מבקשת המלצה לרופא נשים

תמרלה

New member
מבקשת המלצה לרופא נשים

שלום בנות עברו 4 שבועות מאז ההפלה עדיין לא קבלתי מחזור, מחכה בסבלנות , בנתיים מתכוננת לעתיד לבוא ובין היתר מחפשת רופא נשים ששיך לכללית מכרמיאל או צפת, עברתי לגור באמירים , וגם נמאס לי מהרופאת נשים שלי מהמרכז ,ומחפשת רופא ששיך לקופת חולים כללית שיהייה למעקב, מרשמים הפניות וכ"ו...מישהו שיהייה מומחה ואנושי ( יש שילוב כזה ? ברופאי הקופה ?? ) לכל הבדיקות הרציניות אשאר נאמנה לד"ר צלאל ואגיע לת"א ככל שאוכל בעתיד. פניתי בכמה פורומים לבקש המלצות, ולא ברור לי - האם באזור פה אין נשים בהריון ? או שאין נשים בהריון באינטרנט ???? אשמח לא להרגיש לבד כאן ולקבל המלצות במיוחד ממישהי שיודעת כמה חשוב רופא טוב ורגיש אחרי שעברת הפלה. תודה תמר

היי

אני לא ממש יכולה לעזור לך, רק לומר שיש לי לפעמים בעיה דומה אבל בכיוון הפוך, אני גרה בדרום ולפעמים נדמה לי שכל ההתרחשות ברשת מתרחשת באזור המרכז. ועל זה באמת נאמר צרת רבים נחמת טיפשים (שעברו לגור בדרום). ואני מקנאה בך שאת גרה באמירים נראה לי מקום מדהים. בהצלחה במציאת רופא ובקשר טוב איתו ובכלל בריאות וכל טוב - יעל

תמרלה

New member
נשים מצפון ודרום התאחדו!!

אין ספק שיש פה נשים מדרום או צפון הארץ - ונכון שמרגישים בדידיות במקומות רחוקים - אבל לכל מקום יש את הקסם שלו ויתכן שלוקח זמן להכיר ולהתחבר למקום ולאנשים, אז אם יש מישהי מהצפון הקרוב או הדרום הרחוק תנו סימן ליעל ולי שאתן גם כאן שנרגיש שאנו לא לבד! תמרלה

נבו12

New member
המלצה לרופא

יש שני מרכזים רפואיים בלבד!! לאישה בצפון שבהם יש רופאים מומחים לפוריות יש בקריון ששם יש ד"ר איסקוב ואת ד"ר לוויט ויש מרכז בעכו שבו עובד ד"ר לייטמן. ההבדל בניהן שבקריון זה מקום גדול ואין כמעט יחס דבר אפילו להפגש באמצע הטיפול עם הרופא על מנת לקבל הסברים אי אפשר אומרים לך שאם יש לך שאלות תשאלי את האחות ולי אישית זה מאוד הפריע. בעכו לעומת זאת יש הרבה פחות מטופלות את אחד או שניים מהאולטרנסאונד עושה לך ד"ר לייטמן בעצמו ואז אפשר לשאול את כל השאלות הרבה יותר לקבוע תור לפגישה ובכלל היחס הרבה יותר חם ומשפחתי ממליצה בכל לב.

תמרלה

New member
רופא נשים

תודה על המידע ! אבל אין אני מחפשת דווקא רופא לפוריות, אני מחפשת רופא ששיך לקופת-חולים כללית בכרמיאל שיהייה נחמד ורצוי שגם יבין באולטראסונד וזאת במידה ואצטרך מעקב צמוד בהריון. בכל אופן תודה על המידע. תמר

רופא בכרמיאל

הי תמרלה יש לי קרובות משפחה בכרמיאל, אני מבטיחה לברר אצלן בימים הקרובים. חיבוק גדול פילה סגולה

נבו12

New member
רופאת נשים

חברה שלי מטופלת אצל ד"ר רעיה ניר בקופת חולים בקניון הגדול של כרמיאל והיא מאוד מרוצה ממנה.

3נורית3

New member
גם אני בחיפושים...

באזור ב"ש. כדאי גם לנסות בפורום פוריות של תפוז ובלוח המודעות שלהם שנמצא ב http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/luhot_main.asp?Id=180&catId=502

smagi

New member
רופאת נשים בנהריה

לא יודעת כמה זה קרוב אליך אבל יש את ד"ר טנדלר רנה, רופאה עצמאית של קופת חולים כללית מעולה שווה להתאמץ ולהגיע אליה!

למעלה