מבקשת המלצה לרופא נשים בכללית באיזור תל-אביב (צפון). זה לאחותי הקטנה. תודה
ג גבינייה New member 30/8/04 #1 מבקשת המלצה לרופא נשים בכללית באיזור תל-אביב (צפון). זה לאחותי הקטנה. תודה
G galiaS New member 30/8/04 #2 מצטרפת לבקשה להמלצה גם אני מחפשת נואשות רופא טוב שעובד בכללית בצפון תל אביב. יש חיה כזאת?
ב בלינקה New member 30/8/04 #5 קבעתי תור לרופא נשים לראשונה מאז הביקורת שלאחר הלידה. זה ממש מוזר ללכת לרופא נשים ולא בשביל מעקב הריון
קבעתי תור לרופא נשים לראשונה מאז הביקורת שלאחר הלידה. זה ממש מוזר ללכת לרופא נשים ולא בשביל מעקב הריון
A ayush New member 30/8/04 #6 נכון ../images/Emo9.gif אני בפעם הראשונה חיכיתי לאולטראסאונד...פתאום נזכרתי שאין לי כלום בבטן
א אמא של קולקול New member 30/8/04 #7 יש לי רופא נשים מדהים אבל הוא בר"ג. לדעתי-שווה לחלוטין נסיעה לשם. אם תרצי אשלח לך מסר.
Y yaelia New member 30/8/04 #9 מצטרפת לבקשה בירושלים בכללית בשערי-צדק, הרופאה שלי יצאה לחופשת לידה. יש למישהי המלצה לרופא טוב?
א אמברון New member 30/8/04 #11 ד"ר רפאל בולדס עשיתי אצלו את המעקב והמשכתי איתו גם אחרי. הוא עובד במרכז לבריאות האישה בשערי צדק.
Y yaelia New member 30/8/04 #15 תודה. זכרתי שהוא נחשב טוב. הוא עשה לי פעם אחת US והיה מאוד מתחשב ועדין.
ב בלינקה New member 30/8/04 #12 את רצינית?! היא היתה הרופאה של בת דודה שלי (בהמלצתך!). רגע... בעצם.. אולי כבר לא? לוזוכרת. מבררת איתה, ואם יש לה המלצה, אשלח לך מסר.
את רצינית?! היא היתה הרופאה של בת דודה שלי (בהמלצתך!). רגע... בעצם.. אולי כבר לא? לוזוכרת. מבררת איתה, ואם יש לה המלצה, אשלח לך מסר.
D dorlim New member 30/8/04 #14 שתי המלצות - דר' בוקר ודר' בולדס שניהם באותו מרכז בריאות האישה בשערי צדק. דר בוקר הוא הרופא הקבוע שלי נעים מאד, מעולה למעקב הריון אצל בולדס עשיתי כמה US במהלך ההריון (גם פרטי וגם במסגרת הקופה) והוא היה ממש נחמד, ולו היתה לי בעיה - היתי עוברת אליו.
שתי המלצות - דר' בוקר ודר' בולדס שניהם באותו מרכז בריאות האישה בשערי צדק. דר בוקר הוא הרופא הקבוע שלי נעים מאד, מעולה למעקב הריון אצל בולדס עשיתי כמה US במהלך ההריון (גם פרטי וגם במסגרת הקופה) והוא היה ממש נחמד, ולו היתה לי בעיה - היתי עוברת אליו.