מבקשת המלצה לחוות דעת שנייה

נועה277

New member
מבקשת המלצה לחוות דעת שנייה

ערב טוב לכולם, בני המתוקי בן שנה ושלוש, אנחנו מטופלים בתל השומר, אבל על ידי רופא שאינו ה'הכי מומחה שם' - הוא נראה לנו יותר, ונצמדנו אליו אחרי שהגענו אליו במקרה, והוא מצא חן בעיננו, מבחינת יחסי אנוש, יותר מהשני, וגם כך אמרו שהכל בסדר ככה ש... בקיצור, בביקור בשבוע שעבר הרופא אמר עכשיו, בניגוד למה שאמר בעבר, שייתכן שהבן שלנו יצטרך ניתוח העברת גיד באחת הרגליים (שמההתחלה הייתה לי הרגשה שהיא קצת פחות ישרה). אבל הוא רוצה להמשיך ולעקוב וביקש שנחזור עוד 3 חודשים. כנראה שנרצה ללכת לחוות דעת שנייה, במקום אחר. אשמח להמלצות. אציין שאני קצת חוששת שזה רק יבלבל אותנו כי לכל רופא גישה קצת אחרת, וחלק מחמירים יותר וחלק פחות, ואני לא בטוחה שקיימת אמת אחת. השמות ששמעתי פה הרבה - וייגל, וינטראוב, ועוד רופא ששמו ברח לי כרגע. על מי אתם ממליצים לעניין זה? אציין שחשוב שהוא יהיה רגוע ולא ילחיץ אותנו. מקסימום, נלך לניתוח, מה לעשות.. לא נעים אבל לא סוף העולם. מישהו הלך לחוות דעת שנייה ונמצא במכבי? מה הפרוצדורה? נאמר לי שכנראה שזה ייעוץ שניתן לקבל עליו החזר 2/3 - האם זה כך? מה אני צריכה לעשות כדי לקבל החזר? ומה בכלל העלות של ביקור פרטי אצל אורתופד? תודה מראש, נועה

נועה277

New member
נזכרתי (ראיתי, יותר נכון) -

ד"ר פנסקי הוא הרופא השלישי עליו יש הרבה המלצות.

Yifatule

New member
היי נועה

אנחנו מטופלים אצל ד"ר וייגל ולדעתי אין יותר רגוע ומרגיע ממנו. כשרצינו חוות דעת שניה פנינו לד"ר פנסקי. בהצלחה!

נועה277

New member
תודה, ובאיך יוצרים עמם קשר?

הם מקבלים רק בבית החולים או גם במרפאות פרטיות?

את יכולה להשיג את ד"ר וייגל בטלפון

03-9350700 זה טלפון של המרפאה בפתח תקווה, הוא עובד שם פעם בשבוע. נראה לי שהוא מקבל גם דרך מכבי. בהצלחה.

נועה277

New member
היי, רק לוודא..

התקשרתי למרפאה בפ"ת ואמרו לי שהוא מקבל דרך מכבי ברעננה ובראש העין. מדובר בד"ר דניאל וייגל, נכון?

נכון מאוד

מדובר בד"ר דניאל וייגל, מנהל מרפאה אורטופדית ילדים בשניידר (אני מקווה שאני לא טועה בתואר). הייתי במרפאה שלו ברעננה (בלי קשר לק"פ) לפני כמה שנים, זה ברחוב אחוזה. אני הגעתי דרך הכללית וזה עלה לי 100 ש"ח.

טובה53

New member
ד"ר פנסקי מקבל מטופלים בהדסה עין כרם.

מבוטחי קופ"ח מכבי צריכים להביא הפניה מרופא מכבי (תבקשי מרופא הילדים שלכם) וכרטיס מגנטי. קביעת תור בזימון תורים של הע"כ. אפשר לשלוח להם אימייל והם מתקשרים אליך.

stav127

New member
....

הוא דיבר על אפשרות להעברת גיד? בטוח שלא על הערכה? (בגיל הזה מתבצעת בהרדמה מלאה, לא כמו הניתוחון ב3 חודש) באוגוסט האחרון אנחנו עברנו ניתוח הערכה כשיתיר היה בן שנה ושבעה חודשים (היום הוא כבר רץ
) עד כמה שאני הבנתי מבירורים שעשיתי באינטרנט ועם הרופא, העברת גידים זה תהליך שבמידת הצורך קורה בשלב הרבה יותר מאוחר (גילאים 3-8) כי צריך שהרגל תסיים שלבים מסוימים של גדילה לפני הניתוח.ברור שהם גדלים עד גיל 18 ויותר, אבל כנראה שיש שם איזשהו שלב פיזיולוגי שצריך לסיים. להמליץ לך אני יכולה רק מנסיוני האישי כי אני לא מכירה את השאר , אבל אנחנו מטופלים אצל ווינטרופ ומאוד מרוצים.

נועה277

New member
היי סתיו, תודה

הוא דיבר על העברת גיד - הארכה כבר עשינו, בגיל 3-4 חודשים.. והגיד אכן ארוך, הרגל גמישה, גם זו הבעייתית יותר. הוא לא אמר מתי עושים את הניתוח, אז באמת אולי התכוון פשוט שנגיע למעקב ולא לשקול דווקא את הניתוח כבר בעוד 3 חודשים.

סבתא53

New member
הי

גם אנחנו טופלנו בתל השומר. כרגע אנחנו בבקורות אצל דר פנסקי היות ובתל השומר מורידים את הנעלים יחסית מאד מוקדם ואנחנו החלטנו ללכת לפי הפרוטוקול כך שכבר לא היה טעם להשאר בתל השומר ולפעול בדרך אחרת מאשר הרופא המטפל ממליץ. דר פנסקי מטפל בעזרת גבסים גם בגיל מבוגר יותר ובהרבה מקרים מצליח למנוע נתוח ולכן שווה לגשת אליו לחוות דעת נוספת אם תצטרכו. בכל מקרה שיהיה בהצלחה סבתא של אורון

נועה277

New member
היי, תודה רבה!

לנו דווקא לא המליצו להוריד נעליים מוקדם - נראה לי שהם שינו שם את הגישה. אבל נשמע לי מאוד טוב מה שאת אומרת, לעניין הגבסים וההימנעות מניתוח באמצעותם, שמעתי על זה גם בעבר. האם ידוע לך משהו על ד"ר וייגל? הוא לא מוצלח מהבחינה הזו באותה מידה? בינתיים קבענו תור אליו, הבנתי שגם הוא מומלץ. עקרונית, סביר להניח שלא תהיה בעיה לקבוע לד"ר פנסקי לחודש ינואר - זה כבר יוצא גם רבעון אחר..

יחיאלוש

New member
מי הרופא שמטפל בכם?

גם אנחנו מטופלים בתל השומר והתעקשנו בעבר שיהיה רשום על התיק שלנו את שמו של הרופא(ד"ר שינדלר). כל פעם שאני קובעת תור אני מוודאת כי הרופא שלנו נמצא ולא מתוכננת לו חופשה או כנס... אנחנו התרשמנו מאד מהמקצועיות, אבל בהחלט הלכנו לפני ניתוח העברת גיד לחוות דעת שניה אצל ד"ר וייגל(בראש העין דרך מכבי) וגם לפרופ' פורת בהדסה. בהצלחה רבה!

נועה277

New member
היי, כן, אני יודעת שהרוב שם מתעקשים על שינדלר

אנחנו מטופלים אצל ד"ר גדי ביאליק.

יחיאלוש

New member
הוא התמחה בקלאב פוט???

שווה בדיקה. ממש לא מכירה אותו. הוא מקבל בימי חמישי? כי יום חמישי הוא יום מיוחד לילדי הקלאב פוט...פגישות מחזור !

נועה277

New member
מניחה שטופלתם מוקדם יותר מאתנו

כן, ודאי. אבל ללא ספק, הוא בעל ניסיון מועט יותר מד"ר שינדלר. אני מכירה את ימי החמישי האלה, ומבחינת היחס לא כ"כ אהבתי את ד"ר שינדלר. כך שבזמנו החלטנו בעצמנו לדבוק בימי שלישי, הרגועים יותר, ויחד אתנו היה, בין השאר, תינוק קלאב פוט קבוע נוסף. היינו מאוד מרוצים מהטיפול, שחלקו כלל ליווי גם ע"י ד"ר שינדלר. בכל אופן, אני מעדיפה כרגע לקבל חוות דעת מחוץ לתל השומר, שאינו מושפע מגישתם, טיפולם או קביעותיהם המקצועיות. משהו חיצוני. ואני גם מניחה שאם נרצה - נוכל להמשיך את המעקב (או הטיפול..) אצל אחד מרופאי מכבי (ד"ר וייגל או ד"ר פנסקי). ומי שתהיה חסרה זו כמובן רונית המופלאה!!!!

סבתא53

New member
הי

אנחנו טופלנו עי דר שינדלר. את דר וייגל אני לא מכירה אבל כאן בפורום יש הרבה שמאד מרוצים ממנו כך שאני מניחה שהוא בסדר גמור. הנקודה היא שיטת הטיפול כשיש בעיה . אני לא מכירה את שיטת הטיפול של וייגל אבל אצל דר פנסקי תמיד מנסים לטפל קודם בגבסים ורק אם אין ממש ברירה אחרת הולכים לנתוח. הוא מדהים עם היחס לילדים וגם להורים והבת שלי שהיא טפוס הכי פרפקציוניסטי שקיים מאד מאד מרוצה ממנו וגם אורון אוהב ללכת אליו למרות כל הטרחה של הנסיעה לירושלים מקווה שעזרתי קצת סבתא של אורון

נועה277

New member
או קיי, תודה. אז נראה לי

הדבר הכי חכם לעשות זה ללכת לד"ר וייגל ולאחר מכן להירשם לינואר לד"ר פנסקי, ולראות מה כל אחד מהם אומר.

למעלה