מבקשת המלצות להצגות/מופעים ב-NY

מבקשת המלצות להצגות/מופעים ב-NY

הי, אני מבקרת פעם ראשונה בפורום הזה, מקווה שתקבלו אותי יפה
בתחילת מאי אבלה כמה ימים ב-NYC ובא לי לראות מחזמר/מופע טוב, למישהו יש המלצות? אשמח גם לשמוע על מקורות לכרטיסים מוזלים...

Hippie Jeannie

New member
מצטרפת לבקשה ../images/Emo13.gif

מאחר ואני הולכת לבלות את השנתיים הקרובות בניו-יורק אשמח להמלצות למחזות זמר... ועוד יותר אשמח לדעת על דרכים להשיג כרטיסים בזול!!!

netmaster1

New member
XANADU!

אין על המחזמר הזה, מצחיק עם שירים מאוד קצביים ואפשר לשבת על הבמה(וזה אפילו יותר זול, 40$ לכרטיס) סתיו לשאלתך, אני הייתי לפני חצי שנה בברודווי עם כרטיס סטודנט והשגתי כרטיסים ב25$, אבל שימי לב שלא כל התאטראות נותנים הנחה בכלל לסטודנטים וזה על בסיס מקום פנוי(למרות שלי היה אחלה מקומות) ליגלי בלונד גם מקסים, אבל קודם כל Xanadu:)

תודה על ההמלצה, ושאלה לגבי ההנחות

גם אני סטודנטית ולכן אשמח לשמוע איפה הצלחת להשיג כרטיסים ב-25$, ומתי (ואיפה) מתחילה המכירה על בסיס מקום פנוי. כמו כן, אם יש למישהו המלצות נוספות - אשמח לשמוע (או לקרוא...
)

netmaster1

New member
פשוט מציגים כרטיס סטודנט בקופה

ומגיעים מאוד מוקדם. אופציה אחרת ופחות כדאית זה TKTS יש 3 מוקדים בניו יורק, ותתכונני לעמוד מ6 בבוקר, אבל שוב, הנחת סטודנט אמורה להיות בסדר גמור:) אם יש לך עוד שאלות אשמח לענות.

Yentl

New member
אז ככה.......... ../images/Emo13.gif

אני כבר בניו יורק כמה זמן (אם מישהו שם לב שנעלמתי....) והנה כמה טיפים מועילים. 1. לא לכל ההצגות יש כרטיסי סטודנט. בלינק הבא : http://www.talkinbroadway.com/boards/ יש רשימה של בדיוק מה מציג ואיזה הנחות אפשר להשיג (למעלה יש אופציה להראות את ה RUSH POLICIES/SRO). להצגות שיש להם כרטיסי סטודנט, זו הדרך הכי הכי טובה להשיג כרטיסים טובים בדרך כלל (לפעמים אפילו שורה ראשונה) אז שווה. המכירה היא תמיד באותו יום של ההצגה, ולהצגות הפופולריות יש בדרך כלל תור החל ממאוד בבוקר (המכירה מתחילה כשנפתחות הקופות, בד"כ ב-12). 2. הנחות נוספות - TKTS כמובן. SRO - כרטיסי עמידה, גם לא בכל ההצגות ותמיד רק כשההצגה SOLD OUT. יש בכל מיני הצגות גם GENERAL RUSH - כלומר, אתה לא חייב להיות סטודנט כדי להשיג כרטיס בזול. והכי הכי כיף אבל לא בטוח בכלל - יש בכמה הצגות כמו אווניו קיו ו IN THE HEIGHTS לוטו - אתה בא שעתיים לפני ההצגה, מכניס את השם לסלסלה, ואם עלית בגורל אתה יכול לקנות כרטיסים בזול. 3. תשכחו מ LEGALLY BLOND ומ XANADU............... חובה, חובה, חובה לראות את GYPSY. זו ההצגה של השנה אם לא העשור! היה לי את המזל לראות אותה כבר פעמיים, ואני אומרת לכם - אסור לפספס בשום אופן. המחזמר עצמו נחשב לאחד הטובים ביותר שאי פעם נכתבו, וההפקה הזו תיזכר לדורות - אין מילים לתאר את פאטי לופון כמאמא רוז. ומה שיפה זה שזה לא מרגיש ישן לשניה - זה מלהיב ומצחיק ועצוב ויפיפה ורלוונטי לחלוטין. למי שאוהב תיאטרון...ומחזות זמר....חובה. XANADU חמוד אבל פשוט אין מה להשוות, וLEGALLY BLOND.....עדיף שלא אכביר מילים. 4. עוד הצגות מומלצות - IN THE HEIGHTS זה ה RENT של הדור שלנו......מאוד מאוד מומלץ. SUNDAY IN THE PARK WITH GEORGE - למיטיבי לכת, מה שנקרא..... לא לכולם אבל למי שאוהב את סונדהיים, תענוג. SOUTH PACIFIC - קלאסי וטוב, עם קאסט משובח. עוד כמה שכבר רצים כמה זמן אבל למי שלא ראה ממש שווה - AVENUE Q, HAIRSPRAY, WICKED. אני ראיתי אישית כל הצגה שציינתי פה, אז אם יש לכם שאלות.....

Hippie Jeannie

New member
וואו איזה הסבר מעולה!

עד מתי פאטי לופון מופיעה? אני אגיע לניו יורק רק באזור יוני ולא הייתי רוצה לפספס את זה, היא אלילה!

Yentl

New member
לגבי ג'יפסי -

אל תדאגי, זה רק עכשיו נפתח רשמית (ב 27 למרץ) וכולם חתומים על חוזה לפחות לשנה. עם הביקורות שהם קיבלו (שבחים מכולם, בלי יוצא מהכלל, שזה מאוד מאוד נדיר פה), נראה לי שיהיה מספיק קהל כדי שההצגה תרוץ בכיף לפחות שנה אם לא יותר. אני הייתי ממליצה לך לחשוב אולי על לקנות לזה כרטיס מראש עם כל מיני הנחות (BROADWAYOFFERS.COMׂ או לבדוק מתי פרסי הטוני השנה (הם בדרך כלל באיזור יוני) בגלל שככל הנראה, לפי מה שכולם אומרים, לופון תזכה בטוני על התפקיד הזה ואז ממש אי אפשר יהיה להשיג כרטיסים/התור לכרטיסי סטודנט יתחיל ב-6 בבוקר....... ורק הבהרה קטנה - כשדיברתי על RUSH, זה תמיד בקופה של המחזמר עצמו, בין אם זה לסטודנטים או לקהל הרחב. זה היה נראה לי קצת מבלבל בפוסט למעלה. אני שמחה שיכולתי לעזור! נ.ב. אם את בעניין גם של הצגות ולא רק מחזות זמר, אני ממש ממש ממליצה על AUGUST OSAGE COUNTY, שדרך אגב זכה אתמול בפוליצר. זה אמנם שלוש שעות, אבל זו הצגה מדהימה שאי אפשר לתאר. היא גם תהיה עדיין ביוני אני מקווה.

Yentl

New member
Xanadu

אני חייבת להגיד שלמרות שבאמת ג'יפסי עדיף, מאוד נהניתי ב XANADU. הייתי לפני כמה שבועות וזו באמת הצגה חמודה ומצחיקה, קצרה יחסית (שעה וחצי בלי הפסקה) ומלאה בבדיחות על ברודווי ועל הסרט המקורי. אל דאגה, גם מי שלא ראה את הסרט המקורי יצחק. ואני יכולה להעיד שאני שרה את השירים כבר כמה שבועות ומנגת אותם נון סטופ מאז ההצגה....
אבל אני חייבת (בכבוד) לא להסכים עם משהו אחד, ולומר שאם אתם הולכים לראות את זה בפעם הראשונה, הכרטיסים על הבמה - למרות שהם זולים - לא ממש מומלצים. זה לא כמו ב SPRING AWAKENING שגם שם יש מושבים על הבמה אבל עדיין רואים הכל ולא מפסידים כלום (ואפילו מרוויחים כי השחקנים יושבים לידכם!) - ב XANADU השחקנים הם רוב הזמן עם הגב אליכם, ואתם מפסידים את כל ההבעות פנים שלהם והרבה ממה שקורה על הבמה. אני לא ממש ממליצה לחוויה ראשונית. מי שרוצה לראות פעמיים, אז לשבת על הבמה זו חוויה אחרת.

lioronen

New member
שלום!

בדיוק חזרתי משם... ג'יפסי בדיוק עלה והוא מחזמר מצויין - פטי לופון מדהימה (!!!!), בחיים שלי לא שמעתי כאלה מחיאות כפיים. כל ההפקה מאד ברודוואית כזאת, מהסגנון הישן יותר (אם זה מה שאת מחפשת) עשוי בצורה הטובה ביותר. כולל כוריאוגרפיה מדהימה של ג'רום רובינס וילדה בת עשר ששרה ורוקדת בצורה לא הגיונית בכלל. גם את האביב מתעורר (spring Awakening) ראיתי, הפקה מצויינת ומיוחדת. לחנים רוקיים (אה לה רנט) ועיבודים מעניינים. חוץ מזה חלק מהשחקנים מדהים, חלק מעט אכזב. אבל בהחלט הפקה שאני ממליץ עליה. לא כחווית ברודווי סטנדרטית אלא משהו יותר מעניין. ההפיכה של המחזה הישן למחזמר עדכני מצויינת! לגבי מופע- יש מופע חדש של החבר'ה של דה לה גוורדה. לא ראיתי את זה אבל זה אמור להיות מדהים. זה נקרא "פזבוארטה" או משהו כזה...שווה לבדוק. אפילו שאין כרטיסים ב tkts. מובן שיש גם את אבניו קיו, הפנטום, שיקאגו, קורוס ליין, שקשה לפספס איתם.

Yentl

New member
נכון פאטי לופון פשוט לא מהעולם הזה??

גם בפעמיים שאני הייתי היא קיבלה מחיאות כפיים שלא שמעתי בחיים. אני הולכת שוב פעם בעוד שבועיים. אני לא יכולה לחכות! ואת צודקת בקשר ל SPRING AWAKENING - למרות שאני לא המלצתי על זה בפוסט הקודם כי אני לא חושבת שזה מתאים לכולם, אני די נהניתי מזה, ומסכימה איתך שזו לא חוויית ברודווי סטנדרטית אבל מאוד מרשימה.

למעלה