מבקשת המלצה על מלון קרוב לניסי ביץ

ettymm

New member
מבקשת המלצה על מלון קרוב לניסי ביץ

1. קצת קראתי פה ושם והבנתי שהחוף הכי מומלץ באיי הנאפה הוא ניסי ביץ. האם זה נכון? 2. אנחנו זוג בשנות ה30 אוהבי מסיבות ופאן שרוצים לשהות במלון 4-5 כוכבים - יש המלצות למלונות שקרובים לניסי ביץ? דרך אגב אני לא מוצאת את החוף הזה בשום מפה. מישהו יכול לעזור? 3. אנחנו רוצים דיל ל4 ימים וחשבתי על יום ד' עד סוף השבוע-> רבעוש, אבל אני מוצאת .... האם יש ימים קבועים לנופשים ??? אשמח לכל תגובה שהיא

טיפה מידע

רוב הדילים שמציאים הם לבתי דירות אבל תבדקי על מלונות אני הייתי בלורנזוס שזה בית דירות דקה הליכה מהניסי ביץ', יש שם ליד מלון נראה לי 5 כוכבים קוראים לו אדמס ביץ אם אני לא טועה שהוא ממש הליכה של 20 מטר מהחוף ויש עוד איזה 2 מלונות שם ששכחתי את השם תבדקי בסוכנות נסיעות זה ברחוב nissi avenue או איך שלא כותבים

המלצה?

עדיף לך מלון שקרוב לסקוור..! לכל המועדונים מסיבות וכו' מאשר מלון שקרוב לניסי בי'ץ

shabshab16

New member
מלונות טובים באיה נאפה

ניסי ביץ נמצא בערך 3 ק"מ מאיה נאפה... במפה זה יוצא דרומית לאיה נאפה, לכיוון לרנקה לדעתי. את יכולה להיכנס לאתר שנקרא cyprus hotels יש שם הרבה מלונות ויש המון מלונות ליד ניסי ביץ (ניסי ביץ הוטל ודומיו). אופציה אחרת- מה שאנחנו עשינו, זה לישון במלון בתוך העיר- יש את grecian bay, napa memaid ועוד, שנמצאים גם קרוב לחוף וגם קרוב למרכז העיר (10 דק הליכה או פחות..) ככה לא צריך מוניות. תהנו!

shabshab16

New member
ועוד הערה

אנחנו היינו מחמישי עד ראשון אבל לדעתי זה קצר מדי.. תלוי מתי הטיסות יוצאות, אבל מומלץ יותר מ3 ימים כי זה רק עושה חשק לעוד...

למעלה