מבקשת המלצות לאוכל לחתולי בית, לחתולי רחוב וחול

מבקשת המלצות לאוכל לחתולי בית, לחתולי רחוב וחול

שלום לכולם,
עד לא מזמן חתולי הרחוב אכלו לוקאס, אך לאחרונה השקים מלאים בפירורים שמשאירים לכלוך במקומת ההאכלה. בנוסף חלק מהחתולים לא אהבו את האוכל. עברתי לדוקטור פט, אין פירורים, אך חלק מהחתולים לא אוהבים.
לידע כללי איך לוקאס ודוקטור פט מבחינת איכות?
המחיר המוקצב לאוכל לחתולי רחוב הינו 150 שקלים פלוס מינוס לשק גדול. חשוב לי שהאוכל יהיה איכותי יחסית ושרמת הטעימות תהיה גבוהה כי חלק מחתולי הרחוב בררנים.
חתולי הבית אוכלים רויאל קנין פיט והבנתי שהוא לא נחשב איכותי, האם זה נכון? טווח המחירים למזון לחתולי הבית הוא באזור ה-300-350 לשק גדול, אפשרי עם חריגה קטנה.
בנוסף רציתי לשאול מה דעתכם על מזון בשם SUMMIT ועל מזון בשם Nutrisource Pure Vita.
לגבי חול: מבקשת המלצה לחול מתגבש לא יקר אשר לא משאיר ענני אבק רבים.
תודה רבה מראש,
סקיי.

dimitrygo

Active member
מנהל
האכלתי בלוקס פעם אחת ולא היה בו שום דבר חריג

אני מאכיל באולטרה קט שזה תכלס אותו מזון כמו לוקס. או בלו קט שזה גם אותו מזון. יש הרבה מזונות של החברה הזאת שבפועל זה אותו מזון. נכון, לפעמים יש קצת פירורים אבל לא ברמה היסטרית. כך שאני ממליץ לך לנסות ולראות אם הוא יותר מתאים.

לגבי מזון לחתולי בית. רוב הסיכויים שיהיה לך קשה מאוד להעביר אותם למזון אחר כי רויאל קנין נחשב מאוד טעים. אם את בכל זאת רוצה לנסות מזון אחר הייתי ממליץ לך לנסות וט צ'ויס http://petplanet.co.il/חתולים/מזון-לחתולים-בוגרים/וט-צויס-קיטן

למעלה