מבקשת המלצה על חדרי ישיבות

sharonit123

New member
מבקשת המלצה על חדרי ישיבות

שניתן לשכור על בסיס יומי תודה

לא מנסיון אישי אולם נשמע ונראה ראוי

office2u רח' המסגר בת"א טל-03-5620256 www.office2u.co.il בהצלחה

אני נמצא שם

בערך פעם בחודש בהחלט ראוי וכולל כיבוד קל ושתיה למשתתפים אני יודע שאני משלם בפגישה של בערך 10 אנשים של שעתיים ויותר כולל הכיבוד 20 ש"ח

ליפט

New member
מגוון משרדים

לאחרונה קיבלתי מייל בדיוור ישיר שהציע מגוון משרדים ושרותי משרד בעלויות גבוהות הרבה יותר ממה שאתה מציג. היכן אתה משכיר בסכום זה. נשמע אטרקטיבי ביותר. אגב זה האתר שקיבלתי בדיוור, אינני קשורה באופן עסקי כלשהו, טרם עשיתי שימוש ואין זו המלצה אלא העברת מידע בלבד www.qdo.co.il

ליפט

New member
נכנסתי לאתר

לא מצליחה לשלוח לך מסר אישי אז אעשה זאת בפורום. נכנסתי לאתר, מדובר במחירים הרבה יותר גבוהים. יש משהו שאני לא יודעת או לא מבינה?

מידע נוסף

או קיי, אם עובדות אז עובדות עד הסוף דיברתי עם הקולגה שלי שבקשר איתם והמחיר שאני ציינתי נכון במקרה שלוקחים בנק שעות שזה מה שקורה במקרה שלנו ובמידה ואת אכך עושה זאת (כמובן תלוי כמה שעות בבנק) המחיר לשעה נמוך יותר משמעותית. יש מקום למו"מ.

שקלים חדשים בלבד!

רק קחי בחשבון שזה התשלום שאני שילמתי כחלק מקבוצה אנחנו +/- 10 אנשים (יש יותר לא תמיד כולם באים) ז"א 200 ש"ח בערך לשעתיים ולפעמים קצת יותר

shosh arie

New member
חשבון פשוט...

עכשיו זה ברור לי לגמרי. כשנכסתי לאתר ראיתי שהם גובים 25$ לשעה - חשבון פשוט מראה שמדובר ב50$ לשעתיים =225 ש"ח, המתחלקים ל10 אנשים, זה נותן את הסכום שציינת. תודה על המידע, בהחלט אשתמש במקום.

Rוני

New member
עשרים שקל ללחדר ךפוס כיבוד לשעתיים

? חזון אחרית הימים האם המספר נכון? או שיש איזו אפס שהלך לאיבוד?

למעלה