בוקר טוב ../images/Emo20.gif
מה הפוטנציאל של העסק בשנה הקרובה? 1. עבר - 2 מטבעות 2. הווה - ירח 3. עתיד - 5 חרבות 4. דרך הפעולה - 8 מטבעות 5. הסביבה - 7 גביעים 6. מכשולים אפשריים - 9 מטות 7. תוצאה סופית - הכוהנת הגדולה בעקרון, כאשר קלף הכוהנת יוצא כקלף האחרון/המסכם, לא נהוג לפרש את הפריסה. למרות זאת, יש נקודות חשובות העולות מהפריסה הזו, ולכן אציינן: ניכר כי לפתיחת העסק/לתקופה האחרונה קדמה התלבטות כלכלית. פתיחתו היתה מלווה בהשקעה כלכלית שהולידה את הלבטים. נכון להיום העסק מצוי במצב של חוסר בהירות כלכלית. ייתכן ואינו רווחי כיום ובעלך מתלט אם יש טעם להמשיך בו או לסגור. ייתכן שחוסר הוודאות הקיימת כיום נובעת מחוסר התמודדות נכונה בעסק: משהו בדרך בה מתנהל העסק אינו "מתקתק" כמו שצריך וזה פוגע בהכנסות. הירח והכוהנת יכולים להצביע על סוד, משהו שאינו ידוע ועליכם לגלותו הקשור ישירות למצבו הכלכלי של העסק כיום. הייתי יכולה לחשוב על כיוונים מסויימים אם הייתי יודעת אם ישנם עובדים בעסק, מהי מהות העסק וכו'. 9 מטות במכשולים אפשריים מסמל עמידה על המשמר. יש צורך לפקוח את העיניים, ייתכן ובעלך פועל בנאיביות מסומיימת או שאינו ער לדברים מסויימים האמורים למשוך את תשומת ליבו וזה עלול להמשיך ולפגוע בעסק שלו מאחר וקלף העתיד מדבר על המשך ה"מאבק", משמע על כך שהעסק אינו עתיד להיות ריווחי כלכלית אלא המצב עלול להדרדר עוד יותר כקו המשך ישיר למצב כיום, בהווה. ייתכן שהעסק נמצא בסביבה דינמית ותחרותית מאוד והדבר דורש מבעלך להיות כל הזמן עם האצבע על הדופק, להתחדש, להיות ער לשינויים שמסביבו. המלצת הקלפים לגבי דרך הפעולה הנדרשת היא התמדה ומאמץ שיכול להביא לתוצאות בסופו של תהליך. גם אם העסק לא רווחי כיום ולא יהיה רווחי בשנה הקרובה, מומלץ לכם לדבוק בו ולבנות את העתיד. להיות שקולים וזהירים, לעבוד קשה ולא להתייאש בתואנה שאתם לא רואים את הסוף אלא להאמין במה שאתם עושים מתוך ידיעה שבסופו של דבר יהיה העסק יציב ומכניס. קלף הסיכום בנקודה זו אמור היה לנתב את פרשנותי לכאן או לכאן, אולם מאחר והכוהנת אינה מוסרת אינפורמציה נוספת, אני מניחה כי אין זה הזמן הנכון להחליט החלטות הרות גורל לגבי העסק ורווחיותו, יש לשים את הדגש על ההמלצות בפריסה ולפקוח עיניים סביב, ולשוב לפרוס בעוד כחודש. מאחלת לכם הרבה הצלחה