מבקשת המלצה להסרת שיער בלייזר במודיעין

דיתי70

New member
אם את שייכת לכללית - כללית אסתטיקה בקניון

תוצאות מעולות כבר בטיפולים הראשונים , כל אחד מגיב אחרת לטיפול
גם כשטופלתי בנטוראפיל התוצאות היו טובות

einat162

New member
מקווה שלא מאוחר מידי להגיב -

לגבי ההסכם עם הכללית- כל "הנחה" שנותנים היא החל מהמושלם פלטינום (ולא החברות הבסיסית או המושלם), על מחיר גבוה מאוד מלכתחילה.

לא יודעת אם הם "תוקעים" מחיר לפי הפרצוף של הלקוח - אבל לי נתנו מחיר גבוה באלפיים ש"ח (!) ובלי פלטינום אין מה לדבר בכלל על הנחה. גם מבחינת הטיפול - הם משרים עם חומר מאלחש למשך שעה (כמו מרינדה) ואז מבצעים הטיפול.

אני בנטורפיל (דלת ליד) - מומלץ בחום.

דיתי70

New member
לי יש כללית מושלם - והייתה הנחה

כמובן לא כמו של מבוטח פלטינום

לגבי האילחוש , שעה זה הזמן שצריך להמתין כדי שהמשחה תשפיע
פחות מזה אין השפעה של אילחוש

טופלתי בנאטורפיל (לפני שפשטו את הרגל) והאילחוש היה בדיוק אותו דבר כמו בכללית

infimum

New member
הבחורה באסתטיקה אמרה לי שהם לא יכולים להתחרות

במחירים של נטוראפיל ...
אז הלכתי לשכנים ( נטוראפיל )

בנוגע לאילחוש ( להלן אמלה emla ) , גם בנטוראפיל אפשר להשתמש בחומר , יש כאלה שמעדיפות ויש כאלה שלא לא וגם אם זה אין בעיה ( רק שכואב יותר... אבל אנחנו לא כאן כדי להנות ..לא ? )

מה שכן , ואלו שתי האגורות שלי ... כל העניין הזה של חבילת טיפולים לדעתי בעייתי. כי יש איזורים שמספיקים לך שלושה או ארבעה טיפולים ( ואז מה תעשי עם השישה הנותרים ? ) ויש כאלה שלא ( ואז חבילת טיפולים זה סבבה ) .
בדיעבד, הייתי לוקחת טיפולים בודדים ולא חבילה אם זה היה מתאפשר...

אה... ולא לשכוח לנשום :p
בהצלחה

einat162

New member
אם הם לא יכולים להתמודד- שלא יכנסו לתחום

זה שהם מצעים מחירים גבוהים מאוד -לא הגיוני שהם שורדים בשוק (לא כולם מחזיקים פלטינום).
נעצור לחשוב רגע- מה באמת מייקר את הטיפולים של הכללית עד כדי כך? הרי אם הרשתות המתמחות מורידות עד כדי כך למחירי רצפה- איך הן שורדות? לא נכנסתי לתחום ניתוחי הסיליקון, אבל הן לא קופת חולים- זה העסק נטו- והוא עדיין רץ.

לפני האיזור הראשון שעשיתי - ערכתי השוואת מחירים :
פרופורציה סניף עזריאלי בת"א, ונטוראפיל בעזריאלי מודיעין, יש עוד רשתות באותם מקומות (ת"א ומודיעין) אבל אלו הכי מוכרות לי. פרופורציה היתה יותר זולה מנטורפיל ב 250 ש"ח, אבל יצאתי בהרגשה יותר טובה מהאחרונה. בדיעבד אני שמחה שבחרתי בהם כי אומנם "הייתי מסתדרת" עם כל מקום שהיה משיג תוצאות, אבל יחסי האנוש שם בהחלט פלוס רציני.

einat162

New member
נאטורפיל עדיין קיימת- כולל סניף בק. מודיעין.

אולי לא אותה הנהלה- אבל קיימת ועוד איך.

שאלתי כמה פעמים אם יש הנחה למושלם, אמרו לי שלא- ההנחות מתחילות מפלטינום בלבד.
הייתי אצלם ממש אחרי שביטלתי את המושלם (כבר לא משתלם לי להחזיק תמורת הניקוי שיניים פעם בשנה), אבל גם אם לא הצלחתם לפתות אותי לשדרג לפלטינום (כדי לקבל הנחה) - הייתי מצפה מכל סוחר שינסה להוריד במחיר כדי לקבל עוד כסף של לקוח. וכן, אני מאמינה שהמחיר שנתנו היה מנופח מלכתחילה.
כמה מנופח? 5,000 ש"ח מול 7,350 ש"ח (7 אלף ומשהו, הפסקתי להקשיב אחרי שה"שבעת אלפים" יצא לה מהפה).
לא יודעת לגבי מקומות כמו רשת פרופורציה, יש להם גם מחירים נמוכים - אבל בנטוראפיל ההליך מבוצע גם ע"י רופאות, אז אל תבלבלו לי את השכל שזה יתרון קריטי שעליו משלמים (רופאת ילדים אומנם - אבל רופאה לכל דבר).

הם חזקים, מרגישים בטוחים בעצמם כנראה, ולא ניסו בכלל להוריד.

לגבי האילחוש, שמו לי (נטוראפיל) ג'ל שקוף כמו של אוטרסאונד וישר התחילו- בלי מרינדה של שעה
אני מנחשת שזה זה.

למעלה