מבקשת המלצה עבור גיסתי לנופש בעוד

ניליא

New member
מבקשת המלצה עבור גיסתי לנופש בעוד

חודש , סופ"ש עם ילד בן 5 ותינוקת בת 2. , באזור הצפון. תודה

drtrip

New member
יש כ"כ הרבה צימרים, אשמח לקבל

עדו אינפורמציה, באיזה אזור, מה התקציב,מה היא מחפשת צימר מעץ או בנוי האם יש לה בקשות מיוחדות, אשמח לשמוע על מנת להמליץ.

ניליא

New member
היי תודה כמעט התייאשתי. אז כך:

היא מחפשת בצפון, לא בהכרח מעץ כי מדובר על 2 ילדים קטנים. אני מניחה שהיא מחפשת צימר במחיר לא יקרואין לה בקשות מיחדות. אשמח לשמוע על רעיונות.

drtrip

New member
בבקשה...

אירוח קדרים-לקחת את הצימרים מעץ-מרווחים ונוף מדהים!!! אירוח להבות הבשן-לקחת את הצימרים מעץ-יפים ומרווחים ומתאימים לכם. אירוח גונן-צימרים מעץ דנדשים ויפים. צימרים במושבים שדה אליעזר-בית העץ של סוזאנה-לבקש את הצימר הבנוי כי הוא יותר מרווח. יסוד המעלה-בת הגליל - נאווה/שרה 04-6800758. אצל אמירה וג'ורג'-בנוי מרווח במיוחד ויפה, שני חדרים וסלון-04-6800967. בהצלחה!

רות333

New member
תנסו בקיבוצי הצפון ויש המון!!!

מנסיון שלנו עם ילדים הכי נח והכי כיף ומרווח בצימרים בקיבוצים וגם האפשרויות של תעסוקה בגיקוץ גדולים מאוד כמו פינות משחק, פינת חי מדשאות רפת דיר וכו, אוכל לתת לך המלצות אם תרצה כי אנחנו מבקרים בהרבה קיבוצים!

ניליא

New member
תודה רבה, ההמלצה היא עבור גיסתי

אבל גם אני אשמח לשמוע. עד עכשיו התארחנו בצימרים וובכמה קיבוצים שהיה ממש רע! חדרים קטנים מים נוזלים, יתושים וארוחת בוקר שמזכירה קיבוצים משנות החמישים. אז אני אשמח לכל המלצה.

רות333

New member
אנחנו אוהבים את הצימרים במזרע!

הצימרים נעימים מסודרים יש המון דשא, פניות משחק רבות בקיבוץ , פינת חי יפה, רפת, ונוף, ובקיץ גם בריכה נהדרת.

למעלה