מבקשת המלצה על יועצי הגירה מוסמכים בארץ?

מבקשת המלצה על יועצי הגירה מוסמכים בארץ?

תודה

אין בישראל יועצי הגירה מוסמכים קנדיים

יש כמה וכמה משרדי עורכי דין ישראליים שמשמשים כסוכנים של יועצים קנדיים או עובדים בשיתוף עם עורכי דין קנדיים. יש בישראל גם מאכרים בלתי מקצועיים וחשוב לדעת להבדיל. אם אתם פונים לנותן שירות ישראלי בקשו ממנו לפני שאתם משלמים אגורה אחת את פרטי הקשר של בעל המקצוע המוסמך, וודאו שאותו בעל מקצועו לא רק מייעץ, אלא גם ייצג אותכם מול רשויות ההגירה, כולל בעירעורים ללא תשלום נוסף. בקישור יש משרד אחד כזה. זה המשרד שמשתמש בשירותים שלי ושל אמיר שובל מהפורום. זכרו שבעל מקצוע משפר במידה מסויימת את סיכויי ההצלחה של הבקשה, וחוסך לכם טירחה במילוי הטפסים, אבל הוא לא יכול לזרז הליכים. התהליך יימשך בדיוק אותו זמן בין אם תגישו לבד ובין אם תגישו בסיוע מקצועי.. אם אתם זכאים לעיבוד רגיל, או לעיבוד מהיר זה תלוי בנתונים שלכם ולא בזהותו של בעל המקצוע שאיתו תעבדו. בהצלחה.

תודה על הקישור, אפנה אליו לפגישת יעוץ ראשונית

ועוד משהו קטן: האם הגירה לצד הצרפתי, פשוט יותר? קצר יותר? נוח יותר? (במטרה להשאר שם כמובן). תודה

זה לא צד, זה באמצע...וכן, זה יותר מהר מהגירה

פדרלית ודומה באורך הזמן לכל הגירה פרובינציאלית אחרת, איפוא הקטצ'? צריך לדעת צרפתית. אז פשוט יותר? אם את יודעת צרפתית כן. קצר יותר? כן. נוח יותר? קר שם כמו בטורונטו, אפשרויות התעסוקה רבות אבל לא כמו בטורונטו. האנשים? לא ברור, לא הייתי שם.

lion53

New member
ממתי קובק זה באמצע?

באמת יש פחות אפשרויות תעסוקה? שמעתי שאין היי טק. אבל חוץ מזה, לדוגמא תעסוקה בכלכלה ופיננסים, יש לא פחות מאשר בטורונטו. יש סיכוי מצויין שאני טועה. אם כך תתקנו אותי.

ubc

New member
רק בעיה שלי כנראה

אבל יתכן שאתה בהחלט צודק. נראה לי שפשוט טורונטו טובה לעסקים של מנהל הפורום שרואה הכל מנקודת זווית טורנטאית. שאר המקומות מתגמדים ומתעוותים לא אחת. והפורום היה צריך להיקרא כנראה עוברים לטורונטו. בכלל אני חושב שמנהל הפורום עושה הרבה חיפוש ומחקר לטובת אנשים שקצת מחפשים מישהו שיעשה להם את העבודה ועונה להם על המון שאלות ובודק בשבילם- אבל לכל זאת יש מקום בבלוג עם דיאלוגים עם הקוראים. פורום אמור להיות שיתוף של אנשים בתחום עניין מסוים. פה זה נראה יותר מדי כמו שאלות ותשובות, ופחות דברים של ניסיון אישי. כנראה מן הסתם שאני דעת מיעוט, או שיש הרבה שמעדיפים לשתוק מול התשובות הכביכול מוסמכות שתמיד ניתנות פה.

Astroo

New member
יש בזה משהו

זה התחיל בתור פורום תמיכה חברתי, והפך לפורום יעוץ פסאודו-מקצועי. לדעתי במתכונת הישנה היה הרבה יותר נחמד.

mysky

New member
לגמרי לא מסכים

אני חושב שמושבניק עושה מאמצים ותורם מזמנו לטובת חברי הפורום. דרך אגב את אותו יעוץ שמקבלים פה אפשר לקבל תמורת הרבה כסף מכל מיני עו"ד ויועצים למיניהם ולא בטוח שהייעוץ שלהם שווה יותר אם לא להיפך לפעמים. דיסקליימר: אני לא חבר פעיל מאוד בפורום והאינטרקציה שלי עם המושבניק הייתה מצומצמת מאוד. אני לא אומר את הדברים מתוך חברות אישית או לויאליות אלא פשוט כמישהו שצופה ונהנה מתכני הפורום בכלל וקידומו ע"י החברים והמושבניק בפרט.

ubc

New member
אין פה סתירה

ציינתי ואמרתי שמנהל הפורום עונה ומסייע מאוד, לדעתי בצורה חריגה , אבל אלמנט הפורום נעלם- וזה מתאים יותר לבלוג או אפילו אתר עצמאי, כפי שניסו/פתחו אנשים אחרים. ולגבי הייעוץ- אכן יש הרבה שרלטנים, ובדיוק בשביל זה יש פורום- שמי שיש לו בעיות במילוי הטפסים/אחר ,יוכל לשאול ולבדוק מה אחרים ממלאים וללמוד מנסיונם של אחרים- ולא מעין שאלות ותשובות של מנהל , שנותן כביכול את התשובות הנכונות, ולמעשה די מביא לריפוי ידיהם של האחרים. אני חושב שמי שהיה בצד של המהגר יודע כמה המקום "הלא נודע"- האפשרויות שבו, הדרך להגיע אליו וכו' יכול להיות מבלבל וגם לאנשים הכי זהירים ושקולים יש טעויות בהפעלת שיקול הדעת על מי לסמוך ומה לקבל כנכון, וכשדברים יוצאים מפי מנהל שפעיל בהשגת ומתן פתרונות ללא הפסקה כ"א יכול בסופו של דבר לזרום רק עם התשובות הללו, מבלי לקבל עוד התרשמויות. בעבר ניהלה עו"ד הדין וינברג, נדמה לי את פורום ynet ולא אחת ספגה התקפות על ניהול אינטרסנטי וסופו של דבר היה סגירת הפורום, אני לא מוצא פה, למרות הגילוי הנאות , הבדל רב- האינטרסט קיים בגלוי, עכשיו גם מצורפים אליו יועץ הגירה מומלץ ( שבעבר הותקף פה בפורום על כל מילה שהוציא והנה השתנו היוצרות והוא חבר מוערך ושותף פעיל ביותר), ואפשר גם למצוא סוכן ביטוח חביב שיעשה לך ביטוח ל-3 חודשים. עוד מעט יש פה הרגשה שלמהגר החדש יש עיסקת חבילה- יועץ הגירה, יועץ נדל"ן, סוכן ביטוח, אולי נוסיף לזה איזה משכיר של דיור מרוהט בעיר X, נגזור קופונים ושלום על ישראל - ברוך הבא למולדת החדשה. לא יודע- לי זה צורם וחורג מכל פורום תפוז שאני מכיר

אכן יש בפורום הזה קצת יותר דיאלוג ביני לבין

משתתפים ששואלים שאלות, וחבל שזה מרפה את ידיהם של אחרים שאולי חושבים שמיותר להם להשתתף, וחבל. כידוע אני מכיר היטב את טורונטו, ואני ממש אשמח אם חברי פורום גם מכאן וגם ממקומות אחרים ישתתפו יותר, זה בהחלט יוריד ממני נטל ויהפוך את הפורום למקום טוב יותר. הפורום הוא פורום מקצועי, ובהחלט נכון שיש לי אינטרס ליצור כאן היכרויות עם לקוחות פוטנצייאליים זה טבעו של פורום מקצועי (עם סמל המשקפיים) וככזה עלול יהיה להגיע למקום שאליו הגיע הפורום של איטל, אני מקווה שלמרות שהוא כזה אני אצליח להימנע מהמחלות שהיו שם. אני לא חסמתי כאן אף פעם אף אחד, שלא היה טרול, או שהשתמש בלשון ירודה. אכן היו כאן קרבות בין רן פורסט ואמיר שובל שהיתה בהם שפה לא ראויה, שניהם נחסמו זמנית, ושניהם היו ידועים בפתיל הקצר שלהם. היום ההתבטאויות של אמיר מנומסות להפליא ומקצועיות, לכן האדמתי אותו, והידע שלו תורם רבות. אם יבוא לכאן עוד מישהו מהמקצוע שלי או משלו או מכל מקצוע אחר שיכול לסייע למהגרים הם לא ייחסמו להיפך, ריבוי דיעות, (ושונות מקצועית וגיאוגרפית) רק יתרמו לפורום. הרי ברגע שהפורום הזה יהיה חסר ערך או מעיק, אנשים יחזרו ל"ישראלים בקנדה" גם עם ענייני ההגירה. ויחזרו שם הקרבות שגרמו לפתיחת הפורום הזה .אני משתדל שזה לא יקרה, אם אני אכשל הרי אני אהיה הראשון שייסבול. עניינית לפוסט שפתח את הדיון הזה: לא אמרתי שאין במונטריאול שוק עבודה גדול, אלא שהוא שונה באופיו וקטן מזה של טורונטו. לגבי הבולטות שלי בפורום, כשניסיתי לחכות חצי יום לפני שאני נותן תשובה, כדי שתשובות ינתנו על ידי אנשים אחרים, וסגנון אחר זה לא קרה, כשזה יקרה, כמות הפוסטים שלי תרד פלאים. בכל מקרה תודה על ההערות, אני מפנים את הביקורת, ואשתדל לעשות כמיטב יכולתי לשנות ולשפר.

predoc

New member
לא ממש ברור לי מה אתה טוען

מה זה אותו אלמנט הפורום ? האם מישהו העלה סוגיה שאינה שאלה גרידה ולא קיבל תשובה או תגובה של אנשים שונים שהיה להם מה להגיד בנושא? כמו שנאמר פה זה פורום מקצועי שנותן מידע מקצועי. הפורום הזה, עם המון תודה למושב , פה ושם גם אמיר וגם רבים אחרים עזרו לי מאוד והביאוני עד הלום ( PR ביד ואחד ממש לא פשוט) - אז אני מאוד משוחד לטובת הפורום הזה כמו שהוא. האחד הוא יועץ הגירה מקצועי שהצטרף לפורום עוד לפני שהפך ליועץ רשום וגם התגלח על תיק ההגירה המורכב של עצמו וצבר כך ניסיון לא מבוטל. השני המושב מנהל הפורום גם התגלח על עצמו ועוד אחרים וכך צבר ניסיון לא מבוטל. יחד עם זאת זה וגם זה זכו לשמוע ממני כמו גם מאחרים שאינם צודקים בעניין זה או אחר שענו כך או אחרת על שאלות כאלו ואחרות והם אינם האורים והתומים של הפורום אלא חשופים למערכת ביקורת ( אני מקווה בונה ) לטובת שאר חברי או מבקרי הפורום. איש לא חוסך מהם ביקורת וזה אפילו "כייף" להראות להם שהם לא יודעים דבר זה או אחר. שניהם גם לרוב יודעים להציב גבולות לידע שלהם ולסייג אותו להתמחותם ולא להציג את שאינם יודעים כידע מוצק וטוב שכך. מה שמאפשר לאחרים להכנס ולתת את האינפוט שלהם לנושא או לשאלה הנדונה. כך הפך דני ל"מומחה" למניטובה ועבדכם מנסה לעזור לאלו שרוצים להגיע כל הדרך לוונקובר ובמיוחד ל UBC. אז כן אנשים אינטרסטים לרוב ועושים לעצמם וכל עוד זה מוצהר וברור אין לי אישית עם זה כל בעיה. לכן גם אני מגיב פה פעם בשבוע או פעם בחודש והמושב ואמיר מגיבים פה כל יום בערך. כמו כל קריאה/ שמיעה של מידע הדברים צריכים להיות ביקורתיים. יש להשוות ולבדוק את המידע ולהצליב עם מקורות מידע אחרים. יש לציין שמרבית המידע ניתן פה עם לינקים רלוונטים לאתרים רישמיים שנותנים גושפנקא לאמירות. אם הייתי מגיע לטורנטו יש סיכוי לא רע שהייתי לוקח את "חבילת הקליטה" המסודרת . אם זה מומלץ וזה מומלץ וזה מומלץ ומישהו לא באמצע גוזר קופון חריג רק כי זה הפך לחבילת קליטה וכולם כבר מכירים אז למה לא ? פורום חברתי ? לנגב את הדמעות שלא שומעים מהשגרירות ? לנופץ בפומפונים ולעודד את אלו שקיבלו את הבדיקות הרפואיות ? גם זה יש פה , כמו גם אמירות תודה למי שמגיע ועידכונים וסיפורים וכמובן תשובות גם בפעם המאה לשאלה שכבר נשאלה רק בדף הקודם. בקיצור כל עוד ישמרו האיזונים הקיימים ואנשים ימשיכו לתרום מהידע והניסיון האישי שלהם ולבקר ידע וניסיון של אחרים , אני מוצא שהפורום במתכונת הזאת ,זה בדיוק מה שמהגר בדרך כמוני צריך.

למעלה