מבקשת המלצה לנגן MP3

Napodana

New member
מבקשת המלצה לנגן MP3

שלום, אשמח אם תעזרו לי למצוא את הנגן שהכי מתאים לי. התכונות הנחוצות: בין 6 ל 8 GIGA כולל משדר רדיו אפשרות להצגה בעברית (לא בצורה הפוכה). נגן ברמה סבירה ומעלה מבחינת איכות מוזיקה. אין צורך בהצגת סרטים או מסך גדול או כל דבר כזה. עדיפות לבטרייה נטענת. יש למישהו רעיונות? תודה רבה על העזרה! דנה

יאיר B

New member
משדר לרדיו זה דבר שקונים בנפרד.

אני מכיר רק נגן אחד שיש לו דבר כזה והוא נגן מדבקה עם 2GB זיכרון. הערה לקיבולות: בעיקרון אין 6GB. יש 4GB והבא זה 8GB. עברית ישרה יש באיאודיו וגם בסנסא קליפ. הקליפ לא מציג סרטים ו/או תמונות. האיאודיו למינהים כן. באיאודיו אני מציע את ה-I7. שניהם (ה-I7 והקליפ) עובדים עם סוללה נטענת, לקליפ 15 שעות, ל-I7 עד 60 שעות במצב מוזיקה.

יאיר B

New member
בין האיאודיו 7 לקליפ?

קשה. ב-ABI נתנו לקליפ מקום ראשון בין כל הנגנים שיצאו בשנת 2008. זה אומר די הרבה. מצד שני, הוא די קטן (גם בקיבולת ובעיקר בזמן הסוללה). כבעלים של שניהם - אני מעדיף את ה-I7 (איכות סאונד טובה, בנייה טובה והכי חשוב לי - זמן סוללה הכי ארוך בארץ).

Napodana

New member
עוד כמה שאלות

1. כמה שירים נכנסים ב 8G לעומת כמה נכנסים ב 16G? 2. איזה חברה נחשבת הכי עמידה מבחינת אורח חיים של מכשיר? 3. מה היתה הכוונה שלך בכך שיש בנייה טובה?

יאיר B

New member
עוד כמה תשובות:

1. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Faq/Question.aspx?ForumId=1292&qId=14335 זה יתן לך מושג כללי בנושא. 2. מבחינת חברה אני מרגיש שאיאודיו בונה מכשירים יותר עמידים. 3. איכות בנייה מתייחסת בעיקר להרגשה כאשר מחזיקים את המכשיר: פלסטיקה יציבה, כפתורים שלא רוקדים, וההרכבה הפנימית (הכל מחובר יציב). מרגישים את זה כאשר מחזיקים מכשיר ביד.

למעלה