אכן יש בפורום הזה קצת יותר דיאלוג ביני לבין
משתתפים ששואלים שאלות, וחבל שזה מרפה את ידיהם של אחרים שאולי חושבים שמיותר להם להשתתף, וחבל. כידוע אני מכיר היטב את טורונטו, ואני ממש אשמח אם חברי פורום גם מכאן וגם ממקומות אחרים ישתתפו יותר, זה בהחלט יוריד ממני נטל ויהפוך את הפורום למקום טוב יותר. הפורום הוא פורום מקצועי, ובהחלט נכון שיש לי אינטרס ליצור כאן היכרויות עם לקוחות פוטנצייאליים זה טבעו של פורום מקצועי (עם סמל המשקפיים) וככזה עלול יהיה להגיע למקום שאליו הגיע הפורום של איטל, אני מקווה שלמרות שהוא כזה אני אצליח להימנע מהמחלות שהיו שם. אני לא חסמתי כאן אף פעם אף אחד, שלא היה טרול, או שהשתמש בלשון ירודה. אכן היו כאן קרבות בין רן פורסט ואמיר שובל שהיתה בהם שפה לא ראויה, שניהם נחסמו זמנית, ושניהם היו ידועים בפתיל הקצר שלהם. היום ההתבטאויות של אמיר מנומסות להפליא ומקצועיות, לכן האדמתי אותו, והידע שלו תורם רבות. אם יבוא לכאן עוד מישהו מהמקצוע שלי או משלו או מכל מקצוע אחר שיכול לסייע למהגרים הם לא ייחסמו להיפך, ריבוי דיעות, (ושונות מקצועית וגיאוגרפית) רק יתרמו לפורום. הרי ברגע שהפורום הזה יהיה חסר ערך או מעיק, אנשים יחזרו ל"ישראלים בקנדה" גם עם ענייני ההגירה. ויחזרו שם הקרבות שגרמו לפתיחת הפורום הזה .אני משתדל שזה לא יקרה, אם אני אכשל הרי אני אהיה הראשון שייסבול. עניינית לפוסט שפתח את הדיון הזה: לא אמרתי שאין במונטריאול שוק עבודה גדול, אלא שהוא שונה באופיו וקטן מזה של טורונטו. לגבי הבולטות שלי בפורום, כשניסיתי לחכות חצי יום לפני שאני נותן תשובה, כדי שתשובות ינתנו על ידי אנשים אחרים, וסגנון אחר זה לא קרה, כשזה יקרה, כמות הפוסטים שלי תרד פלאים. בכל מקרה תודה על ההערות, אני מפנים את הביקורת, ואשתדל לעשות כמיטב יכולתי לשנות ולשפר.