מבקשת המלצה על רופא למעקב

מבקשת המלצה על רופא למעקב

שלום לכולן! אני בשבוע 25 עם תאומים (בן ובת) ואשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על רופא/ה שעושים מעקב להריון בסיכון באזור המרכז (תל אביב והסביבה) או באיזור השרון. האם אתן מכירות את ד"ר דודידסון - מקטוביץ בת"א? מה דעתכן לגביו? הרבה תודה מראש.

sigalits

New member
ד"ר דווידסון מקטוביץ'

היי, אני אומנם קוראת 'שקטה' וזו הפעם הראשונה שאני כותבת, אבל רק העלאת השם שלו מעוררת בי צמרמורת. בהיריון האחרון שלי, היריון בסיכון גבוה עם שלישיה, הוא זילזל בי ובמה שאני עוברת. הייתי אחרי שני אובדי היריון וכשאני פניתי אליו בגלל שדממתי, הוא אמר לי ש"אני היסטרית כמו כל הנשים". במשך חודשיים הוא לא בדק אותי ולא חשב שיש סיבה לדאגה. איבדתי את ההיריון בשבוע 20 ואם היו לי אז את הכוחות הנפשיים,הייתי פונה לועדה הביקורת בקופת חולים כדי שיעיפו אותו לכל הרוחות. אחר כך התברר לי שיש הרבה נשים עם תלונות נגדו, רק אף אחד לא עושה שום דבר. יש עוד רופאים נפלאים בקטוביץ'. מקווה שעזרתי.

תודה על המידע -מאוד עזר

צר לי מאוד לקרוא את מה שעבר אליך ואני מקווה שהעתיד יהיה רק אבל רק טוב אם את זקוקה לעידוד ו/או לכל דבר אחר אשמח לעזור תמיד. הדברים שרשמת מאוד עזרו לי לקבל החלטה לא לפנות אליו (למרות שהרופא שלי הפנה אותי אליו) אבל כל יתר הרופאים בקטוביץ למיטב ידעתי לא מתמחים בהריון בסיכון גבוה אלא אם כן אני טועה ואשמח אם יפנו אותי לאחד טוב שכזה.

סאלי33

New member
יש את ד"ר טל גולד בהרצליה

היא אומנם לא מתמחה בסכון אבל היא מאוד נחמדה וגמישה ויודעת מה היא עושה. אם אין לך עבר בעייתי את בסכון רק בגלל הריון התאומים הייתי בהחלט ממליצה.

../images/Emo46.gif מרתיח

ועצוב עוד יותר שאת לא הראשונה שאני שומעת ממנה סיפורים דומים עליו. אני יודעת שזה קשה מאוד, אבל מבקשת שבכל זאת מתצאי בך את הכח להתלונן. ובנימה חיובית הרבה יותר: ברוכה הבאה

למעלה