מבקשת המלצה לגן באיזור Maple

Canada2016

New member
מבקשת המלצה לגן באיזור Maple

שלום לכולם,

האם תוכלו להמליץ בבקשה על גן באיזור Maple, קרוב ל Ilan Ramon Blvd ? אני צריכה לגילאי חצי שנה עד גיל 3
תודה רבה !

michaelbl

New member
האמת היא שהאיזור הזה כן נקרא מייפל

בכלל כל יחסי הגומלין בין תורנהיל לווהאן למייפל לריצ'מונד היל הם מעין עירבוביה אחת גדולה ולא מובנת.
לתורנהיל אין בכלל מעמד חוקי לדעתי ,ועדיין אפילו באתרים ממשלתיים כשרושמים מיקוד אז חלקם משלימים אוטומטית את עיר המגורים לתורנהיל, למרות שזה בכלל לא עיר.

michaelbl

New member
גן ילדים

יש את ACE על הצומת של ראתרפורד ואילן רמון. אני לא מכיר אותו אבל עושה רושם של גן גדול וותיק. הקטנה שלנו היתה בupper canada daycare במרכז הקהילתי בתורנהיל וודס, שזה כחצי קמ-קמ מדרום לאילן רמון, והיינו מרוצים מאד.
השאלה גם אם אתם רוצים עיברית או לא. בזמנו לא היה איכפת לנו ושלחנו אותה לגן דובר אנגלית, ובדיעבד אני קצת מצטער על זה כי העיברית שלה שואפת לאפס. היא מבינה את רוב מה שאנחנו אומרים לה, אבל חוץ מכמה מילים לא יודעת לדבר ומסרבת לנסות, וג דורשת שנדבר אליה אנגלית כדי שתבין, זה די מציק שאנחנו אומרים משהו לפעמים לילדים האחרים בלי לחשוב ואז צריך לתרגם עבורה כי היא לא הבינה.

babybimba

New member
ACE

ACE הוא גן מצויין, שניים מילדיי היו שם, רק לפעמים חסרים להם מקומות, אז רצוי להירשם מראש. ויש כמובן את הגן ב- LEBOVIC CAMPUS, רק שהוא מאוד יקר-1400 דולר לחודש, אם אני לא טועה
לגיל חצי שנה את צריכה גן ביתי או מטפלת

לגבי הילד היותר גדול יש פתרונות בראת'רפורד ובאת'רסט

גם הגן ב JCC, וגם ACE.
לגבי התינוק, הפתרון היחיד אם את לא רוצה להביא מטפלת הביתה, הוא להכניס את הילד למשפחתון. אני מאד ממליץ על אילנית.
[URL]http://elanitsnursery.ca/contact/[/URL]

למעלה