מבקשת המלצה לרכישת סטנד לתפאורה?

תולתולה

New member
מבקשת המלצה לרכישת סטנד לתפאורה?

שלום לכולם,

אני מחפשת סטנד לתפאורה בגודל של 1.80 על 2 מטר. שיהיה קל ונוח לסחיבה ולהרכבה.
אשמח להמלצות ועיצות, איפה ניתן להכין/לקנות כזה.

המון תודה ויום מקסים,
תמר

הי תמר - תולתולה

אופצייה אחת היא לרכוש בהום סנטר או באייס - מתקן לתליית בגדים כמו בתמונה המצורפת ויש גם בסגנונות נוספים

אומנם חיפשתי עבורך באתר שלהם את הגדלים של המתקן אבל בניגוד לעבר זה לא מופיע משום מה אבל אני משוכנע שתוכלי לברר זאת איתם באחד הסניפים או אולי אפילו בטלפון.
גם אם זה לא בגודל המתאים אולי תוכלי לחבר שניים ( יש מתלים של 2 קומות ואז זה גם יכול להתאים לך מבחינת גובה ואורך אם תחברי שניים כאלה.
ההרכבה והפירוק שלהם קל ומהיר וגם המחיר אפילו לכמה יחידות יוצא ממש סביר.

כמובן שאת גם יכולה גם להזמין במיוחד מתקן שיתאים לגדלים שאת מבקשת וניתן לעשות ב2 דרכים:
יש את מנואל ואדריאנה מורנו שכפי שתוכלי לראות בקישור המצורף, מכינים גם בובות ותפאורות, יש להם סוגים שונים של סטנדים לתפאורה והם יכולים להכין לך במידות הנדרשות,
הסטנדים שלהם מתפרקים גם ע"פ הגודל שמתאים לך מבחינת הובלה ונכנסים לתיק צד ארוך שהם מכינים אבל חשוב שתיקחי בחשבון שהמתקן עשוי מאלומיניום שהוא חומר שנשחק די מהר ואז מתחיל להתנדנד ולהיות פחות יציב וגם מוגבל שכובד בדי התפאורה שנמתחים עליו, יכול להיות שבשיחה מראש מיגל יוכל להכין לך משהו אחר שיתאים.

אפשרות שלישית היא להזמין אצל מסגר שיבנה לך מברזל קל אך עמיד בדיוק את הסטנד שאת זקוקה לו מבחינת מידות מדוייקות לצרכייך,עמידות החומר,יציבות המתקן, הגדלים לפירוק ע"פ צרכי הניוד, בקיצור האופצייה הכי אידאלית...אומנם הכי פחות זולה אבל הכי שימושית בדיוק למה שאנחנו רואים בדמיון שלנו ומשרת אותנו לאורך זמן רב יותר.
תוכלי לפנות לכל מסגר באזור מגורייך, חשוב שתבואי כשאת יודעת בדיוק מה את רוצה וכמובן שעדיף בצירוף שירטוט של הסטנד שאת רוצה.

יש גם דרך רביעית שהיא קצת יותר זולה מלהזמין אצל מסגר וכדי להמחיש על מה אני מדבר, מזמין אותך לעקוב אחרי קטע מצולם מהצגה שאעלה בקרוב וכמובן שאתן לך תזכורת שמופנית ישירות אליך במסגרת אותה הודעה.
מקווה שעזרתי במעט
בכל שאלה, עניין ונושא כולנו נשמח לעזור ולייעץ

תולתולה

New member
דודי- אתה נהדר! המון תודה

על התגובה המפורטת והרצינית.
אכן יש לי את הסטנד של מיגל כשנה וחצי כבר והוא נשחק ומתנדנד ופחות יציב.
אני אשקול לפנות למסגר א ולהזמין שוב ממורנו.

המון תודה לך,
תמר

למעלה