מבקשת הדרכה- שלום לכולם

tamidb

New member
מבקשת הדרכה- שלום לכולם

הרקע- לפני 6 שנים היתה לי חברה מאד מאד טובה. עבר בנינו חתול שחור כלומר היא ניתקה בפתאומיות את הקשר ניסיתי לברר איתה את הסיבה אבל היא התחמקה באלגנטיות וכך הקשר נותק. אני מניחה שפגעתי בה שלא במזיד או שמישהו טרח לסכסך. האמת שמדי פעם אני עדין חושבת עליה : מה איתה וכו. היום פגשתי בה במקרה והיא נתנה לי את הטלפון שלה. ו ל ש א ל ת י איזו פריסה כדי לי לפרוס על מנת לדעת מה הפוטנציאל שנחזור להיות חברות?

matal girl

New member
להערכתי הטוב ביותר

קלטית. יש הוו עבר עתיד והתבוננות ניתן גם פרסה ואם את רוצה יותר מעמיק-קחי את השם המפורש. ממני, ילדה מטאלית אמיתית.

tamidb

New member
הנה הפריסה

1 בעד-מלכת הגביעים 2 נגד- אס החרבות 3 עבר- כח 4 הווה- הכהן 5 עתיד קרוב-מלך מטבעות 6 עתיד רחוק- נער גביעים 7 עמדת השואל- 9 מטות 8 עמדת הסביבה- 10 גביעים 9 חששות- יום הדין 10 סיכום- 7 חרבות תודה מראש על הפרוש ושיהיה סוף שבוע נהדר

צ ל י ל 8

New member
אולי

היא חושבת שבגדת בה באיזו צורה. גם אס החרבות ודם 7 חרבות מראים על בגידה. האם היה בינכן יחסים "כוחניים"? האם את בטוחה שלא קרה משהו שאת מפחדת שיתגלה?

tamidb

New member
אני מניחה שהיא חושבת אולי

שניסיתי להתחיל עם החבר שלה אבל זה ממש לא נכון. אולי היא פחדה שהוא ינסה להתחיל איתי ולכן העדיפה לנתק את הקשר. אבל מה בקשר להווה ולעתיד

tamidb

New member
שבוע נהדר לכולם

אולי אפשר לבקש פרוש לפריסה קשה לי להבין את המסר וזקוקה לתשובה מה לעשות תודה

צוף3

New member
הי תמי,

נדמה לי כי יש לשתיכן את האפשרות כיום לשוב ולחדש את הקשר ביניכן ולהתחיל מחדש, יצאו קלפים מאוד חיוביים והכוהן הגדול נדמה לי מרמז על האפשרות למסד את הקשר בשנית. אבל... קלף הפוטנציאל 7 חרבות בא לסמל אולי את העניין הבלתי פתור בין שתיכן, אולי באמת כפי שציינת בנוגע לחבר שלה. אני מציעה כי תעלי את הדברים בפנייה בצורה קלילה ובאופן כזה שתוכלנה לסגור את הפרק הזה ולפתוח ביניכן דף חלק ונקי. בעמדה 7 המתארת את תחושותייך יצא 9 מטות, האם את חשה מעט מאויימת ממנה? האם היא היתה הדומיננטית יותר בקשר או שניתקה את הקשר בעבר באופן שגרם לך לראות צד אחר בה, שלא הערכת במיוחד?

למעלה