מבקשת המלצות- לבחירת ארגז שירותים, צלחת להאכלה בנפרד ודלת חתולים

אלישבע777

Well-known member
1. ברצוני להחליף את ארגז השרותים הישן שמשרת אותי עשרים שנה אולי... עתה יש לי שני חתולים, הזקן משתין המון בגלל דלקת ( הוא בטיפול). האם מומלץ ארגז עם פתח עליון? חשוב לי ארגז שלא יתפזר ממנו החול. החתול הקטן חופר נורא ומפזר חול בלי סוף וזה עובר לכל הבית. חושב שיהיה אפשר להעביר חול משומש לשקית אשפה גדולה. אשמח להמלצות
2. החתול הזקן חייב לאכול מזון רפואי שהגור מאוד אוהב. אני מעוניינת לקנות צלחת האכלה שנפתחת רק לחתול הגדול ( עם שבב או קולר) אשמח להמלצות
3. אשמח להמלצה לדלת חתולים שקבועה בדלת זכוכית הזזה בסלון, שכך אוכל לסגור את המרפסת בחורף הקר והחתולים יוכלו להגיע לארגז השירותים שלהם במרפסת, כל אחד לחוד.

קבצים מצורפים

• IMG_0002 (3).JPG
    IMG_0002 (3).JPG
    KB 606.8 · צפיות: 0

Yukita

Active member
מנהל
יש אצלנו דלתות חתולים בזכוכית. אחת בדלת מהסלון לחלק המקורה של המרפסת, ואחת בדלת מהפרגולה למרפסת הפתוחה.

זה לא כזה נורא לביצוע, אבל כן צריך שהזגג יידע מה הוא עושה. בדלת הסלון הראשון התקשה ולכן הזכוכית נסדקה ואז מצאתי אחר שהשקיע מחשבה והצליח. לא ניתן לביצוע (לפחות לא במסגרת מחיר הגיונית) בזכוכית כפולה, אז בדלת הסלון החלפנו לזכוכית פשוטה בחלק הזה של הדלת. הדלתות עצמן פשוטות, יתכן שאת תרצי להזמין את הסוג היותר יקר שהוא אטום יותר לרוח ולגשם - אצלי העובדה שיש פרגולה סגורה עם חלונות שנסגרים איפשרה לי לא להזדקק לזה.
IMG_20201103_210900.jpg IMG_20201103_211039.jpg

אלישבע777

Well-known member
מסתבר שהתקנת דלת חתולים בזכוכית, אינה עבודה לחובבים. מן הראוי לוודא שהמתקין יודע את העובדות בנוגע לחיסום, כי להוריד את השמשה ולעשות חורים במקדח יהלום, כל זגג שכונתי והישמעאלי שלו יכולים. רק למקרה שלא חרשת את החלק של ההתקנות באתר, אז הנה הקישור לעניין הזכוכית
http://door4cat.com/glass_rtl.html
ועל הדרך, דלתות אחרות, עם מסגרת דקיקה, להתקנה על רשת https://www.bdsolar.co.il/nas-pet-door-screen/ אגב, זה בכלל אתר לרשתות. דלתות החתולים שבו הם בגדר איזשהו בונוס, וכאן ההתקנה היא ב-DIY, עם סרטוני הדרכה נחמדים.
יש אצלנו דלתות חתולים בזכוכית. אחת בדלת מהסלון לחלק המקורה של המרפסת, ואחת בדלת מהפרגולה למרפסת הפתוחה.

זה לא כזה נורא לביצוע, אבל כן צריך שהזגג יידע מה הוא עושה. בדלת הסלון הראשון התקשה ולכן הזכוכית נסדקה ואז מצאתי אחר שהשקיע מחשבה והצליח. לא ניתן לביצוע (לפחות לא במסגרת מחיר הגיונית) בזכוכית כפולה, אז בדלת הסלון החלפנו לזכוכית פשוטה בחלק הזה של הדלת. הדלתות עצמן פשוטות, יתכן שאת תרצי להזמין את הסוג היותר יקר שהוא אטום יותר לרוח ולגשם - אצלי העובדה שיש פרגולה סגורה עם חלונות שנסגרים איפשרה לי לא להזדקק לזה.
צפה בקובץ המצורף 6348 צפה בקובץ המצורף 6349

צפה בקובץ המצורף 6348 צפה בקובץ המצורף 6349
האם יש לחתולים שבב, או קולר שפותח את הדלת או שהם למדו לפתוח בעצמם? נראה לי שזה באמת עשוי לפתור לי את בעיית הקור בחורף. חייבת להשאיר דלת הזזה למרפסת קצת פתוחה תמיד, בגלל הארגז. הבעיה שהזכוכית שם מחוספסת ונאה, ויהיה חבל אם היא תישבר.

Yukita

Active member
מנהל
אצלנו ספציפית הדלתות הן רגילות, כלומר ללא שבב - אין כאן כוונה למנוע ממישהו לעבור. עם זאת, אין בעיה לקנות דלת שנמכרת עם קולר עם שבב או עם שבב להשתלה בחתול.

נראה לי שבמקרה של זכוכית מעוטרת כמו שאת מזכירה, עם דגם בזכוכית, הזגג ירצה להחליף בזכוכית חלקה פשוטה כדי לחתוך את הזכוכית בצורה נכונה יותר. יש איזו חברה שמציעה מאוד ביוקר חיתוכים מיוחדים, אבל זה באמת נורא יקר.

voyager2005

New member
1. ברצוני להחליף את ארגז השרותים הישן שמשרת אותי עשרים שנה אולי... עתה יש לי שני חתולים, הזקן משתין המון בגלל דלקת ( הוא בטיפול). האם מומלץ ארגז עם פתח עליון? חשוב לי ארגז שלא יתפזר ממנו החול. החתול הקטן חופר נורא ומפזר חול בלי סוף וזה עובר לכל הבית. חושב שיהיה אפשר להעביר חול משומש לשקית אשפה גדולה. אשמח להמלצות
2. החתול הזקן חייב לאכול מזון רפואי שהגור מאוד אוהב. אני מעוניינת לקנות צלחת האכלה שנפתחת רק לחתול הגדול ( עם שבב או קולר) אשמח להמלצות
3. אשמח להמלצה לדלת חתולים שקבועה בדלת זכוכית הזזה בסלון, שכך אוכל לסגור את המרפסת בחורף הקר והחתולים יוכלו להגיע לארגז השירותים שלהם במרפסת, כל אחד לחוד.
אני משתמשת בגיגית כביסה מלבנית. זה גבוה מספיק למנוע פיזור חול, ודי קל לרוקן אותו. זאת בהנחה שהחתולים אצלך יכולים לקפוץ פנימה

אלישבע777

Well-known member
אני משתמשת בגיגית כביסה מלבנית. זה גבוה מספיק למנוע פיזור חול, ודי קל לרוקן אותו. זאת בהנחה שהחתולים אצלך יכולים לקפוץ פנימה
אני צריכה ארגז סגור, כי הגור מפריע לגדול וגם כי זה יותר אסתטי. בחנות חתולים, כמו בכל חנות, ימכרו לי בסוף מה שהם רוצים למכור ולא מה שמתאים לי, כי איני יודעת בדיוק מה מתאים לי. אני יודעת שהארגז הנוכחי, אינו מתאים לי והוא גם ישן ושבור. יש ארגזים עם פתח עליון, אם מישהו משתמש שיגיד מה דעתו עליו

דגלמנגל

Well-known member
מסתבר שהתקנת דלת חתולים בזכוכית, אינה עבודה לחובבים. מן הראוי לוודא שהמתקין יודע את העובדות בנוגע לחיסום, כי להוריד את השמשה ולעשות חורים במקדח יהלום, כל זגג שכונתי והישמעאלי שלו יכולים. רק למקרה שלא חרשת את החלק של ההתקנות באתר, אז הנה הקישור לעניין הזכוכית
ועל הדרך, דלתות אחרות, עם מסגרת דקיקה, להתקנה על רשת https://www.bdsolar.co.il/nas-pet-door-screen/ אגב, זה בכלל אתר לרשתות. דלתות החתולים שבו הם בגדר איזשהו בונוס, וכאן ההתקנה היא ב-DIY, עם סרטוני הדרכה נחמדים.

אלישבע777

Well-known member
אכן קראתי וזה מעניין וחשוב. עדיין לא החלטתי, כי צריך כמה דלתות חתולים, לפחות שתיים ושתיהן בזכוכית. לא פשוט ולא זול . כרגע נראה לי שהכי חשוב לי צלחת להאכלה בנפרד, כלומר שתיים. אני מקווה שלא אקנה חתול בשק... 😿 הגור הקטן והעצלן, הפך לחזרזיר שאינו יודע שבעה (ככה זה עם חתולי רחוב...גדלים להיות ילדי רחוב...) . והוא גוזל ממיש מיש האומלל את פיתו הדלה (מזון רפואי יקר...) האכלה בנפרד גוזלת ממני המון זמן ואנרגיה.

למעלה