מבקשת דרוג מניסיון של 3 מלונות

מבקשת דרוג מניסיון של 3 מלונות

מבקשת, אם אפשר, דרוג שלכם את שלושת המלונות הכי הכי באילת, מניסיונכם או ניסיון של קורבים לכם. התכנון שלנו הוא לנפוש באילת במקום איכותי, לא עממי, עם אוכל טוב ועיצוב מרשים, גם בחדר. הנטייה היא ללכת על מלון חדש אבל לפי המחירים גם מלון ותיק יענה על הצורך. המחיר או המחיר...
מבירור באתרים השונים הבנתי שיש כמה מלונות שנחשבים 5 פלוס כמו הרודס, מלכת שבא (הייתי בו כך שלגביו אני כבר יודעת)רויאל ביץ', מרידיאן, ובטח יש עוד... גם שמעתי שמלון דן (פנורמה?) מעולה. אני אודה על דרוג שלכם את שלושת המלונות שהייתם בוחרים, בעיקר מתוך ניסיונכם בשנים האחרונות. שנית, ייתכן ובסוף נתפשר על נופש ארוך יותר (שבוע) במלון לא יוקרתי אבל עדיין איכותי, כמו שרתון מוריה, או פלאזה. גם כאן אשמח לשמוע מניסיונכם. ועל מנת לתרום מידיעותיי אני אומר שהייתי כבר במלון מלכת שבא לפני כשנתיים . מלון מרשים, אוכל טוב, לא יוצא מגדר הרגיל, בחדר אוכל מלבד מים, צריך לשלם על שתייה, המיני בר היה יקר. מבחינת בידור היה מאכזב אפילו אופטימית כמוני. היה דיסקו מסכן, או הופעה מאוד לא מעניינת. מבחינת החדרים, קיבלנו חדר קטן, מאוד מינימלי, מאוד לא מרשים. עיקר יופיו היה טמון בכך שהוא חדש, האמבטיה הקטנטה מאוד היתה מעוצבת יפה. לסיכום, המלון מרשים סך הכל אבל לדעתי המחיר גבוה מדי בהתחשב בעובדה שאין במלון משהו אחד יוצא מן הכלל, בעיקר הכל היה כל כך חדש והתקרה הגוהה בכניסה מאוד מרשימה וזה היה הייחוד העיקרי. כאמור אודה על תשובות.

שמר2

New member
זה לא רק המלון, אלא גם החדרים

כל מלונות אילת עשויים להיות עממיים מאוד, מלבד הרודס ויטאליס שהוא מבנה עצום ושקט כמו בית קברות שיש בו ספא. השילוב המוביל באילת הוא חדר אקזקיוטיב במלון דן אילת - כולל כניסה חפשית לטרקלין העסקים, ארוחת בוקר נפרדת וחדר גדול ויפה. הרודס ויטאליס יתאים למי שיכול לסבול את השקט המוגזם ואחרון הוא רוייאל ביץ, שגם בו יש חדרים משודרגים עם הטבות דומות לאלה שבדן, רק שהוא חביב יותר על אלה שהופכים מלונות לעממיים. בקטגוריה הזולה יותר, מומלצים מאוד חדרי "פלאז'ה קלאס" בשרתון אילת (חדרים מאוד מפוארים עם ג'קוזי) ומלון אגמים על כל סוגי חדריו.

אוקיי, תודה, אבל ההרודס ויטאליס

להבנתי נועד להתרגעות וספא, זה משהו שאנחנו לא רוצים. רוצים אוירה של אילת, אבל בתוך מלון קלאסי, יוקרתי, לא בלוי ומרופט כמו רוב הותיקים ורצוי שלא מהוהו מוקד עלייה לרגל למשפחות (בגלל זה גם הלכנו על סוף ספטמבר). הרויאל ביץ' באמת נראה לי אידיאלי למשפחות, להבנתי יש בו סוויטות גדולות ככה שהוא מתאים למשפחות (אם אני לא מבלבלת). נשארו לי שלוש שאלות: אגב המלך שלמה, הנסיכה ושרתון מוריה הותיקים נראים טוב בימים אלה? הבנתי שיש הרודס פאלאס והרודס פורום, יודעים מה ההבדל? ומה כל כך שובה במלון דן שלא מפסיקים להלל אותו? אגב, מוזר שבפורום כזה אין דף שבו יש דרוג מסודר עם ביקורת של הגולשים את המלונות השונים, בערים השונות כמו שיש בפורומים של מסעדות וכו'. זה יכול להיות יעיל לכולנו.

שמר2

New member
לגבי דן

המלון אהוב מכמה סיבות: 1. ארוחות הבוקר העשירות שלו 2. השירות המקצועי (גם אם קריר ולא סחבקי) של רשת דן - מסדרים את החדר פעמיים ביום. 3. חדרים מאוד יפים ונוחים 4. מיקום, מיקום, מיקום 5. מתקני ספא חינם עוד סיבות בהתאם למתבונן. הרודס פורום הוא מגדל מלון נפרד מההרודס פאלאס - יש לו קבלה, חדר אוכל ובריכה משלו - אבל אפשר לעבור חפשי ממנו לפאלאס בגשר. החדרים זהים לאלה שבפאלאס, רק שיש להם נוף מזרחה, ללגונה ועקבה, ולא לים. רוב האורחים חוזרים אליו רק לישון ולאכול, כך שהוא שקט ונעים. ברויאל ביץ ובדן יש אותו סוג של "סוויטות" למשפחה: אלו "חדרי משפחה" שיש שהם חצי חדר נוסף שבו ישנים הילדים.

ה דרומי

New member
זה תפקידו של הפורום? ואפשר לבקש

שהיה סקר אבל בכלליות פורום נועד לשאלות ותשובות ועזרה ביקורות לכאן או לכאן

למעלה