עוד אם לא אתכם ? :)

יאיר B

New member
הפעם אני נאלץ להסכים עם החנות.

אכן האיאודיו הוא הטוב ביותר (את היומאקס אני לא מכיר, אבל הוא בטח לא יכול להתחרות באיאודיו. אני לא אוהב את השאפל בגלל עניין המסך. אגב, באיזו חנות מדובר? (סתם לסקרנות).

מדובר בחנות "באג מחשבים"

בסניף דיזינגוף סנטר בתל אביב. למעשה החיסרון היחיד של האייפוד שופל הוא המסך ? כמה זה בעצם עקרוני לראות את השיר שמנוגן ?

יאיר B

New member
על זה רק את יכולה לענות.

זה כמו לשמוע מוזיקה ממערכת סטריאו בלי לדעת איזה שיר יבוא עכשיו. אם יש לך חבר/ה שיש להם נגן - תעשי ניסוי כזה. תבקשי מהם לשמוע מוזיקה ותכסי את המסך. תראי אם זה משנה לך שאין לך מסך. באג דווקא בסדר בדרך כלל.

אתם בטח מקבלים הרבה הודעות כאלה

אני מתכוונת להודעות של אנשים שמתלבטים בין שני סוגים של נגנים. אני מרגישה שזו דילמת חיי, כמה מוזר :)

יאיר B

New member
זו מהות הפורום ../images/Emo13.gif

וזו לא דילמת חיים. זה בסך הכל נגן. אני מבטיח לך שבחיים האמיתיים יש דילמות יותר הרות גורל (למשל: מה ללמוד - זה מנסיון
).

למעלה