מבקשת המלצה לקורס שיווק במדיה חברתית

מבקשת המלצה לקורס שיווק במדיה חברתית

שלום, אני בשלבי הקמת עסק ומתעניינת בקורסים לפייסבוק ושיווק באינטרנט בכלל. האם יש למישהו המלצות באזור ת"א? תודה

Itzik RDVC

New member
למה קורס ?

ניתן היום ללמוד המון מחומרים שנמצאים ברשת, רכישת ספרים קריאת פורומים מקצועים ועוד. מנסיוני בתחום, גיליתי שכאשר הולכים לקורסים לאחר שכבר יש ידע בסיסי ונסיון מצליחים להוציא מהם הרבה יותר. זאת אומרת ללכת לקורסים מתקדמים ולא למתחילים. בהצלחה

ביקרתי באתר שלך איציק

והוא אכן מספק מידע רלוונטי מהמעט שחיפשתי. אך, מה עם רשתות חברתיות??? לא מצאתי שום דבר בנושא אצלך...

Itzik RDVC

New member
תודה על הביקור

אתר בונים עסקים הוא תחביב שלי ואני משתדל למלא אותו בחומרים, אך כמובן שאין בו הכל. בשביל זה יש ראשית את גוגל, צריך לבקר בהרבה אתרים ולמצוא את אלו שנראים לך מקצועיים ומתאים לך. דרך אגב באנגלית ניתן למצוא הרבה יותר חומרים. שימי לב גם ששיווק דרך רשתות חברתיות הוא נושא חדש וככזה, יש המון תאוריות ולא מספיק נסיון אמיתי לאף אחד. אולי מישהו כאן יכול להמליץ על אתרים בהם יש את המידע שאת מחפשת.

הבעיה באתרים באנגלית

בארה"ב כל הנושא של מדיה חברתית שונה מישראל. אני פונה לצרכן הישראלי ולכן צריכה הנחיה שלוקחת בחשבון את הטרנדים בשוק המקומי. לא הייתי רוצה לטעות כמו שלל יועצים עסקיים שכאשר נרשמת לניוזלטר שלהם אתה חשוף לממטרי מיילים יומיים בסגנון באסטיונרי שאולי מתאים לשוק בחו"ל. שאלה טובה שאלת: אילו אתרים ישראלים יכולים לתת לזה מענה.

einav nditech

New member
קורס מנהלי מדיה חברתית

היי מיכל, חברת NDI TECH פותחת ב15.6.11 את המחזור השביעי של קורס מנהלי מדיה חברתית. הקורס מקיף מאוד ומכיל את כל הנושאים של שיווק באינטרנט וברשתות חברתיות. את יכולה למצוא פרטים בלינק המצורף- http://nditech.co.il/course_page.php?pid=157

מחפשת משהו באזור ת"א

תודה עינב, אני מבינה מהאתר שלהם שהם יושבים באור יהודה. מחפשת משהו בת"א.

einav nditech

New member
הקורסים מתקיימים בתל אביב- בנאות אפקה

המשרדים נמצאים באור יהודה :)

ממליצה לך על "אומנות דפי הנחיתה" של י' קורן

הוא גורו בשיווק באינטרנט ונותן בקורס כלים מצויינים לבניית דף נחיתה או כל טקסט שיווקי כך שיהיה משכנע ומוכר. משדרג את האתר מאוד ובעיקר מלמד אותך לעשות את זה בעצמך, בלי לשלם לאנשי מקצוע. תכתבי אומנות דפי הנחיתה ותגיעי... בהצלחה

alex0285

New member
לפי דעתי אין צורך בקורס בתחום הזה

שבו לא מלמדים משהו שלא ניתן למצוא ברשת או בספרות מקצועית, ופשוט חבל לשלם כמה מאות או אפילו אלפי שקלים על החומרים שדיי בקלות ניתן להגיע אליהם. אני ממליץ לך על ספר חדש ומאוד עדכני שנכתב ע"י ד"ר רוני הורוביץ שבו יש המון מידע חשוב על שיווק באינטרנט. http://www.mentor.co.il/Books/Book.aspx?book_id=13

למעלה