מבקשת המלצה ל Top coat

נחשצפע

New member
מבקשת המלצה ל Top coat

חוץ מזה של אסי יש עוד מומלצים במחירים מעט יותר זולים ? תודה

Marble Arch

New member
ההמלצה האחרונה שלי

היא טופקואט של חברת CND שנקרא Speedy. אני מחכה להגיע לסוף הבקבוק כדי לפרסם עליו ביקורת מדויקת, אבל בעקרון הוא נותן שכבת הגנה דקיקה ששומרת על הלק היטב, והוא גם מייבש אותו מהר. ההמלצה הרווחת בפורום היא על המייבש של חברת Poshe, שאישית אני טיפה פחות מתחברת אליו אבל אין ספק שהוא מצוין.

נחשצפע

New member
תודה על התשובה המהירה

את שני אלו אני מבינה שאי אפשר להשיג בארץ (?) רק להזמין באינטרנט .. מה עם זה של אסי ?

Marble Arch

New member
אסי מאוד יקר..

באיזור ה100 ש"ח לבקבוק בארץ.. יותר משתלם להזמין מחו"ל, ואז יש גישה לתותחים הכבדים- ואסי הוא לא ביניהם.. מייבש סביר אבל לא יותר מזה..

נחשצפע

New member
חוץ מלייבש את הלק

התפקיד של הטופ קואט הוא גם לשמור על הצבע (?)

Angel Of Moon

New member
מנצלשת אותך לגבי לק של אורלי

קניתי משהו של אורלי שישב בסלסילה באפריל, ומסתבר שזה בייסקואוט אבל לא בדיוק הבנתי למה הוא מיועד, לא מצאתי באתר של אורלי כלום על זה. אז אם מישהו יכול לשפוך קצת אור על המוצר הזה ועל ההתנסות - אני אשמח לשמוע! בייסקואוט אורלון של אורלי מתוך אתר אחר...

אורלון ?! ../images/Emo12.gif

מישהו ממש התעצל לחפש שם הולם למוצר הא ?

Angel Of Moon

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif בדיוק מה שחשבתי...

אפילו בגוגל היה לי ממש קשה למצוא את זה, מרוב שזה לא מקורי.... יש לך אולי מושג? אגב הרגת אותי....חחח...

זה נורא פשוט . זה לק בסיס

מורחים אותו לפני לק צבעוני והוא אמור למנוע מהלק להצהיב את הציפורן וכמובן את השחיקה שלו.

mgirl

New member
חחחח אורלון זה

"סיב או בד סינתטי אקרילי" כך לפי מורפיקס

אני משתמשת כרגע בזה של סשה

מאוד מאוד מרוצה ממנו. אפשר להשיגו בארץ [אני הזמנתי מחו"ל] והבנתי שהוא עולה 40 ש"ח.

נופ ר

New member
אני ממליצה על פושה

הוא עלה בערך 7 דולר אני לא זוכרת בדיוק מטראנס דיזיין הוא פשוט מצוין, מתייבש במהירות ואני נהנית ממנו מאוד כל יום כמעט אני מחליפה לק כי אין לי יותר את הקטע הזה של למרוח לק ולחכות שעות לייבוש הוא פי אלף יותר טוב מאסי גוד טו גו. דבר ראשון שמתי לב שהטופ של אסי ממש ממש מסריח! יש לו ריח חזק כשמורחים והריח נשאר על האצבעות הרבה זמן אחר כך וזה מסריח! הוא מתייבש סבבה אבל הוא סמיך (אצלי לפחות) ויוצר שכבה עבה יחסית על הציפורן פושה גם מסריח אבל הרבה פחות! אני לא נחנקת מהסירחון כמו של אסי ולא נשאר לי הריח הזה על הציפורניים שזה יתרון לדעתי! לכו תדעו איזה חומרים יש בפנים שיוצרים את הסירחון הזה?? והוא פשוט מתייבש מהר מאוד, תוך 5 דקות הלק יבש לחלוטין למגע (אםילו הלכתי לשירותים 2 דקות אחרי שסימתי למרוח ולא קרה ללק כלום) אז אם את רוצה משהו טוב אני ממליצה להשקיע ולקנות את זה כי תהיי מרוצה

למעלה