מבקשת המלצה לנגן עם סאונד מעולה

מבקשת המלצה לנגן עם סאונד מעולה

הדרישות הן: 1. הסאונד הכי טוב שיש, ואל תגידו שזה קשור לאוזניות כי יש הבדלים! 2. רדיו 3. 6-8 GB 4. לא חשוב וידיאו, תמונות, מסך 5. משמש אותי בריצה הייתי קונה נאנו אבל אין שם רדיו. עד עכשיו נהנתי מאוד מ cowon d2 אבל הוא נתקע לי כל הזמן ואי אפשר לשמוע בו מוזיקה. התיקון שלו יעלה מן הסתם לא מעט והאחריות פגה. תודה ש.

sha na na revol

New member
סתם מתוך התעניינות,

תוך כמה זמן הD2 התקלקל לך

בהתחלה המסך נשבר, לאחר כשבועיים

יש לי אותו שנה וחודש, והבעיה עם התקיעות בכל פעם שמנסים ללחוץ על המוסיקה החלה לפני כחצי שנה. היה לי קשה מאוד לתקן מאחר והייתי בסוף ההריון. חבל כי זה הנגן הכי טוב שהיה לי עד עכשיו.

sha na na revol

New member
הסאונד של iAudio7 טוב יותר במעט,

לפי כל הביקורות. אני לא ניסיתי אותו בעצמי.

sha na na revol

New member
אני ניסיתי נגנים ב'מחסני חשמל',

מצד שני אני לא בטוח אם יש להם את הנגן הספציפי הזה. אולי תשאלי בטלפון.

יאיר B

New member
הביקורות היללו מאוד את איכות הסאונד של הסנסא

קליפ והפיוז (למעשה אותה מערכת מוזיקה). אני לא שומע הבדל בינם לבין ה-I7 (אבל אולי השמיעה שלי כבר לא מה שהייתה בעבר). האוזניות שמגיעות אם סנדיסק מחרידות, אלו של איאודיו קצת יותר טובות.

תשובות:

לגבי עדכון הקושחה, אכן התקנתי כמה פעמים וזה עזר לבערך שעה... אז אתמול ביקרתי ב"הנדי" ושמעתי את הI7, אין מה להשוות בינו ל d2. שמעתי כבר הרבה נגנים ואין מה להשוות בינם לבין איכות הצליל המדהימה של ה D2. קניתי אותו שוב, בתקווה למזל טוב יותר עם המכשיר הספציפי הזה. מה שכן, מישהו יודע אולי אם אני יכולה להוציא מהישן את הכרטיס ולהשתמש בחדש? תודה רבה ש.

יאיר B

New member
כרטיס ה-SD שאת הכנסת?

בטח שאפשר להוציא אותו. את הכנסת אותו ואת גם תוציאי אותו. אפשר להעביר למכשיר החדש.

למעלה