מבקשת המלצה לטיפול בטחורים חיצוניים

מיקי20071

New member
מבקשת המלצה לטיפול בטחורים חיצוניים

מהרופא ויושבי הפורום, אשמח לשמוע מניסיונכם ועצותיכם, המלצה חוץ מניתוח (אמא שלי דווקא רוצה לעשות ניתוח, אבל גם אני לא חושבת שכדאי לה כי שמעתי הרבה סיפורי אימה (כאבי תופת לאחר הניתוח) וכישלונות (טחורים שחזרו) מאנשים שעברו ניתוח, וגם, רופא מנתח שהלכה אליו להתייעצות לגבי ניתוח אמר לה שרק אם היא תגיע למצב שבו היא שוכבת על הרצפה מרוב כאבים ולא יכולה לקום - אז שתגיע אליו לניתוח. התכשירים הבאים נוסו ולא עזרו (או שהקלו מעט אך לא ממש עזרו) נרות לטחורים משחת פרוקטוגליבנול משחת פרוקטוצורין קוביות קרח כרית חמה. מדובר בכאבים חזקים מאד. אם מישהו שמע או ניסה בעצמו איזהשהו טיפול, קונבנציונלי או לא קונבנציונלי, אשמח לשמוע. אמא שלי סובלת מאד מאד מאד מהטחורים, אשמח לשמוע המלצות. שאלה שנייה - לאחר יציאה, פי הטבעת שורף מאד, הרגשת השריפה נמשכת כמה שעות וגורמת לסבל רב. מדוע הרגשת השריפה מופיעה לאחר יציאה? אמא שלי הפסיקה לאכול חריף ועדיין היציאה שורפת. תודה רבה !

טחורים?

שלום רב, תחילה הייתי ממליץ לאמך להבדק שוב על ידי פרוקטולוג מומחה על מנת לזהות מה הבעייה ואם אכן מדובר בבעיית טחורים. התלונות שאת מתארת יכולות להתאים לפיסורה של פי הטבעת ולאו דווקא לטחורים. בדיקה יכולה לזהות את הבעייה ואם אכן מדובר בטחורים חשוב לבדוק האם אלה טחורים חיצוניים או פנימיים ומה דרגת חומרתן ובהתאם להחליט מה הטיפול המתאים שמרני או ניתוחי. נשמח לראותה במרפאה הפרוקטולוגית של בי"ח איכילוב טלפון לתיאום 03-6974000 דר קריב

מיקי20071

New member
תודה רבה !!!

אני אמסור לאמא שלי לגבי המרפאה שלך. בכל אופן, רואים את הטחורים מבחוץ. יש לך רעיון מדוע הרגשת השריפה לאחר יציאה או שאתה צריך לבדוק אותה קודם? שוב, המון תודות !

שריפה

תחושת השריפה לאחר יציאה אופיינית יותר לפיסורה מאשר לטחורים. יתכן שטחורים חיצוניים אכן קיימים, כי הם שכיחים, אבל אינם הסיבה לשריפה, לכן מומלץ להבדק. דר קריב

למעלה