מבקשת המלצה לאופני כביש

Johndeer

New member
מבקשת המלצה לאופני כביש

שלום, אני רוכבת על אופני הרים כמה חודשים ומעוניינת גם ברכיבות נפח ארוכות ולכן, החלטתי לרכוש אופני כביש. מבקשת המלצות לאופניים ברמה בינונית ולא למתחילים כדי שלא אתחרט אחרי כמה חודשים שלא השקעתי עוד קצת. תקציב 4k-6k. אגב, מה דעתכם על TREK1000? תודה איילה.

yossi113

New member
לארז לוין יש אופני BH

עם ולוצ'ה 10 במחיר הזה. ואם יש לך סבלנות - באיזור פסח אמור להגיע משלוח של קינזיס זולים מאוד עם ולוצ'ה/מיראז'.

yosy99

New member
שאלה לארז לוין

כמה יכול לעלות אופני כביש קינזיז עם full ולוצה כנל לגבי ה BH עם FULL ולוצה

Mr Hunt

New member
לא בפורום הזה

ארז לוין נחסם לא נכנס לסיבות תוכל לשאול אותו לגבי הדגם ובכלל מהנעשה בכלל בעולם הכביש בקומונה http://www.tapuz.co.il/communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=7086&smsMsg=

yshor

New member
Specialized

טרק 1000 לדעתי לא נותנים תמורה למחיר מלבד השם על השילדה. ספשליזד עם שילדת הקומפקט מצויינות למתחילים + ועם מחיר באיזור 5K תלוי בדגם

yossi113

New member
אני חושב שהאמירה הזו היתה נכונה לשנ

ה שעברה. השנה טרק מציעים מפרט דומה לזה של ה-Specialized - כולל מזלג קרבון במחיר תחרותי בהרבה מזה של ה-Specialized, מחיר הטרק הוא 3150 לעומת 3800 של ה-Specialized. אני, אישית, לאור החמדנות של מוכרי Specialized בארץ שהעלו את המחיר השנה ב-400 שקלים קורא להעניש אותם ולא לקנות מהם.

כל המחירים של כל האופניים עלו

השנה לעומת שנה שעברה, יש לכך מגוון סיבות. שכנראה האחרונה שבהם היא חמדנות

yossi113

New member
מיקי,

אולי אתה לא זוכר, אבל צור הראה בזמנו שעליית מחירי האלומיניום לא מצדיקה עליה במחירי האופניים. מצד שני היתה ירידה של הדולר. מצד שלישי יש גידול עצום של השוק בארץ, ומצד רביעי טרק לא מעלים מחירים (וארז בכלל חותך). אז מה יכולה להיות הסיבה לעליית מחירים של יותר מ-10 אחוזים?

דווקא ראיתי כמה דגמים שמהחירים ירדו

לקנונדייל, קנסיס ומקבילות של BH (במפרט חלקים ורמת שלדה) ואני לא מתחייב אבל מישהו קנה לאחרונה מרידה נקב במחיר נמוך משהיה בשנה שעברה.

כל מקרה לגופו

לא מייצרים (עדיין) את כל האופניים באותו מפעל ולא מייבאים את כל האופניים מאותה ארץ ולפי אותו מטבע. הדולר אכן ירד וזה יכול להסביר ירידת מחירים של כמה דגמים. יכול גם להיות שכמה דגמים היו מתומכרים קצת יקר לפני כן- והתחרות עשתה את שלה. יש גם יבואנים שבכלל האופניים שלהם מיוצרים במזרח אבל החברה ממוקמת באירופה ומחייבת אותם (לצערם) לקנות ביורו... מה שאני כתבתי זה שלהחליט שמחירים עלו בגלל שהיבואן החליט שבא לו לגלח יותר קופה על חשבון הלקוח יכול להיות רחוק מהמציאות. יש עוד גורמים מלבד תאוות בצע...

בין 4K-6K את יכולה למצוא אופניים

מצוינים שישרתו אותך היטב לכל מטרה את יכולה למצוא אופניים עם שילדת אלומיניום ומזלג קרבון עם חלקי שימנו טיאגרה או 105 או המקבילות להם מתוצרת קומפניולו. מומלץ להיכנס לרשימת החנויות בקישורי פורום אופניים הכללי לחברות כגון: טרק, ספשלייזד, שווין, מרידה, סקוט, פוג'י, ג'יאנט ועוד לכולם יש אופניים טובים ברמת המחיר הזו אחרי סיבוב בכמה חנויות את מוזמנת להתיעץ ולהיעזר באנשי הפורום בין 2-3 הדגמים שנראו לך ביותר. הדבר החשוב ביותר באופני כביש הוא המידה המתאימה, זה הדבר החשוב ביותר שאין להתפשר עליו. בהצלחה

g i l 1 7 8

New member
ממליץ בחום רב על יד שנייה

לא תאמיני איזה פער מחירים תוכלי להשיג בין מחירי חנות ליד שנייה. אני רכשתי לא מזמן TREK 1500 ב-4.5K ואני מבסוט אש

mazursky

New member
המלצה

במקומך הייתי מחפש אופניים יד שנייה. כיום בממוצע המחיר שחיקה של אופני כביש הוא קרוב ל-50% על השנה הראשונה. עוד גורם הוא שלרוב רוכבי כביש שומרים במידה רבה על האופניים שלהם ואופני כביש לא מקבלות מכות ודפיקות (בניגוד לאופני שטח). אני הייתי ממליץ לך בתקציב הזה לחפש BH כמו שארז מוכר מדגם 2004 (חדש) או משומש מאותה שנה, כל זאת מפני שאני ממליץ על מערכת ההילוכים קמפניולו בחום (אני אישית רוכב על ULTEGRA ולמרות זאת ממליץ על קמפניולו). אני כיום רוכב על פוג'י TEAM מודל 2003 (נקנה ב-2004) וקניתי משומש במחיר של סביבות שליש מהמחיר השלם וזאת למרות שהאופניים נרכבו רק 700 ק"מ אז בקיצור חכי קצת עד שתמצאי דיל טוב כי בשוק יש המון כאלה

Johndeer

New member
תודה לכולכם

אני אבדוק בכמה חנויות ואשאל אותכם שוב על 2-3 דגמים ספציפיים.

למעלה